Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LPG?? |
Kto sie orientuje ile może kosztowac założenie instalacji gazowej??w Matizie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: LPG?? |
ja się nie będę orientował Zapytaj innych .
|
|
NIestety w Matizie jest plastikowy kolektor więc wchodzi w grę tylko sekwencja. Trochę to kosztuje.
|
|
A jak plastik to bedzie koło 2 do 2,5 tyś
|
|
Siema tez mam u siebie w samochodzie plastikowy kolektor i nie mam sekwencji. Jedz na senatorską oni tam założą dobra instalacje za ok 1500zł i będziesz zadowolony tak jak ja. Jeżdżę już 5 lat i nic sie nie dzieje.
|
|
kleks jeżeli nie wiesz to sie nie odzywaj. W Bmw ludzie montuja do 2.5 24v gaz na śrubke i tam też jest plastikowy kolektor jak i 2.0 , 2.8. pakuj najtanszy gaz na srubke bo to nie jakies audi zeby pchać sekwencje .
|
|
ok dzięki za informcje.
|
|
Tylko nie na senatorskiej. !!
|
|
to jest ekologia
|
|
bogusek do jalanty muwisz zadowolonY !?
|
|
|
Nie polecam Senatorskiej
|
|
alczyki maja doswiadczenie polecam senatorsko tylko nie kubusia z piatnicy to paprch jakich zal
|
|
Polecac to sobie mozecie bulki z pieczarkami czy kebaby, a o zakladaniu gazu i wiedzy jak trzeba posiadac , zeby wogole podejsc do nowego auta i zaczac sie grzebac w elektryce , to mozecie sobie jedynie postudiowac na tych waszych forach .Tyle wasze, ile napiszecie,na szczescie nie poznalem waszych rodzicow, bo bym im polecil ,zeby was nie robili Niestety matiz jako trzycylindrowka ma tendencje do strzelania i lepiej pomyslec o sekwencji Polecam wszystkich gazownikow, jesli chodzi o kontakt telefoniczny ,nie wiele kosztuje ,a dowiesz sie przynajmniej co i jak ,tutaj to tylko zajadow mozna sie nabawic
|
|
a Ja polecam osobiscie Kubusia, jakos do tej pory z4 autami nie mialem żadnych problemów u niego
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |