Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chcę zapytać... |
... jak mały trzeba mieć mózg, żeby zaparkować samochód na całej szerokości zarówno chodnika jak i ścieżki rowerowej prowadzącej na groblę jednaczewską? Najlepiej niech odpowie kierowca tego BMW (co za zbieg, znowu ta marka...).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chcę zapytać... |
PEWNIE MA KURZY MAŁY MÓŻDZEK
|
|
Marcin chcesz to dam ci namiar na tego kierowce i sie z nim spotkasz i mu to powiesz w twarz ok ? chyba ze jestes j.ebaną piz.dą ktora tylko na forum jest wielka . czemu nie powiedziales mu tego ? nie zostawiles nru telefonu zeby mu to powiedziec ? bo jestes obsrańcem takim społeczniakiem ktory wielki jest tylko na forum.
|
|
:)) trzeba było po policję zadzwonić, holowanie - widok bezcenny:)
|
|
JP... - patrząc na twoją wypowiedz stwierdzam ze jestes takim samym idiota jak ten z BMW ! szpenio - człenio!!!!
|
|
hahahahaahahahaha JP JP ty kamieniu lupany
|
|
|
Ja miałbym czekać na takiego pseudokierowcę? Wybacz, ale mój czas jest zbyt cenny, żeby marnować choć minutę na rozmowę z kimś takim, a cóż... być może to dla Ciebie dziwne, ale jak się ma szkoły skończone to już zeszytów się ze sobą nie nosi (jak JP... chyba), także zostawienie nr telefonu było niemożliwe. A policja przez 20 minut nie zdążyła przyjechać :(
|
|
czy jam ma bana ?
|
|
dostałeś bana i szlabana na wejścia także zamknij pysk
|
|
ciekawe co ty mowisz do mnie rudzielcu
|
|
są ludzie i taborety
|
|
a poco marcin miał na niego czekać, żeby szastać sie znim albo dostac w łep? ludzie chcą chodzic po chodniku, są strony na ktorych wstawia sie zdjęcia takich ludzi, tablice rejestracyjną też mozna wstawic. Ma bmw to mysli ze wszystko mu wolno.
|
|
Polecam noszenie przy sobie aparatu lub chociaż "cyknięcie" fotki telefonem. Mina właściciela auta, gdy uwieczniasz jego łamanie prawa - drogocenna. Myśl o minie właściciela auta, kiedy zobaczy to zdjęcie w internecie lub dostanie mandat - bezcenna.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |