Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak powiedzieć |
Jak powiedzieć dziewczynie że ją kocham??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak powiedzieć |
umów sie z nią kup kwiatka- rózyczke a w srodek wsadz karteczke z napisem kocham CIe:D ucieszy sie zobaczysz:)
|
|
nie umiesz powiedzieć Kocham Cie ? Dziwne... Człowieku jak bedziesz chciał dać jej buzi albo zrobić dzidziusia to też wczesniej na forum zapytasz ? Troche fantazji człowieku....
|
|
A CO ŻENIĆ JUŻ SIĘ CHCESZ??? http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
Sory zapomniałem że pokolenie jp rucha wszystko co się rusza
|
|
"Autor: luzik50 (---.cdma.centertel.pl) Data: 24-09-10 14:20 Sory zapomniałem że pokolenie jp rucha wszystko co się rusza" hahaha doobre ;p wg mnie najzwyczajniej,skoro pierwszy raz będziesz wyznawał dziewczynie miłośc, sam fakt tego sprawi że będzie to wyjątkowa chwila ;)
|
|
Niby czemu dobre o tym pokoleniu JP ? Bez sĘsu ludziska bez sĘsuuu. I ch*jowy temat koleSZko, jesteś cienki
|
|
Pochlastaj żyletką przedramię dla niej hehehe hehe aahahah h'u'a wytnij: Aj low juuu
|
|
Zadałem to pytanie nie poto żeby słuchać jp tylko żeby się dowiedzieć.A jeżeli tacy cieniasy mocni tylko w gębie nie mają nic sensnego do powiedzenia to po co się wogóle odzywają??
|
|
A gó wno mie to obchodzi. Rusz mózgiem pajacu. DOstajesz pojazd bo zasłużyłeś życie jest ciężkie
|
|
tu same pokolenie jp wiec niczezgo sesownego sie nie dowiesz ogolnie to forum nei powinno istniec lub powinien byc jakis mod bo to jeden wielki smietnik nic nie wnoszacy
|
|
życie jest cięzkie bo tacy jak wy je niszczą
|
|
Nie powiedziałęm,że jest zniszczone po phrostu goł ełej stont płakać i czesać grzywkę na bok
|
|
powiesz jej że ją kochasz, a ona za późno, już dopadło mnie pokolenie jotpe
|
|
luzik50 ja podobnie jak Ty mam problem gdy muszę kłamać
|
|
A JESTES Z NIA W OGOLE?
|
|
spytaj po prostu czy pojdzie z toba do lozka czy musisz z nia toche posmigac, i nie zapomnij zapytac co za to chce.zycie to nie bajka... kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
pewnie spodnie z galerii :) albo te ledzingi
|
|
jusz pisalem .
|
|
najlepiej smsem:)
|
|
|
Ewentualnie na gg ;)
|
|
i jak??? zaliczyles ja? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Się tak nie interesuj, narazie na gg piszą ;p a potem to ktooo wie ;D ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |