Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chłopak :D |
Dziś pod stoktrotką byłan na rowerze z kolezanka.. Uśmiechnęłam się do cb, a ty odwzajmniłeś uśmiech i poszłeś do rossmana :). Chciałam podejść, ale rower.. i .. Ubrany byłeś w ciemne spodnie... i koszulke z liczba... nie pamiętam jaką. :D Blondyn, taki przystojny ;D Jesli to czytasz, to daj znac ;]] - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chłopak :D |
następna szurnięta i nierozgarnięta szuka amanta
|
|
dobrze, że w dzisiejszych czasach jest możliwe poprzez np. internet odnalezienie kogoś kogo widziało się raz na oczy i nie ma się żadnego kontaktu z tą osobą, teraz może macie szanse się jeszcze spotkać kilka lat temu pewnie byłoby to nie możliwe, ale mam jedną uwage: mówi się poszedłeś a nie poszłeś więc jak już się spotkacie to może się nie odzywaj na pierwszej randce żeby się nie przestraszył, bo podejrzewam, że nie błyśniesz umiejętnością wypowiadania się
|
|
"cb" to cb radio czy co? Haha jakie skróty;-)
|
|
Kaśkaa. Bez urazy ale już po raz kolejny zakładasz temat o widzianym chłopaku. Wrzuć swoje zdjęcie i może jakiś z forum będzie Cię chciał. Dziewczyno Ty masz dopiero 15 czy 16 lat. Sama jeszcze nie wiesz co chcesz. Ciacho
|
|
haha dokładnie. Pomysłowo.
|
|
Poszłeś........
|
|
pierwszy raz zakładam taki :P. to po 1 :P. a z polskiego to ja 5 miałam wiec nie przesadzajcie, jak chce to umiem :P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
kaśkaa a umiesz liczyc do 10 a znasz alfabet?
|
|
Nie wiem czy w szkole uczą skrótów Cb Tb itp. Ciacho
|
|
a wiesz ze nawet znam, fajnie niee ;d ? od a do z. normalnie szok . ;d - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Poszłeś ??? do Rossmana
|
|
nie uśmiechałem sie do ciebie tylko do znajomej która stała za tobą, zapomnij o mnie
|
|
nie stresujcie się ludzie, Kaśka pewnie jest starsza od większości z was :) i uwierzcie mi, ma więcej, niż 16 lat :) No pain, no gain.
|
|
biedna analfabetka i grafomanka
|
|
świetnie że wy jesteście tacy wspaniali banda kretynów łatwo wytykać czyjeś pomyłki nie widząc swoich
|
|
to nie bylem ja, ale jak masz fajny rower to mozemy sie spotkac
|
|
nie ma wjencej nisz 16 tyko mniej.
|
|
Haha :P. Super ;D - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
A ja się z Tobą mogę umówić a nawet włożę koszulkę z numerkiem. Tylko bez rowerów. Zapraszam na pizzę. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymus spać !
|
|
Jasiu nie jesteś już autorytetem i dlatego możesz mi i tak dalej....... JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
galerianka
|
|
szymonek dmuhnij baranowi w dupe asz mu siem rogi wyprostujom ;))
|
|
Kaska, t ja bm ae ne chem do cb pdc bo gno me obz wic wj!
|
|
Jasiu już to hasło prezentowałeś kilka razy na postach , nie stać cię na coś nowego. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
Dziewczyno, tak go nie znajdziesz. jeśli to porządny chłopak, to cie oleje, bo szukanie na forum jest prymitywne. Następnym razem po prostu podejdź i tyle. Mówię to z własnego doswiadczenia. Byłam tak samo naiwna, jak i ty.
|
|
podejdź i zapytaj czy kupi ci spodnie
|
|
a może tusz do rzęs?
|
|
Ja już złożyłem deklarację , kupię pizze. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymonek a co będziesz chciał za zaproszenie na pizzę
|
|
alibaba2010 Ciebie nie zapraszam. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymonek ja wcale nie chcę abyś mnie zaprosił. tylko publicznie na forum zapraszasz kaśkę na pizzę. to ja się publicznie pytam co będziesz chciał za to zaproszenie?
|
|
Publicznie odpowiadam , twoje pytanie jest nie na miejscu ale dla twojej ciekawości jak spotkanie będzie dla obu stron OK. to będę prosił o drugie a co będzie na drugim to już możesz sobie pomarzyć. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymonek o czym marzyć to ja mam/ na pewno nie spotkaniu z tobą/ oglądałeś film ,,Galerianki,,? podobał się ?jeśli tak to już wszystko wiadomo.
|
|
heh biedna dziewczyna ,już ją od galerianek wyzwali ;D
|
|
alibaba2010 Marz sobie do woli , oglądaj Galerianki , podrap się po dupie albo gdzie tam cię swędzi , puść sobie śmierdzącego bąka to cię ocuci , idź na spacer a potem połóż się spać no i dalej sobie uprawiaj marzenia. Ja wolę real. Miłej zabawy rączką pod kołderką. JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
szymonek a tobie chyba dzisiaj rączki pod kołderką za słabo pracowały! a jak jesteś taki rasowy sponsor dla galerianek- to w warszawie jest ich więcej i jest w czym wybierać a po trasie warszawa-łomża pełna opcja wyboru .wysyp jak grzyby po deszczu i tam masz real!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
No nie bylem ja, ale mozemy sie spotkac!;d
|
|
KTO SIE PODEMNOM WPISZE TEN ULONG
|
|
spierd alajta
|
|
Nie jestem zadna galeriankaa.. :P .. Nie wiem o co wam chodzi.. Wam by było przyjemnie gdybymw as tak powyzywała.. ? Po prostu chłopak mi sie spodobał i tyle.. ;d i Juz koneic tematu .. ;dd A jak cos tam ktos ode mnie chciał.. pizze czy coś tam to niech pisze na e-mail bo nie chce tu zadnych gadek prowadzić ;PP - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
jak Ty nawet go nie podalas ...:D
|
|
aaa jest w profilu, ale skucha <smutny>
|
|
to ty zaczęłaś temat- to chyba chcesz prowadzić tę gadkę.
|
|
Nie. Chciałam tylko go znaleźć. Ale jak nie to rtudno. Płakać nie bede.. Jezu .. KONIEC TEMATU !!
|
|
przykre to , ale nie masz wpływu na to czy temat się zakonczy
|
|
To fakt, nie masz.
|
|
chyba macie rację, nie ma. Możemy se pisać ile nam sie bedzie chciało!! A to wszystko zawdzięczmy autorce! DZIĘKUJEMY I PISZEMY!!;D
|
|
Siema, chcialem do Ciebie podbic, tylko ze kierownice mialas nie w ta strone odwrocona.. w tej kolarzowie :D
|
|
o ja chyba też Cie widziałem, kierownica zeczywiscie była odwrotnie a na jednym jej rogu oparła sie chyba Twoja kolezanka,,,STOJĄC TYŁEM,,,, to w zasadzie wszystko co chciałem napisac tylko ciagle nachodzi mnie pytanie: CO TO ZA SUBSTANCJA CIEKLA Z DRUGIEGO ROGU??
|
|
No już jasne :D - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
blowdzioben
|
|
JAWIEMONAWIE TY AL..FO..NSIE W KAŻDYM TEMACIE MUSISZ ZABRAĆ GŁOS? PEWNIE TAM GDZIE PRZEBYWASZ MASZ TERAZ DUŻO CZASU.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |