Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy polki są naprawde agresywne?? |
oglądając dzis ddtvn no troche mnie zaskoczyło:) Polki są agresywne:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy polki są naprawde agresywne?? |
wszystkie kobiety sa agresywne, niektore tylko bardziej niz inne.
|
|
Ja jedynie mogę powiedzieć za siebie - tak, są b.agresywne
|
|
Som bardzo agresywne i som gorsze od facetów.
|
|
Tak :) Kobiety mają to w genach. Knucie, zazdrość, spiskowanie...to tylko początek ich repertuaru :) Zauważcie tylko jak przechodzi gdzieś piękna i zadbana kobieta, reakcję innych niewiast w okolicy. Nawet jak nie powiedzą tego na głos to spojrzenie i zachowanie mówi wszystko :). Większość takich zachowań sprowadza się do walki o samca. Natura tak chciała, że tak jak u wszystkich gatunków na ziemi tak i u człowieka popęd seksualny to coś co zmusza nas do działania nawet podświadomie. W końcu ma on zapewnić przetrwanie gatunku. :) Żyjemy w czasach gdzie mężczyzn jest coraz mniej i będzie ich ubywać. Ubytek panów nie będzie postępował w jakimś zastraszającym tempie ale jest już zauważalny. Wszystko to za sprawą degenerecji męskiego chromosomu Y. W związku z tym kobiety będą sięgać po coraz bardziej bezpośrednie rozwiązania :) Agresja u kobiet może brać się z różnych powodów. Choć ten wyżej wymieniony jest ponoć najczęstszym z nich. Tak swoją drogą, to emocje nigdy nie wygrają z logiką i tutaj macie kobietki przerąbane z waszymi pokrętnymi umysłami. :)
|
|
polki sa agresywne przed ale nigdy po:)
|
|
Nie wszystkie szczebiotko sa agresywne przed tak sie sklada ze moja zona dostaje szalu jak ja po stosunku wycieram swojego penisa o firanke
|
|
arie napisał(a): > Nie wszystkie szczebiotko sa agresywne przed tak sie sklada ze > moja zona dostaje szalu jak ja po stosunku wycieram swojego > penisa o firanke bo do buzi trzeba, a nie firanki krochmalic :P
|
|
fuj
|
|
|
|
arie,musze sie z toba zgodzic.faktycznie twoja zona tego nie lubi. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |