Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
hotel velaves |
Może ktoś byl w hotelu Velaves w Wladyslawowie ? Jak tam jest ? Interesują mnie szczere opinie !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: hotel velaves |
byłem tam niedawno ale nie jako gość hotelowy tylko na imprezie na dolnej sali. to co mi się rzuciło w oczy to wyje....ny basen niedaleko wejścia i piękne dziewczyny które stały przy wejściu do niego ale te dziewczyny to nie wchodzą w koszt doby hotelowej ;P w pokojach nie byłem ale myslę że standard jest wysoki patrząc po wystroju na dole.
|
|
Ceny nie są zbyt wygórowane, jedno co mi się nie podobało to takie szaro niebieskie więzienne kolory klatek schodowych. Usytuowany jest bardzo blisko morza. Pogodę miałem cudowną w końcu czerwca. Możesz pojechać i koniecznie wstąp na najlepszą kawę w Polsce w hotelu Spa nad morzem w Juracie - nie pożałujesz .
|
|
bylem ost. 2 dni w hotelu i 3 dni w apartamentowcu, generalnie polecam choc komfort miedzy pokojem a apartamentem to przepasc! Ceny dosc przystepne, super widok z tarasu, ogolnie na plus :)
|
|
www.velaves.pl JUTRO TO DZIŚ, TYLE ŻE JUTRO
|
|
baro jedziesz prywatnie? moge ci dac namiary na kozak apartament, jak wynajmiesz bezp. to masz 1/3 ceny :)
|
|
ja raz piardłem w błękitnej lagunie
|
|
Czesio chyba w błękitnej ostrydze ;P
|