Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dobry zegarmistrz w Łomży. |
Witam, Orientuje się ktoś może czy jest w Łomży zegarmistrz do którego mógłbym oddać na przegląd/serwis zegarek mechaniczny ? Kiedyś na Al. Legionów na przeciwko starej Gośki był gość co by chyba podołał takiemu zadaniu, ale już ten warsztat nie istnieje. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dobry zegarmistrz w Łomży. |
w stokrotce
|
|
Na giełczyńskiej jest, na przeciwko apteki:)
|
|
Na Małchowskiego znajduje się bardzo dobry zegarmistrz (w Globie). Ten co miał zakład na przeciwko "Gośki" jest teraz na Harcerskiej (przy pokrowcach samochodowych, oznaczone "antyki, zegary").
|
|
Stokrotkę i Giełczyńską odrzucam na starcie ;) A gdzie jest ten "Glob", bo jakoś nie kojarzę ? I skoro jakiś tam wybór tych zegarmistrzów jest, to może ktoś jest zorientowany jak przedstawia się to cenowo u nich ? Pozdrawiam
|
|
Jeśli chodzi o zegarmistrza to już miałem okazję sprawdzić kilku z nich. Z czystym sumieniem mogę stwierdzić, że najlepszy jest na al. Legionów, obok jest cukiernia, monopolowy i "Epoka" ;-) Trzech zegarmistrzów powiedziało, że zegarek nie jest do naprawienia, m.in w Stokrotce tak powiedział mi Pan, a pojechałem na al. Legionów i w 5 min mi naprawili zegarek.
|
|
1. Harcerska 2 2. Legionów (przy poczcie) 3. Małachowskiego (przy ODK)
|
|
|
Ponawiam temat - czy jest gdzies na Południu zegarmistrz? Bo ten przy Małachowskiego to nie kojarzę, czy jeszcze funkcjonuje? Jakoś nie widziałam zegarmistrza w tych okolicach. A może w ogóle zrobi ktoś spis, gdzie w Łomży działają zegarmistrze? :)
|
|
na przeciw hali sp9 jest w szczycie bloku
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |