Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
A niemcy mówią "jedź do Polski, twoje auto już tam jest" |
Teraz chyba powinni zmienić porzekadło na "jedź na litwe, twoje auto stoi już na giełdzie w Kownie". Chociaż biorąc pod uwagę, że połowa polskich handlarzy już tam się zaopatruje w towar, to jest duże prawdopodobieństwo, że jednak w Polsce. Te niemce to jednak chytre, no no... :) To, co myślę o świecie nie musi być typowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: A niemcy mówią "jedź do Polski, twoje auto już tam jest" |
Proste...po co kupowac malucha-jak mozna miec trabanta?odpowiedz mi na te pytanie.
|
|
Jeśli chodzi o Europę to Niemcy są największymi złodziejami, wiem coś na ten temat. Nie jest tak, że to my okradamy ich z aut. Proceder wygląda następująco. Faszysta Niemiec dorabia kluczyki, następnie sprzedaje auto np; mi Polakowi za 50% wartości pod warunkiem, że ów auto opuści faszystowski kraj w ciągu 12 godzin. Następnego dnia zgłasza do zakładu ubezpieczeń, że buchnęli mu autko spod domu i dostaje 100 % jego wartości - jest zarobiony czy nie ? A my musimy kombinować nowe numery, tablice itp. Kto lepiej na tym wychodzi uczciwy Niemiec zyskujący 50% czy nieuczciwy Polak który zarobi góra 25 % wartości samochodu. NAJWIĘKSI ZŁODZIEJE W EUROPIE TO NIEMCY !!!
|
|
jeżeli takie auto kupujesz to wiesz otym bo niemiec otym mówi i nie pierszemu lepszemu tylko gościowi którego zna,ito najcześciej samochody które mają iść na części i niemów że puzniej musisz coś kombinować ztym samochodem bo wiesz co bierzesz i naco ma ten samochód iść.jeżeli taki samochód chcesz opchnąć to ty jesteś oszustem nie niemijec bo on sprzedał go na szęści. LUB MA WYJECHAĆ NA WSCHÓD
|
|
jackass chyba cię trochę poniosło...... Ich bin fur Berlin...
|
|
Dajcie spokój z tymi szwabamy oczym tu gadać jeżeli musisz to jedż zarób i wracaj
|
|
Jackass Niemcy mowia otwarcie i daja polakowi propozycje ,polak kombinuje bierze auto za niewielkie pieniadze na czesci ze chce go naprawic i zarejestrowac to polaka decyzja nie powinien miec do niemca pretensji . A niemcy ze maja taka mozliwosc dostac pieniadze z ubezpieczenia ,w koncu płaca latami ubezpieczenie a pociagaja kase nie z polskich tylko z niemieckich ubezpiczalni . Nie czarujmy sie kazdy kombinuje ,czy polacy robia inaczej wydaje mi sie ze nie jest prawda ze piszesz ze NAJWIĘKSI ZŁODZIEJE W EUROPIE TO NIEMCY !!! za nikim nie obstaje ale wystarczy samo zycie ,powiedz czy np. polacy nie kombinują ?
|
|
polak zrobi z widel kombajn i sprzeda go jako limuzyna na gwarancji... ;) jackass bije od ciebie nienawiscia do niemcow i to strasznie....zgadzam sie z przedmowca troszke przesadziles.mysle ze oni mniej kombinuja niz my bo maja wieksze mozliwosci i leprza stope zyciowa.polak jak nie kombinuje to nie moze godnie zyc wszedzie znajdziesz tego przyklady wystarczy obejrzec wiadomosci.Potrzeba wielu lat i poprawy w kraju abysmy przestali kombinowac...:) prawdopodobnie nie za naszego zycia... A ten tekst "jedz do polski twoje auto juz tam jest" ukazal sie sporo lat temu w niemieckiej prasie jak byl bum na auta z niemiec i na prace w niemczech.Tak wiec i zaskok trzeba podregulowac....samuraj... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
nie wiem ale autor tego tematu chyba założył o 20/ 15 lat za późno ten temat ten incydent trwał zaraz na początku lat 90 dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
Nie bije ode mnie nienawiść do Niemców jak to ktoś tu zauważył, Niemcy wymyślili hasło "jedź do Polski, twoje auto już tam jest" (ściślej mówiąc jedno z niemieckich biur podróży). Nie miałem w swoim poście starych, zdezelowanych aut sprzedawanych na części tylko kilkuletnie sztuki. Normalnym procederem jest, nie mówię nagminnym, że Niemcy naciągają swoje zakłady ubezpieczeniowe, sprzedają samochód (nie pierwszemu z ulicy) poczekają aż bezpiecznie opuści kraj i zgłaszają kradzież. Później to my jesteśmy złodziejami a Niemcy solidny, uczciwy naród.
|
|
jackass to jest nie prawda niemcy to gorsi złodzieje chociaż nie aż tak jak Francuzi ,Hiszpanie czy Włosi ,wiesz mi nawet w Polsce tak nie kradną na parkingach jak w tych krajach dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
No to niech sobie do nas jeżdżą- co, na paliwo im musisz dokładać? Ja lubię przyjeżdżać do Niemiec oglądać swoje srebra rodowe:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |