Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Odszkodowanie |
Może ktoś z Was wie o firmie w Łomży, która pomoże przy uzyskaniu odszkodowania poszkodowanemu w wypadku komunikacyjnym? szukałem w internecie, ale takowych w Łomży nie mogłem znaleźć. Białystok, Łapy tak Serdeczne dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Odszkodowanie |
sluchaj stara, ale masz problemy
|
|
podaj kontakt do ciebie .moge zająć sie to sprawą akapulko12
|
|
http://www.odszkodowania-ostroleka.pl/ jest tam i łomża
|
|
Meditor Odszkodowanie Opis firmy Profile działalności firmy: usługi Kontakt * 18-400 Łomża, prusa 3/4 * podlaskie * Tel.: +48602473824 Godziny otwarcia: o Pn-Pt: 8 do 19
|
|
witaj. aktualnie w Łomzy jest firma odzyskujaca odszkodowania z wypadków komunikacyjnych na owiele lepszych warunkach niz jaka kolwiek kancelaria gdyz za obługe nie placisz. Jestem przedstawicielem na nasz region firmy Votum z Wrocławia i zajmuję sie takimi sprawami. Jesli jestes zainteresowana to podaje kontakt oraz wiecej o mojej firmie : 512-341-750 WWW.Votum-co.pl centrum odszkodowan a to znalezione na forum temat z 2007 roku może aktualne
|
|
EuCO Łomża Sienkiewicza 10 600374375 też z forum z 2008 r
|
|
Owszem mam problemy. Zostałem mocno poobijany, leżałem w szpitalu, miałem operację nogi. Nowy rower został połamany. Według Ciebie szczebiotko to nie problem? Nic nie wiesz na zadany temat, a zabierasz głos. Chcesz zostać rekordzistką 4lomza w ilości postów? Akapulko, dzięki postaram się z Tobą skontaktować.
|
|
Dzięki za poważne podejście do sprawy i za konkretne odpowiedzi.
|
|
Proszę bardzo oto link do strony gdzie możesz znaleźć podstawowe informacje na temat firmy http://www.adversum.pl/ .Jestem konsultantem w Łomży telefon 602-405-678. akapulko12
|
|
ja zajmuje się odszkodowaniami wypadkowymi komunikacyjnymi i innymi jestem w łomży pomagam załatwić wszelkie formalności. mój nr. tel. 509 400 611. pozdrawiam.
|
|
Proponuję Ci kolego wspólpracę tylko z takimi firmami które pobierają prowizje po odzyskaniu odszkodowania ,tzn .wtedy kiedy na twoje konto wpłyna pieniążki !Szukaj takich firm jest ich wiele w necie ,przeważnie pobieraja one 10 do 12 % od "wywalczonej"dla ciebie sumy odszkodowania (staraja sie gdyż czym wyzsze twoje odszkodowanie tym ...)Nie polecam natomiast żadnych radców prawnych i firm które z gory żądają jakis pieniążow na (pow.prowadzenie sprawy)NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ!
|
|
Myślę, że każda z nich nie bierze prowizji od razu, tylko po wpłynięciu kasy. Dzięki wszystkim za konkretną pomoc. Jutro będę dzwonił i popytam się. Na razie trwa jeszcze leczenie po usunięciu skrzepu. Przy okazji chciałem się zapytać, czy muszę zgłaszać się na oskarżyciela posiłkowego, ponieważ policja robi sprawę z urzędu.
|
|
nie musisz ale możesz ,zawsze to plus dla ciebie.....
|
|
Jeżeli będziesz stawiał się w sądzie jako oskarżyciel posiłkowy,to dokładnie będziesz znał przebieg rozpraw,co może okazać się dla Ciebie korzystne. Co do firm pomagających w uzyskaniu przyzwoitej kasy od ubezpiczyciela,to osobiście nie polecam Votum,z którą kilka lat temu się sądziłem,bo chciała mnie oszwabić i się przeliczyła. No chyba,że zmieniła podejście do klienta,nie wiem. Wybieraj więc waść rozważnie,by Twe zabiegi okazały się warte świeczki. Zdrowia życzę i rehabilitacji pomyślnej. A rowerów ci u nas dostatek,następny nabędzisz,by uliczkami naszymi pomykać,na Pociejewie jeno uważaj,na Łomżycy takoż,byś ulubionych mych zakątków z rozpędu nie zdemolował. Kokosz
|
|
Jeżdżę (jeździłem) przez Łomżycę na Janowo. Na razie niczego nie naruszyłem Dzięki za informację.
|
|
maciek daj jakiś kontakt to napiszę Ci coś ważnego - miałam do czynienia nie dawno ze sprawą tego typu, ważne!
|
|
szkoda kasy!!! średnio biorą 20% za nic !! wszystko możesz zrobic sam ! kwestia złożenia dokumentów a czasem wchodzą w grę spore pieniądze zwłaszcza przy szkodzie osobowej ..tak więc zastanów się czy warto !
|
|
Zanim poczynisz jakieś kroki daj kontak maciek - chyba że już podjęłeś i jest za późno...
|
|
green napisz prosze cos wiecej w tej sprawie bardzo mnie to ciekawi zycie jest pełne niespodzianek z gory dziekuje
|
|
tutaj masz info o tym: http://s21.gladiatus.pl/game/c.php?uid=17432
|
|
Ok burczymucha w sumie to żadna tajemnica , chodzi o to żeby w przypadku odszkodowań - obojętnie kogo by się nie "wynajęło" do walki o kasę - nie podpisywać tzw pełnomocnictwa, bo w przypadku takiego pełnomocnictwa wszelkie dokumenty przejmuje pełnomocnik ( co nie jest aż takim problemem ) ale również TWOJĄ KASĘ którą przyzna Ci sąd..a później jest problem od wyrwania jej od pełnomocnika..niezłe co..? zero wtedy kontaktu, nie odbiera telefonów a Twoja kasa rośnie na jego koncie i np po pół roku - jak będzie mieć dobry humor - zacznie Ci ją wypłacać z wielką łaską ratami..ale oczywiście po lataniu za nim, warowaniu pod domem żeby go złapać itp itd
|
|
Jeszcze nie podjąłem, żadnych rozmów. Trwa jeszcze leczenie. Zresztą nie znam tych procedur.Trzeba czekać do zakończenia leczenia, czy można wcześniej. Policja też robi sprawę z urzędu o udowodnienie winy.
|
|
No ale pamiętaj o tym co Ci napisałam jakby co
|
|
Wie ktoś może czy jest w Łomży biuro EuCO, albo chociaż agent tej firmy?
|
|
Zadzwoń do nich, a oni skontaktują cię z agentem. Proste.
|
|
Już wszystko załatwione. dzięki!
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |