Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ekogroszek |
Gdzie można w Łomży kupić ekogroszek . Szukałam w netku ale jest tylko skład opałowy "Barbórka", gdzie w chwili obecnej nie mają. Czy ktoś może wie gdzie jeszcze. Proszę o namiary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ekogroszek |
Mogę doradzić. Dobry ekogroszek jest w Ostrołęce na Kołobrzeskiej, płaciłem w lipcu po 780 złotych za tonę, jest paczkowany po 25 kg.Jest wysokokaloryczny i już sprawdzony. Mogę podać nr tel. 29 7691429 Pozdrawiam Z Nowogrodu
|
|
skoro ogłoszenie jest na łomzynskim portalu, to może i cena dobra? http://www.moja-lomza.pl/ogloszenia.php?&id=4049&tytul=EKOGROSZEK_W%CAGIEL_najtaniej_na_rynku._Wysy%B3ka_ca%B3a_Polska EKOGROSZEK WĘGIEL najtaniej na rynku. Wysyłka cała Polska Mam do zaoferowania najtańszy Ekogorszek prosto z kopalni. Nie jest składowany na hałdach, ładowany jest na auta taśmociagiem prosto z urobku. Posiada atest "Instytutu Chemicznej Przeróbki Węgla w Zabrzu". tel. 506303312 email andrzej-wp@wp.pl www.needeko.pl
|
|
Dzięki bardzo Pozdrawiam rozmówców .
|
|
U Podbielskiego na Poznanskiej i w Nowogrodzie mozna w tamtym roku bylo kupic wiec teraz tez pewnie bedzie mozna
|
|
Rozmawiałem z dystrybutorem piecy, podobno coraz częściej ludzie decydują się na tą instalację lub przerabiają piece olejowe na pellety. Czy ktoś przystosowywał piec olejowy na pellety ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |