niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wycieczka rowerowa - trasy

Wczoraj z Kefasem zrobilismy kilkanascie km rowerami po pieknych terenach przyleglych do Łomży. Oczywiscie Bona z probami analizy wygladu owczesnego Grodu nad Narwia... jak tam slicznie. Nie kazdy wybiera sobie takie dosc skomplikowane sciezki, a naprawde wielka frajda jest "polazic" tam, gdzie rzadko kto bywa, gdzie nawet ciezko rowerkiem przejechac:)
Pozniej Siemien... i powrot do Łomzy przez Zawady... Ufff warto bylo, nie wiedzialam, ze Łomza ma takie piekne, zielone miejsca dookola.
Osobiscie zachecam do porzucenia czterech kolek na rzecz wycieczek rowerowych...

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wycieczka rowerowa - trasy

Czy ktos z drogich forumowiczow zna jakies inne godne polecenia trasy wycieczek rowerowych?

°°°°°°°°°°
... evaa ...

Łomża- Zawady- Giełczyn- Czerwony Bór- wg oznakowanego szlaku turystycznego.

Ja ostatnio pedałowałem Łomża - Kupiski - Jednaczewo - Łomża = ok. 21 km. Polecam

slyszalam ze przez szablak dobrze jechac kierunek Nowogrod;)

°°°°°°°°°°
... evaa ...

osobiscie polecam wycieczke szlakami lasu gielczynskiego, mozna spotkac troche zwierzatek :)), a i jazda po samym lesie jest ok.
_Mariusz_NDNF

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org