niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zlot pojazdów zabytkowych

Cześć!!! Jeżeli lubicie powspominać dawne dobre czasy to zapraszam na kolejny zlot pojazdów zabytkowych, który odbędzie się w Łomży w dniach 21-22 czerwiec 2003. Wszystkich chętnych do oglądania zapraszamy za free. szczegóły w przszłym tygodniu na www.automobilklub-lomzynski.prv.pl

Zapraszamy rowniez wlascieli wszystkich pojazdow zabytkowych (samochody i motory) do wziecia udzialu i zaprezentowania sie. zgloszenia pod a.lomzynski@hoga.pl lub marcin.jasinski@wsisiz.edu.pl

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zlot pojazdów zabytkowych

Dyziak, ja się na to piszę. Samochodem tym sam jechałeś kawałek:)

Spoko krzysiu!!! Zapraszamy serdecznie :-) Szykuj sobie ciuch z tamtej epoki i dawaj na zabawe z nami. Zbierz swoich kumpli i dawaj ;-)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

wlasnie wrocilem ze Zlotu ..... www.skodarapid.prv.pl .......moj fortepian jest raptem na dwoch fotach ale jak bedziesz chcial to podesle takie na ktorych jest:) Kapitalnie sie jezdzi w upal po rozgrzanym torze na zimowych oponach.... nikt tak nie piszczal jak ja na przejazdach:)))) Ide spac bo 5 godz. jechalem:)))

Czy ktoś jeszcze ma chęć wystartowania w Zlocie Pojazdów Zabytkowych??

Informacje na temat zlotu niedługo będą dostępne na stronie http://www.automobilklub-lomzynski.prv.pl ale dopiero jak wszystko co najważniejsze będzie dopięte na ostatni guzik. Jak narazie wiadomo, że będzie bardzo ciekawa imprezka ;-)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

czy samochód 13letni można uznać za zabytkowy..? ....takiej linii już się nie spotyka :D

---
PGG

No sorry, ale przepisy mówią coś o 25 latach, ale np maluszek nie może być pojazdem zabytkowym ponieważ na takie pojazdy są narzucone oddzielne ograniczenia. Zapraszam w takim razie do oglądania ;-)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

No to już pojechałem.... sesja.... jakby się dało przesunąć to o dwa tygodnie to byłbym szczęśliwy:))) A tak nawet nie zobacze tych pięknych staroci:((((

Krzysiu powiem ci szczerze, że tego to się nie da przełożyć. Twoja strata. No coż zaliczenia egzaminów.

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Najnowsze onformacje na tema Zlotu na stronie naszego klubu
http://www.automobilklub-lomzynski.prv.pl

Serdecznie zapraszamy :-)

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Wszędzie piszą o zlocie a nikt nie mówi gdzie on się odbędzie.
W którym miejscu będzie spotkanie ???

nawet w programie nie bardzo jest to opisane......?!
nie chcecie tam gości...?
...tylko przypadkowych przechodniów....?

---
PGG

Dyziak.... ja na chwilę wpadnę babulką:)) Proszę tylko napisz mi czy smsa czy zadzwon bo ja posiałem Twój nr telefonu. Daj znać jak przebiega program w sobotę rano i ew. w niedzielę.

Są gdzieś jakieś zdjęcia??

Będą w przyszłym tygodniu na stronie. Teraz zajrzyj na nasza klubowa stronę, znajdziesz tam pare fotek z poprzednich Zlotów.

Pozdrawiam
Marcin DYZIAK Jasiński

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org