czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ojciec dyrektor ratuje moralność naszych dzieci.

http://www.joemonster.org/article.php?sid=2166&mode=thread&order=0&thold=0

Kreskówki to czyste zło!

Jak donosi Ojciec Dyrektor w jednej ze swoich audycji, należy bezwzględnie zakazać amerykańskich bajek w Polsce. Otóż, czujne oko Ojca spostrzegło to, czego cenzura dojrzeć nie potrafiła. Oto fragment wypowiedzi Ojca na falach naszego ulubionego radia:

„(...) Ja wiem, że w polskiej telewizji jest teraz wiele amerykańskich bajek. Ale one są wymysłem szatana i prowadzą prosto ku zatraceniu. Oto jedna z polskich stacji emituje bajkę "Teletubbies", w której występuje postać o imieniu Tinky Winky. Postać ta jest wyraźnym symbolem zboczenia, jakim jest gejostwo. Po pierwsze jest różowa, kolor geji, po drugie ma na głowie antenkę w kształcie trójkąta, a to przecież ich symbol. Po trzecie, nosi coś w rodzaju torebki, jak reszta tych zboczeńców.(...)”.

My także przychylamy się do tej opinii i chcemy wspomóc szacownego Ojca Dyrektora naszymi spostrzeżeniami dotyczącymi amerykańskich bajek. Oto lista najbardziej podejrzanych postaci wg Joe Monstera. (w linku powyżej)

---
PGG

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ojciec dyrektor ratuje moralność naszych dzieci.

OJCIEC DYREKTOR - FUNDAMENTALISTA ISLAMSKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A smurfy? Czysta orgia : ich tłum, Smurfetka tylko jedna. A Bolek i Lolek? Zadawali się obaj z Tolą. A Reksio? Przymilał się do wszystkich, Jakiś biseksualista!

Dodam jeszcze:
- gejostwo to chodzenie w długich, czarnych lub innych "sukienkach" z łańcuszkami na szyi i dziwnych kapelusikach,
- gejostwo - to "odwiedzanie" nocne studentów przez "szefa",
- gejostwo - to unikanie kontaktów z kobietami (nawet służbowo)
- gejostwo - to zakaz zawierania małżeństw oraz posiadania dzieci
- gejostwo - to nakazywanie studentom chodzenia do miasta tylko po dwóch (nigdy dwoje).......
Czy więc jest to zboczenie, czy nie?

Zbych

No nie, ja tam nie mam nic w stosunku do kochających inaczej, jesli im z tym dobrze......To ich sprawa.

Jestes fajny GOSC!!!

Ja tez popieram

michal

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org