Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku |
proszę o opinie na temat tej szkoły?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wyższa Szkoła Finansów i Zarządzania w Białymstoku |
|
jeśli chcesz się czegoś nauczyć to nieważne do jakiej szkoły pójdziesz.
|
|
To ta szkola na ul. Cieplej :P A to tam poziom jet naprawde... Na studia magisterskie dostaja sie ludzie z kosmetologii, pedagogiki i wcale nie maja roznic programowych i nie wazne, ze studiuja teraz finanse, czy zarzadzanie... :)
|
|
I co ztego jak ty i tak gamoniem jesteś .... Ciepła jest zajebvista dla ludzi którzy chcą mieć studia a nie mają czasu na naukę :) hehe ja ukończyłem tak szybko że nawet nie wiedziałem na którym semestrze jestem,. Polecam Przyjdzie czas ...
|
|
|
mają papier ale nic po za tym. wyższa szkoła fantazji i zabawy
|
|
Wlasnie placisz kase, nie wiesz nawet co studiujesz i na ktorym semsetrze jestes i wlasnie dzieki temu mamy coraz wiecej mgr z poziomem szkoly sredniej i cofajacy sie kraj myslacy tylko o sobie, a nie o calym spoleczenstwie... Moze z czasem zaczna brac pod uwage z jakiej uczelni pochodzi dyplom!!
|
|
Autor: xxxANGELxxx (---.bb.online.no) Data: 22-09-10 15:26 To ta szkola na ul. Cieplej :P A to tam poziom jet naprawde... Na studia magisterskie dostaja sie ludzie z kosmetologii, pedagogiki i wcale nie maja roznic programowych i nie wazne, ze studiuja teraz finanse, czy zarzadzanie... :) Nigdzie teraz nie ma różnic programowych.
|
|
jak to nie ma różnic programowych? twierdzisz, że ktoś robiący licencjat z kosmetologi może robić potem magistra z finansów? śmiechu warte!!! Wytłumacz, jak może nie być w tych dwóch kierunkach różnic programowych? na finansach też uczą się jak tipsy kleić? w Polsce jest jeden z najwyższych % osób studiujących i mających wykształcenie wyższe- w odpowiednim przedziale wiekowym zaznaczam. A potem się nie dziwię, że każdy ma tytuł magistra a nawet paru słów po angielsku nie potrafi zamienić, a o jego specjalizacji nie wspomnę. Żenada
|
|
byle co pszes perspektyf
|
|
Brzeczyszczykiewicz sa roznice programowe. Jestem tego przykladem przenoszac sie z Bstoku do Warszawy, czyli zmieniac tylko szkole na licencjacie na takim samym kierunku mialam bardzo duzo do zaliczenia przedmiotow, wiec co szkola to inny system nauczania. Pozatym na mgr z innego kierunku sa roznice, bo mgr robie z pokrewnego kierunku i tez musze zaliczyc roznice programowe.... Villenevue niestety znam osoby, ktore studiowaly kosmetologie i pedagogike, anglistyke, a teraz robia tam mgr
|
|
Wszystkim osobom zainteresowanym tematem polecam sprawdzić stronę https://alpinaleasing.pl , na której znajdziecie ofertę niezależnych brokerów, którzy specjalizują się w finansowaniu środków trwałych poprzez leasing, kredyt lub pożyczkę. Według mnie warto korzystać z usług specjalistów.
|
|
Najlepiej studiować informatykę. Bankierów, ekonomistów i finansistów jest teraz bez liku!! ____________________________________ Pisanie prac magisterskich
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |