sobota, 14 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie swoje śmieci wyrzuca P. dr Pędziński ?

Byłam w szoku, kiedy usłyszałam hałas tuż za murem cmentarza od strony ul. Sikorskiego. Co zobaczyłam za bramką cmentarza wzbudziło we mnie jeszcze większe zdziwienie otóż P. dr Pędziński wyrzucał wielki worek swoich prywatnych śmieci do miejskiego pojemnika na śmieci przy cmentarzu. Czy u nas już nic nie może być normalnie?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie swoje śmieci wyrzuca P. dr Pędziński ?

to nie jest jakis odosobniony przypadek, ja czesto takie akcje widze u siebie, ale oczywiscie oni maja malo kasy na wywoz smieci, trzeba im darowac:)

no albo ze 3 tysie wyplaty dac wiecej wtedy beda moze wyrzucac smiecu u siebie za oplata

smieszy mnie tez sytuacja jak kiedys, bo dziecko jeszcze bylo w worku, siedzialo na smieciach, za plecami smieci, pod wozkiem(nie wiem jak sie to nazywa, powiedzmy, ze tacka czy cos na podreczne rzeczy dla malucha) smieci, na raczkach wozka smieci, wszystko oczywiscie dla niepoznaki:) coz, nie wszystko co jest piekne trwa zawsze, lub dlugo, bo trzeba bylo niekiedy isc o 1 w nocy, oczywiscie brawa za wytrwalosc!!
:)
oczywiscie sie to nasila przed swietami, ale jak juz wspomnialem, ze widac po samochodach, ze nie maja pieniedzy

a wy co sloleczniaki spac po nocach nie mozecie czy sasiadow podgladacie? kazdy orze ja moze, takie czasy taka wladza

Każdy płaci podatek za śmieci , miał worek w ręku i kosz pod ręką to wywalił . Czy wy naprawdę musicie z siebie robić małomiasteczkowych konfidentów ? Jeszcze czepiać się ludzi i rzucać nazwiskami po forum . Buractwo i prostactwo w jednym . Patrz na siebie i rób swoje i daj żyć innym Albo spadaj na wiochę z której tu się przywlokłaś i podglądaj sąsiadów czy na pewno na swoim polu krowy spuszczają .

A może włącz sobie telewizor na debatę w sejmie i popatrz kogo utrzymujesz ,żeby po 3 latach rządu dowalił ci nowy podatek by żyło się lepiej .

To nie był Pędziński. To Komorowski te śmieci wyrzucał, a Tusk Podsadzał. Pędziński? Taaa, taki klerykalny i by śmieci wyrzucał? Ty se stuknij w te komunistyczną pałę. Spytaj się adamosxx, albo Jarka Kaczyńskiego. Oni już wiedzą kto wyrzucał.

Co komu przeszkadza, ze ktos zwraca tak zwanej "inteligencji" o jej nieobyczajnym a wrecz chamskim zachowaniu.Nie rozumiem .Pewnie, zasmiecic Łomze gdzie sie da i ile sie da.Co ma wladza do kultury osobistej ,oponiak odpowiedz.

Z jednej strony masz racje, ale z drugiej...przeciez on tez placi podatek za wywoz smieci, mial blizej do innego kontenera to do niego wrzucil, tez mi afera, co innegi gdyby wywalil te brudy na chodnik albo trawnik...ja na twoim miejscu nie sypalabym tak nazwiskami na forum, bo mozesz poniesc tego konsekwencje, jak osoba zainteresowana sie wkurzy...

uderz ręka w........a koledzy co robią to samo będą bronić

tu nie chodzi ofakt tylko o nazwisko osoby . To jest typowe dla mniejscowych ptomków roztrząsaczy gnoju. Tak starają sie swoje kompleksy rozładować. O odnośnie tego podglądania sasiadów to typowa cecha . Gdyby mogli to i nawet by ci do dupy zajrzeli.

Pifpaf

Jeśli tak faktycznie było, to... śmieć wyrzucał śmieci...

Jakby normalny śmiertelnik to zrobił to już "koledzy" pana dr zabrali by się do pracy i szukali paragrafów na człowieka. Teraz niestety "koledzy" bądą cierpieli na ślepotę i niedosłuch.
Swoją drogą to jak tak jego poczucie katolickiej godności, żeby tak grzeszyć ?

Ale wiecie "ręka rękę myje" !!!

Trzeba się cieszyć że wyrzucił do odpowiedniego pojemnika, a nie np wywiózł do lasu.

Tutaj masz odpowiedz

prawda boli :)

Przede wszystkim to jest typowe dla tzw.dorobkiewiczów i dusigroszy którzy uważają się za porządnych ludzi a postępują wprost przeciwnie ,po co płacić z własnej kieszeni za wywóz ze swojej posesji jak można inaczej/ELITY K..psia mać!

No wstyd przeokropny, doktorze !!!

wstyd to kraśc i z dupy spaśc.

Pifpaf

U nas nic nie moze byc normalnie!...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org