Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Uwaga!! |
Uwaszajcie Na szmalecz W bioedroncze zAmiastt szkwareczek w Sosie z krewetek była Pleść. To Prawda Prosze pańscfa Polszka Młodziesz Narkotyszuje Sie. ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Uwaga!! |
ja tam takich rzeczy nie jjem , ale skoro mowisz ze plesn to teraz będe uważał co daje świniom
|
|
Komu dajesz??? A jak to bedzie jego matka ?? Szmalec jest z tłuszczu świonioka ...
|
|
W życiu nie wziąłbym pod uwagę porad analfabety, starającego się ukryć swoje braki pod przykrywką zamierzonego błędnego pisania. Skoro jesteś takim ułomkiem, może znalazłeś to coś w śmietniku po drodze z biedronki, a teraz Ci się wydaje... Wiem, wiem, ignorowanie to najlepszy sposób na takich .........., ale tu "cierpią" interesy ludzi. Podejrzewam, że pod jednym z tych nicków kryje się Admin, bo kto (delikatnie mówiąc) inteligentny dopuszczałby do takiego syfu.
|
|
zamknyj Rij Kyju ty !! ...
|
|
:)
|
|
ja raz robele w ogórkach biedronkowych znalazłem, a o zamarzniętej gorzale jak se przypomnę to płakać zaczynam
|
|
to po co chodzisz do biedronki? won wpierd alaj tam gdzie ci dadza bez kolejki, podjedziesz zasranym woreczkiem zatrzesiesz gwizdniesz i n'a rozkaz przyfruna
|
|
To nie Była Jadalna Jadalną pleśnią jest pleśń w serze meże ...
|
|
Teraz są smalce pleśniowe i inne jeszcze nowości,biedronka górą. angella
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |