Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
OSM Piątnica praca |
Ktoś się może orientuje czy w piątnickiej mleczarni przyjmują do pracy na produkcję ? jakie są zarobki i warunki pracy? z góry dzięki za odp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: OSM Piątnica praca |
żeby pracować w Piątnicy musiał byś mieć tam pół rodziny albo zrobić dobrze komu trzeba hehe także nie zastanawiaj się nad zarobkami szkoda czasu równie dobrze możesz sobie po myśleć co zrobisz jak wygrasz w lotka
|
|
tak jak wyzej... ja mam ciotke ktora pracuje tam ponad 30 lat i wujka ktory jest calym brygadzista na produkcji i tez chcialam isc do pracy,no ale niestety to nie wystarczylo:( wiec mozesz sobie pomarzyc-niestety
|
|
jak wyżej wszystko się zgadza sam byłem parę razy i nić leży 300 podań
|
|
Potrzebne wyższe wykształcenie i najlepiej chody jak z tąt do holydudu.Zarobki co kto jedni maja duze inni małe
|
|
moj kolega bez znajomosci i wyksztalcenia tam pracuje....na magazynie ;D
|
|
znane nie od dziś że tylko nieliczni sie tam dostają....reszte dopowiedz sobie sam!!! a Ci co już tam pracują wolą nie mówić kto z ich znajomych bądz rodziny tam pracuję-pełna dyskrecja!!!!
|
|
Ten temat już był i to niedawno.Pisali też że pierwszeństwo mają dzieci pracowników a teraz okazuje się jeszcze ze trzeba mieć wujka prezesa.Skandal i żenada!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ludzie trzeba mieć troszkę pojęcia o tym co się pisze: Po pierwsze dowiedzcie się nieco o Piątnicy: www.portalspozywczy.pl/technologie/artykuly/osm-piatnica-kompleksowe-wdrozenie-erp-w-branzy-spozywczej,31840.html Jak widać cała firma i produkcja jest wysoce zautomatyzowana, więc najpierw do szkoły (automatyków, elektroników, będzie potrzeba) www.portalspozywczy.pl/mleko/wiadomosci/prezes-osm-piatnica-rozwazamy-mozliwosc-fuzji,37725.html gdyż firma rośnie i się rozwija. Porsh
|
|
4pokoje dostales dotacje?
|
|
Chyba nie pracują tam sami automatycy?A zresztą osm pewnie robi szkolenia
|
|
Jasne ze nie. Dopiero od kilku lat produkcja jest full automatyczna. Ale to co teraz powstanie to nie zabawki a roboty i autmatyczne linie pakujace ktorych nie wlacza sie jednym guzikiem. Na magazynie tez nie ma lekko w ciagu dnia trzeba przewalic kilka tysiecy palet. Wiec nie dziwcie sie ze jedna z najnowoczesniejszych mleczarni na swiecie robiaca 0,5 miliarda obrotu nie przyjmuje do pracy ludzi z ulicy. Porsh
|
|
A kierowców tez?
|
|
Pewnie tak, samochodów jeszcze nie zautomatyzowali heh
|
|
Niestety też, 1000 palet które opuszczają Piątnicę to Outsourcing. Między innymi największych firm logistycznych w kraju. Porsh
|
|
Piatnica "Dobra firma", Rekordowe wyniki, Ogromna kasa na rozwój, jeszcze ktoś ma wątpliwości że do roboty potrzebują już tylko specjalistów? Perfect
|
|
ja tam robilem robota dobra lepiej niz w mlekovicie :))))))))))
|
|
Porsh zmartwie Cie gdyz obsluga maszyn jest banalnei prosta np dotykowym wyswietlaczem z poslkim meni xD i obslugujo je baby po zawoduwce albo podstawuwce haha
|
|
a startuje sie je [rzewaznie jednym guzikiem izatrzymuje hehehe kolory zielopny czerwony .... niewiem czemu gupki co nic nie wiedzo sie wypowiadajo ?xD
|
|
w samolocie tez mozna wlaczyc autopilota a jakos nie wszyscy sa pilotami Perfect
|
|
Rozumiem JASIU ze piszesz o sobie. I dlatego już tam nie pracujesz Porsh
|
|
Rozumiem JASIU ze piszesz o sobie. I dlatego już tam nie pracujesz Porsh
|
|
nie pracuje bo mi tu placo za sfirowanie pawiana he he
|
|
Witam wszystkich Pracujących w zakładzie mleczarskim... Nie będę owijał w bawełnę POTRZEBUJĘ POMOCY , Jestem studentem i mam zajęcia z HACCP Otóż chodzi o to że potrzebny mi jest HACCP produkcji mleka UHT 2% na zajęcia . Odwdzięczę się tej osobie która by mi pomogła . HACCP tego mleka będzie przeznaczony do celów naukowych wszystkie dane firmy zmienione Imiona i Nazwiska również oraz skrócona treść, zostaną tylko najważniejsze aspekty, Najlepiej żeby był formie elektronicznej. Wszystkich Tych co by zaoferowali pomoc proszę o kontakt mailowy : mariano12domena@gmail.com
|
|
Ktoś wie jak wygląda sytuacja na dzień dzisiejszy? Robią tam jakieś nabory? Przyjmują nowych pracowników?
|
|
Bez zmian i na zmiany nie licz :)
|
|
Andreo Chyba nie pracują tam sami automatycy?A zresztą osm pewnie robi szkolenia Andreo, zabawne Szkolenia automatyków -może na kursach wieczorowych? Porsh ma rację najpierw do dobrej szkoły.....
|
|
jasiu idz do szkoły bo się wypowiadasz, że to takie chop siup a pisać nie umiesz i robisz staszne błędy DD
|
|
Czy obecnie można pracować w mleczarni, są wolne miejsca? Post jest z przed pięciu lat, chciałem się dowiedzieć jak jest obecnie. jakie warunki pracy i jakie wynagrodzenie.
|
|
Można pracować w mleczarni, wolne miejsca są zawsze :) Warunki pracy są świetne, wynagrodzenie jeszcze lepsze :) No pain, no gain.
|
|
Ile tam płacą?
|
|
Jedne z wyzszych zarobkow w okolicy :)
|
|
Wierzycie w cuda??!
|
|
Wszystko zależy od stażu pracy :) Ale statystycznie średnią krajową zarobisz :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |