Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisanie stron www z pozycjonowaniem |
Szukam kogoś kto zrobi mi stronę internetową. Posiadam już jedną na darmowym serwerze, ale jest zbyt amatorska i rozbite wiadomości. Proszę o skierowanie do taniego człowieka który zajmie się napisaniem, pozycjonowaniem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisanie stron www z pozycjonowaniem |
ZZZZnam kogos,jest niedoscigniony, w tej z pOzoru latwej domenie
|
|
Napisz mi na maila czego konkretnie potrzebujesz.
|
|
prezes504 jakiś czas temu robiła mi pewna firma. Wprawdzie robili nie stronę, a program pisali i telefon voip robili ale kontakt dostałem od znajomego, który od nich stronę kupował i pozycjonowanie właśnie. Oni robią chyba wiadomosci-lomzynskie.pl. To albo tam napisz maila, albo jutro z fakturki mogę Ci kontakt podać jak chcesz.
|
|
poprosze... Przyjdzie czas ...
|
|
Witam, ja na co dzień pracuje w firmie zajmującej się stronami i tam właśnie zajmuje się ich tworzeniem. Zapraszam na gg: 2997766. Porozmawiamy i dowiesz się czy odpowiada ci cena strony.
|
|
Kie?dy ta glupia komedia skonczy sie?
|
|
http://PiotrJackowski.pl robi bardzo adne strony internetowe. Paweł Dąbrowski http://pdabrowski.art.pl
|
|
prezes504 jak chcesz to napisz mi maila to Ci dam kontakt do tej firmy co mi robili. Znalazłem telefon do pracownika tej firmy, więc nie wiem czy mogę na forum napisać. Ale napisz na mojego maila z profilu to dam Ci namiar. Wg mnie dobra firma, kieszeni mi nie przetrzepali będę jeszcze chyba robił stronę u nich. Jak chcesz to poczekaj na efekt pracy, żebyś mógł ocenić, a ja żebym mógł Ci powiedzieć, czy zadowolony jestem.
|
|
Wypromuj.pl
|
|
Witam od pewnego czasu robię stronki odezwij się na maila zobaczymy co Ci mogę zaproponować. Czas wykonania to jakieś 2 dni + pozycjonowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |