Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do fanów motoryzacji dwóch kółek |
Jaki byście polecili motor nie za drogi <ścigacz> dla początkującego fana motoryzacji. Wiem, że jest już koniec sezonu ale teraz jest najlepszy chyba wybór. Proszę o poważne komentarze. Z góry dzięki za pomoc.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do fanów motoryzacji dwóch kółek |
no niedlugo powinny trafic na rynek te sprzeciki co sie moczyly podczas powiodzi wiec czekaj cierpliwie napewnot tam juz jakis oszusza sie dla ciebie ;d
|
|
niedrogi to ile?
|
|
Tzn mam już na oku dwa motory no ale nadal szukam patrze czegoś fajnego. Do 8tyś szukam czegoś.
|
|
dokładnie za tyle mam do sprzedania, wiec pisz na mojego maila jak cos. Tam popiszemy o szczegółach.
|
|
kawa 636 moze juz ogarniesz za tą monete.
|
|
636 to raczej nie kupi w niezłym stanie, może thundercata ewentualnie...
|
|
albo zx6r starszą, tak ok 98 roku powinieneś wychaczyć
|
|
dlatego napisałem może ;) Zx'a wychaczy i z tych sprzetow bralbym zx6 choć pękająca rama daje dużo do myślenia :) Ewentualnie jakaś F4i moze.
|
|
jak nie będzie na gumie jeździł to nie będzie problemu z ramą, a jak będzie jeździł to rama pewnie nie będzie jedynym problemem. W przypadku Thundercata trzeba z kolei uważać na skrzynię biegów- jak się posypie to ze 2 tysie będzie to kosztować - ale nie ma co z góry zakładać, że będą jakieś problemy....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |