Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
cheapbut |
Zatrudnię w pełni dyspozycyjne kasjerki oraz kierowców na targi. Oferujemy bardzo wysokie wynagrodzenie. Proszę o CV na adres biuro@cheapbut.pl. telefon: . e-mail: biuro@cheapbut.pl ogłoszenie dodane 2010-06-14 ogloszenie notorycznie sie pojawia jakis miesiac temu wyslalem do nich cv ale nie raczyli nawet odpisac chociazby ze mnie nie przyjma czy komukolwiek odpisali z tej firmy??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: cheapbut |
mi tez nie odpisali . to firma cto bo pod adresem e-mail CTO sie reklamowali .
|
|
ze jeszcze ludzie sie pchaja do takiej roboty... masakra
|
|
ciekawe jakie to bardzo wysokie wynagrodzenie.
|
|
Bardzo wysokie wynagrodzenie w cheatbut jest zdecydowanie nizsze niz ustawa przewiduje!!!Juz kiedys byl temat najgorszy pracodawca w lomzy-pierwsze miejsce zajal wlasnie wlasciciel Cto!
|
|
wynagrodzenie PODOBNO 1800 zł na rękę. słyszałem że nie warto tam starać się o prace. jest to jeden z najgorszych pracodawców. charujesz na targach cały od rana do nocy a on ci zapłaci albo i nie. qaz
|
|
jakie buty taka płaca i właściciel
|
|
a mi odpisali zaprosili na rozmowę ha ale zbyt małe zarobki jak na moje kwalifikacje dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
byl juz post pod nazwa targi obuwia sobie poczytajcie ja tam pracowalem lipa jak......!wyzysk maxymalny wolne niecale 24godz w tygodniu a i nie placa tyle ile obiecuja za taka prace. sek w tym ze nawet gdyby zaplacili te 1800 to zdecydowanie za malo bo caly czas pracujesz i nie spisz dzien i noc zdarzy sie oko przymknac na pare godz.na materacu na sali gimnastycznej miedzy butami i oczywiscie na wyjezdzie bez prysznica tylko kibel szkolny do dyspozycji czasem sie zdarzy ze za dobra flaszke jesli jest taka mozliwosc to prysznic wozny udostepni ostatnio chcial flaszke duza ktora mu dalismy to zdazylem tylko ja sie wykapac bo przyszedl zamknol prysznic i zazadal butow najgorzej ma kierowca bo zaladowuje rozladowuje rozpakowywuje uklada i bez snu za kierownice i nikt nie zdaje sobie sprawy ze to jest niebezpieczne do tego nad ranem wracasz do firmy samochod z buta do domu i za jakies 2-3 godz dzwonia zeby przyjsc rozliczyc sie z towaru na samochodzie rozladowac i znow sobie zapakowac jak zdazysz to na godzinke do domu z buta oczywiscie i z powrotem do firmy i w trase zajezdzasz na miejsce i rozladowujesz rozpakowujesz ukladasz cala noc i caly dzien lazisz po sali i pilnujesz do nocy porzadkujesz buty pare godz na materac i odnowa.pozdro. ell pablo
|
|
odradzam!!!sami sprawdzcie jesli nie wierzycie!!!umowa zlecenie na miesiac nie dotrwasz miesiaca i do domu i nastepny bo targi tylko pare miesiecy 3 czy 4.a obiecuja po miesiacu umowe o prace hehe smieszne!!! ell pablo
|
|
A ludzie narzekają że nie ma pracy, jak się nie chce pracować to każda praca jest zła, chcielibyście żeby niewiadomo ile wam płacili pewnie za siedzenie na tyłku, dobre i pare groszy jak się na chleb nie ma...
|
|
Myszka miki, bo nikt nie jest smieciem, aby pracować w nieludzkich warunkach, rozumiesz dyskretną różnicę pomiędzy szanowaniem pracownika a jego upodlaniem? Nie znam tej firmy o której jest temat, ale ogólnie Ci odpowiadam na Twój post.
|
|
Firme Cto czyli Cheap but inaczej nazwac nie mozna jak kolchozem!!I z tego co sie orientuje el pablo ma w 100% racje! Niewdzieczny szef traktuje pracownikow jak murzynow!Pracuja czasem 24 na dobe za marne grosze a po miesiacu (jak oczywiscie tyle wytrzymaja) nie przedluza im umowy i bierze nastepnego wola bo takich jest wiele...Czlowiek chwyta sie wszystkiego jak nie ma stalej pracy,ale za jaka cene!!Pan boss Cipbuta zaczynal na rynku handlowac a teraz jak juz sie troszke dorobil ludzi traktuje jak smieci i uwaza sie na wielkiego biznesmena! Prawde mowiac kilka razy kupilam buty w cto i po tygodniu do kosza wyrzucilam bo sie nie nadawaly do naprawy a z reklamacja w tej firmie tez nie bardzo...!! Nie polecam !
|
|
macie racje nic innego jak wyzysk w tej firmie, od pracownikow rzada wiele ale odsiebie nic, a kiermasze rzeczywiscie sa przejebane
|
|
nawet tą firmą nie ma co zawracac sobie głowy pracowałam u nich prawie 6 lat i jak zblizał się koniec umowy i trzeba było dac umowę na czas nie określony to trzeba było iśc na miesiąc bezrobocia i wtedy na nowo zatrudniali przecież to nie normalne ale człowiek się trzymał niewiadomo po co.Towary przyjeźdzały różnie najczęściej po godzinach i tez nie było wyjścia człowiek się starał żeby było jak najlepiej a po tylu latach pracy dostał wymówienie meilem bez podawania żadnej przyczyny tak się traktuje pracowników więc nie radzę zawraca sobie głowy takim pracodawcą a buty to taki chłam że szkoda mówi na temat tej firmy to można pisac i pisac ale nie polecam monikc
|
|
monikc to napewno sie znamy :) pozdrawiam
|
|
pewnie tak pozdrawiam Marcinie monikc
|
|
Po nicku sadze że masz na imię Monika, tylko się zastanawiam która Monika??Pracowałaś w sklepie czy w biurze??
|
|
pracowałam w sklepie tak mam na imię Monika monikc
|
|
pracuje od maja w tej firmie i zawiodlem sie kompletnie :( staram sie jak moge , mialem byc tylko kierowca a okazalo sie ze szybko sie ucze i zostalem kasjerem :( to wyglada tak : w piatek wyjazd samochod praktycznie pakuje sam nikt z magazynu zbytnio nie pomoze :( zajedzam na miejsce o 19 rozkladam towar do 2 lub 5 w nocy ( szczegolnie z synem szefa ) bo jest tak dokladny ze .... jak sam pracowalem z ludzmi towar ustawiony byl o 23 lub 24 gora :( po drugie zeby na reke dostac 1800 to i tak nikt nie dostanie bo umowa jest tak sformulowana ze tego nie da sie praktycznie wyrobic :( normalne jest ze jadac na targi 2 dniowe trzeba miec ze soba pare zloty a jedzenie i tp co wyjazd bierze sie zaliczke bo nie ma za co wyjechac i dochodzi do wyplaty to dostajesz 1000 zl bo miales iles tam zaliczek :( mam jechac glodny ? ? ? a synek szefa tak sie panoszy ze jak jest jakies manko to mowi ze ten ukradl pieniadze albo ten bo oni sa na wypowiedzeniu i juz oni ukradli |:( zlap h***** za reke i udowodnij to a nie robisz z ludzi nie wiadomo kogo |:( ja sie przyzwyczailem do tej pracy ale zeby byla stala umowa i pensja mozna robic ale nigdy nie uwierzcie w te 1800 zl bo dostaniecie ale kaktus . . . NAWET w biurze mowia ze za te pieniadze nigdy by nie pracowaly :( a wiec : NIGDY 1800 ZL , po 2 : kierowca robi za kierowce , magazyniera , kasjera i co raz slyszy bedziesz mial premie lub 2300 na reke :( oszukanstwo nic wiecej:( a synek szefa to męda nic wiecej kryjan 20 lat a oskarza wszystkich o kradziez i tylko rozkazuje a robi to co my :( OMIJAJCIE TE FIRME Z DALEKA chociaz nie jestem z lomzy to jest najgorszy pracodawca u was:/ nigdy sobie nie pozole ja ani inny pracownik zeby z niego robic zlodzieja bo manko jest a na kasie stoi kto ??? synek :) :) robi sie fajnie ale tylko z ludzmi odpowiednimi :) a i konczoac wszystko PABLO napisl wszystko prawde spanie na materacach , myszy lataja , tynk sypie sie na glowe i to za 200 zl ? oby jeszce tyle bylo hahah klamczuchy zaje...... jezeli chodzi o biuro sa swietni ludzie naprawde zyczliwi i rozumieja nasz żal ale co oni moga ???? :( rzadza inni a biuro tez sie boi odezwac ale wcale im sie nie dziwie maja prace , trzymaja sie jej :) jedyne co w tej firmie dobre to wlasnie ludzie z biura co mowia ze my i tak dlugo wytrzymalismy i oni za te pieniadze nigdy by nie jezdzili po tych pseudo KIERMASZACH !!! narka i zycze powodzenia w CIP BUCIE :))))
|
|
a tobie myszka miki radze sprobowac miesiac przerobic w cip pizdzie |:))) i co powiesz???? cudowna firma alez dbaja o nas hahaha wez sie pier** w glowe :) tle na temat sproboj a zobaczymy co po miesiacu powiesz
|
|
Tak się składa, że pracowałam w tej firmie prawie dwa lata, odeszłam bo znalazłam lepiej płatną pracę. Owszem lekko nie było ale mając do wyboru siedzieć w domu bez pracy czy tam pracować to napewno bym pracowała:) I co teraz powiesz????Sam się pier.....j w ten pusty łeb!!!
|
|
pier *** to sie ty idiotko :))) pracowalas w biurze czy na targach ??? odpowiedz prosta NIE ! BIURO nie porownaj biura do targow :) nara
|
|
i nie mam zamiaru ciebie obrazac ale popracoj na targach a nie w biurze . . . jezeli ci urazlem sorki ale praca na targach jest duzo ciezsza:(:(:(
|
|
Tak masz racje nigdy nie pracowałam na targach więc nie wiem, za moich czasów też były kiermasze ale aż tak bardzo nikt nie narzekał, może teraz się zmieniło...
|
|
myszka miki jestes osamotniona na tym forum i naprawde nie obrazajac Cię zanatto to jestes niezamadra.Ja byłem przezyłem i ZDECYDOWANIE ODRADZAM. Wszyscy co tu ludzię pisza, to kazdy mowi w 100% prawde. Szef to chyba miał dziadka w SS i w przeszłosci był komuchem. SYF !
|
|
zanadto,wszystko
|
|
tomek opisal bardzo realna sytuacje ktora panuje w tej p....ej firmie kazdy z nas myszka miki wybral opcje lepiej pare groszy niz siedzenie w domu ale jakie pare groszy kazdy z nas ma rodzine tomek ma dwie super coreczki z ktorej jedna jak dobrze pamietam juz do szkoly idzie i uwierz ze za 1000zl ktore dostaniesz w tej firmie nie widzac sie z rodzina i ledwo oplacisz mieszkanie wybierzesz opcje lepiej w domu z rodzina niz dorabiac jakiegos cwela ktory na takich jak my dorobil sie kasy i ma na wszystkich ******** jajca i sie smieje podsyla synka ktory pilnowac ma jak pies ogrodnika ktory normalny ojciec wyslal by swoje dziecko na taki zapierdol tylko idiota ktory nikomu nie wierzy i wszystkich ma za zlodziei a kto tak robi zlodziej!!!tylko jest tak podejrzliwy i uwierzcie mi ze nie ma sensu isc tam nawet na rozmowe!!! ell pablo
|
|
tomek i tak dlugo wytrzymales pozdro na nk podeslij mi swoj numer tel.jestem co drugi dzien w twoim miescie to pogadamy jest praca dla ciebie jako kierowca busa 8godz dziennie mi dojazdy nie odpowiadaja ale ty jestes na miejscu wiec napewno bedzie ci odpowiadac od 1 pazdziernika. ell pablo
|
|
Brawo el pablo, brawo tomek.
|
|
el pablo gdyby kolega tomek się nie odezwał to może podałbyś namiary na prace kierowcy.. Wracając do tematu byłem dzisiaj na rozmowie w cto i mam mieszane uczucia.. Na próbę na jedne, dwa targi i później zobaczymy.. proste są dla dobrych samochodów, zakręty dla dobrych kierowców..
|
|
spoko pewnie ze idz sam sie przekonasz tylko z ta zaplata uwazaj zeby ci zaplacili i pamietaj nic nie podpisuj przed przeczytaniem po kazdym targu dadza ci stos dokumentow do podpisu nie podpisuj pochopnie jest na tych dokumentach odebranie towaru z magazynu pobierane gotowki utargi za kazdy dzien rozliczenia jesli nie odbierales sam towaru i go nie liczyles jesli nie liczyles utargu jesli nie wiesz ile bylo sprzedane a ile gotowki nie podpisuj bo powiedza ci ze to tylko formalnosc zebys podpisal nigdy w zyciu bo nie dosc ze nie zarobisz to jeszcze dokladac bedziesz musial.zaopatrz sie w redbule albo jeszcze cos bo spac malo bedziesz i jak bedziesz kierowca to pamietaj ze bedziesz musial prowadzic aby nie przysnac pozdrawiam. a z praca to w sumie moglbym kilka osob beda potrzebowac do rozwozenia owocow po szkolach unia zatrudnia takze z wyplata nie bedzie problemow napewno tylko dojazd 30km od lomzy ale jak by z lomzy bylo ze 3 kierowcow oplacalo by sie jednym autem dojezdzac. ell pablo
|
|
Panowie co do pracy kierowcy o której piszecie tez byłbym zainteresowany. Targi to porażka. Pzd !
|
|
no to juz dwie osoby sa i ja bylbym trzeci a ma ktos samochod kazankk lub amazigh? ell pablo
|
|
Ja auto mam, wiec nie ma problemu.
|
|
Reklamacje w CTO ??? Dobre, tam siedzi szewc na magazynie w kanciapie na Piłsudskiego i próbuje coś klecić na odwal. Pracowała tam jedna osoba z mojej bliskiej rodziny, zgadzam się z wszystkimi w/w negatywnymi opiniami...
|
|
kazankk daj maila do siebie albo napisz do mnie moj mail powinien byc widoczny diesel czy na gaz masz wiesz chodzi o to aby najtaniej nas kosztowaly te podroze ell pablo
|
|
el pablo są jeszcze wolne miejsca do tej roboty ??
|
|
nie wiem potrzebowali kilku 3 czy 4 ale to dopiero w poniedzialek bede wiedzial ale dobrze ze sa chetni ell pablo
|
|
el pablo na tego e-maila mozesz pisac: kazan@poczta.onet.pl
|
|
pablo przepraszam ze sie dopiero odzywam ale nie mam wogle czasu problemy rodzinne i praca 250 godz w miechu:((( daj mi znac na moj mail : mirinda7@o2.pl bardzo bylbym zainteresowany praca kierowcy . . . jezeli wiesz cos o czyms takim daj znac bede bardzo wdzieczny . pozdrawiam kolego :)
|
|
Witam wszystkich serdecznie.Jeśli chodzi o pracę w firmie Cheapbut nie mam negatywnych opinii o tych tagrach bo bardzo dobrze mi sie pracowało z ludźmi z którymi na nie jeździłam a jeździłam w dwóch grupach całkiem niedawno bo miesiąc temu.Koledzy i koleżanki naprawdę ok i bardzo wyrozumiali...Co do wypłaty też nie mogę narzekać chociaż jak wyliczyłam po tych wszystkich obciążeniach czyli mankach powinnam dostać więcej lecz 1500 zł i tak mnie bardzo zadowoliło.....Osobiście nie znam pana Roberta czyli szefa ale dziękuję panu za pracę bo pomógł mi pan przetrwać finansowo prawie 2 msc ostatnie i jestem naprawdę panu wdzięczna...Fakt faktem jest to praca dla osób samotnych bezdzietnych tymbardziej...Moim zdaniem tutaj ludzie wypowiadają się negatywnie tylko dlatego że są tak zwanymi niebieskimi ptaszkami do pracy a niestety pracować trzeba.......NIe znam takiej firmy co utrzyma przy życiu pracownika finansowo cały msc chociażby to była zaliczka......Pracowałam w wielu firmach i na jakies pieniądze musiałam czekać aż cały msc do wypłaty i nikogo to nieinteresowało czy mam czy nie mam......a w tej firmie nie było problemu z zaliczką na targi i przy wypłacie negatywnie sie nierozczarowałam wręcz przeciwnie bo nieukrywam że wierzyłam w te posty tutaj....Totalna bzdura co tu wypisują......Oczywiscie zgodzę się z tym że mogą byc niskie wypłaty i manka po 500 zł plus dużo zaliczki to przy wypłacie tylko się popłakac nic więcej,ale jeżeli są dobrze pilnowane buty i grupa zgrana pod tym względem to można pozbyć się manka i wyjść na zero....a jeśli na targach jest opierdzielanie się i nie pilnowanie klientów zwłaszcza kobiet bo oni najgorszy rabarbar robia przy butach to czego można się spodziewać przy wypłacie,zwłaszcza manka ale to jest na własne życzenie pracownika.....To na tyle......Pozdrawiam wszystkich z biura i moich kolegów z pracy z 1 grupy i z 3 grupy....Dziękuję panu Kazikowi za wyrozumiałość w Radzyniu.Nigdy tego nie zapomnę:)...
|
|
przekarzemy panu Robertowi twoje uwagi a dla pana Kazika bendzie puszczona piosenka od ciebie w radiu eska. pozdrawiamy
|
|
Słynny cheep but - TOTALNA DZIURA nic innego! pracowałam tam w wakacje i odradzam! Obiecują że za jeden targ dostanie się około 200 zł a co do czego jak przychodzi do wypłaty to masakra nie dośc że płacą nie 10 tak jak w umowie tylko 15 albo i pozniej to w dodatku 800 zł i pomyślcie teraz co to za pieniądze jak na każdy targ trzeba zabrac jakoś kase na jedzenie, caly czas wcinasz gorace zupki albo kanapki bo co innego mozesz zjesc majac do dyspozycji czajnik i nic wiecej....w domu bywasz jako gosc przyjezdzasz z targu masz max 3 godziny na zmiane ubran i prysznic i spowrotem jedziesz i nie ma Cie 3 dni i tak w kolko...a musisz zrobic oplaty, utrzymac rodzine ktora powoli staje sie byc dla ciebie obca.... traktuja ludzi jak smieci...potrafia miec pretensje o to ze za malo par butow sprzedalo sie na targu i maja pretensje ze to moze dlatego bo pewnie wszystkich nie wystawilismy....dajcie spokoj... pracowalam tam z mezem i obydwoje dalismy sobie spokuj bo co to za zycie bez rodziny...dziecko bylo dla nas wazniejsze niz jakis tam cheep-but! pozdrawiam!!
|
|
Autor: Jessica (---.89-161.tel.tkb.net.pl) Data: 01-12-10 12:51 .....Oczywiscie zgodzę się z tym że mogą byc niskie wypłaty i manka po 500 zł plus dużo zaliczki to przy wypłacie tylko się popłakac nic więcej,ale jeżeli są dobrze pilnowane buty i grupa zgrana pod tym względem to można pozbyć się manka i wyjść na zero.... A skąd takie manka???? Przecież tu wszyscy o mankach piszą i takie kwoty??
|
|
jezyk angielski mile widziany rosyjski a naj lepiej nie upominac sie o piniadze
|
|
Zgodzę się z tym że to nie jest praca dla kobiet zamężnych i mężczyzn żonatych bo fakt faktem rodzina na tym cierpi a zwłaszcza jak jest świerzo po ślubie i dziecko w domu,skąd te manka po 500 zł,już wcześniej zaświadczyłam że to jest od nieupilnowania przez pracowników butów bo pracownik czy pracownicy woleli sobie w tym czasie posiedzieć przy kasie na internecie np.......a klienci robili co chcieli.....i taki finał z tego że są manka...A jeśli chodzi o umowę to podpisywałam ją widząc czarno na białym że wypłaty są 15 własnie a nie 10.....z tym że ja miałam umowę na cały miesiąc...Mogą ludzie mieć złe zdanie o tej firmie bo każdy ma swoje zdanie na ten temat,ale ja złego zdania nie napiszę bo bym wtedy skłamała a zła praca naprawdę nie była.Liczą się jakwszędzie tylko chęci do pracy...A przy okzji kiedyś sobie wspomnę że trochę Polski zwiedziłam....Jeśli wam nie pasuje taka praca to zapraszam do supermarketu który budują w Zambrowie tzw TESCO.......900 zł wypłaty i na marne krocie czekasz cały miesiąc a w ciągu tego czekania jeszcze kierownicy nieźle się psychicznie poznęcają nad wami....Ale w sumie liczą się chęci do pracy i te 900 zł to lepszy rydz niż nic....Tylko jesteście udupieni że tak powiem brzydko w tym tesco na 7 miesięcy bo tyle trwa umowa próbna.......Wracając do chaepbut.....Jeśli pan Robert ponowi na wiosnę targi i jeśli ja nie będe miała stałej pracy to z wielką ochotą chciałabym znowu na nie jeździć.....jeszcze raz pozdrawiam nie tylko cały cheapbut ale również i tutaj na forum wszystkich...
|
|
Jessica piosenka dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=r2ozuCXpVJY&feature=channel
|
|
Witam ostatnio czytałem że potrzebują kogoś na magazyn do działu reklamacji .. Wiecie może czy warto się fatygować ??/ Czy lepiej olać i oszczędzić sobie nerwów i wydatku na dojazd ? Philipss
|
|
Przecież oni na ten szajs gwarancji nie dają,więc jaki dział reklamacji?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |