Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie jest centrum miasta Łomży |
czy ktos może wskazać gdzie to jest bo ja już naprawdę ogłupiałem słuchając wypowiedzi lokalnych kacyków , przydupniaków ,sekciarzy i innych , kórzy twierdzą ,żeznajduje się ono w rejonie skrzyzówania ulic Zawadzka Sikorskiego lub Piłsudskiego Zawadzka. Nie bardzo mogę się z tym zgodzic ponieważ w odległości do 300 metrów od tych miejsc są już zwyczajne pola orne , pasą się krowy. ludzie wykonuja prace żniwne , wykopk. Więc gdzie to centrum jest. Jeżeli to jest centrum wiochy a nie miasta to się zagadzam. Odnosze moje pytanie do dyskusji na temat lokalizacji dużych sklepów w naszym mieście. Zeus
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie jest centrum miasta Łomży |
Nieeee! Centrum miasta jest tam gdzie Statoil, McDonald i trzy pobliskie knajpy. Wystarczy zobaczyć wieczorem....:))) Gdzieżby na Starym Rynku i okolicy:))
|
|
Sagitta, no i dobrze, ze centrum miasta jest blisko krów i pól nawożonych obornikiem. Trochę egzotyki nie zaszkodzi. A według mnie centrum jest na Skate Parku. Zwłaszcza dla małolatów.
|
|
Zależy o czym myślimy, czy o centrum historycznym, aktuualnym handlowym, chyba też możemy mowić o centrum mieszkalnym, przemyslowym, czy o geograficznym lub np. rozrywki. Są one różnie położone. heniek
|
|
sagita ! Słoma Ci z butow wystaje i centrom szukasz?
|
|
Ziutek, centrum jest. Rzeczywiście pytanie tylko - jakie?
|
|
Według mnie zdecydowanie znajduje się ono w pobliżu Statoil, a dokąłdniej na samym środku między dystrybutorami 1 i 2, a drzwiami sklepu.
|
|
ziutek a moze to twoje krowy w tym centrum ŁOMŻY Zeus
|
|
Ostatnio widziałem znak ze strzałką w stronę Starego Rynku z napisem Centrum T.
|
|
Centrum to niewątpliwie Stary Rynek. Natomiast okolice Statoil i McDonald's to jeden z kilku istniejących w naszym pięknym mieście boydromów. A co to jest boydrom - przeczytaj tu: http://www.poznan4u.com.pl/zabawa/boydrome.html
|
|
A co się stało ze znakiem Centrum na rogu Giełczyńska i Polowa ? Niedawno jeszcze tam był. Teraz to i ja nie wiem gdzie te centrum się dokładnie znajduje.
|
|
Spytajcie Bratniaka i spółki. Powiedzą wam, że centrum jest tam, gdzie stoi katedra i pałac biskupi. No, może jeszcze seminiarium do centrum zaliczą :-) Pozdrawiam, kurdt
|
|
Pewna jest natomiast centralna głupota pewnych forumowiczów.....
|
|
Centru jest tam ,gdzie jest centrum katolickie ...................chyba zapomnieliscie :) Sars
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |