Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chemia |
Witam Chciałbym sie zapytać gdzie w Łomży można kupic orginalna niemiecką chemię do gospodarstwa domowego np. proszki do prania, płyny ; itp
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chemia |
Hehe dokładnie. Wiadome jest nie od dziś, że te produkty są o wiele lepsze. Niby producent ten sam a jednak.. Dołączam się do prośby. AVIVA AVIVA AVIVA ŁKS!
|
|
LIDL !!!!!!! hehe :D
|
|
na rynku jest pani, która sprzedaje niemiecką chemię. Ma też na stoisku słodycze. Zawsze stała w tej ruskiej części... nie wiem jak teraz, ale myślę, że nie powinno być problemu ze znalezieniem jej :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
u adolfa hitlera
|
|
U adolfa to niezabardzo. Szkoda że nie ma fizycznie jakiegoś sklepu, hurtowni ażeby kupić
|
|
Zapraszam do sklepu internetowego eurochemia.com wysyłka towaru do 30 kg = 17 pln. dostawa kurierem na drugi dzień 24h. Sklep jest w ciągłej rozbudowie, więc mogą być braki. Posiadamy w ofercie ponad 300 pozycji. Proszki,żele do prania, płyny do płukania, do kąpieli itd. proszę o składanie zapytań na e-mail : sklep@eurochemia.com
|
|
Na tej stronie to zadna rewelacja cenowa. Poszukaj MiraS22 na głoszeniach w 4lomza, czasami ktoś się ogłasza, że sprzedaje takie rzeczy. I to w Łomży.
|
|
Na ul. Krótkiej w sklepie z rzeczami zajetymi przez urzad celny. Ciacho
|
|
Jak ktoś jedzie do W-wy przez O-kę to przed Serockiem mają chemię z Niemiec. :) _________________________________________________________
|
|
Witam Ja osobiście zaopatruje się u Pana Grzeska. Ma o wiele taniej niż w sklepach internetowych i na Allegro. A co najważniejsze jest z Łomży, nie płacimy za wysyłkę (proszki jednak troszkę ważą) i dowozi do klienta. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to podaje numer : 501 - 873 - 633 Pozdrawiam
|
|
Ja również uważam, że lepiej jest sobie kupić proszek z Niemiec - fakt, że może być trochę droższy ale przez to, że jest bardziej skoncentrowany po prostu dajesz go mniej. Co jest pewną oszczędnością ;) Jeśli chciałabyś się zaopatrzyć to niedroga chemia niemiecka jest w sklepie Pralinka (z linku). Wielokrotnie robiłam tam zakupy i generalnie jestem zadowolona. Warto jest kupić więcej rzeczy - wtedy wysyłka jest za darmo. Sama zrobię sobie raz na jakiś czas zapasy i potem mam spokój na dłuższy okres. Pozdrawiam.
|
|
przy blaszaku od strony al. legionow, obok biedronki na por. lagody, na ks. anny w outlecie z tego co wiem... w Piatnicy obok szkoly
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |