Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zlot Skody!! |
Witam, Organizuję już po raz trzeci Zlot Skody w Borkowie pod Kielcami. Relacje z wcześniejszych edycji (amatorskich) są na stronie www.skodarapid.prv.pl. Tym razem zlot będzie pod patronatem INVEST - MOT u dealera Skody w Kielcach. Odbędzie on się częściowo w Borkowie koło Kielc oraz na Torze Wyścigowym w Miedzianej Górze - dokładny plan przedstawiam poniżej. Spotykamy się 30 maja (piątek) w Borkowie od 16.00 na polu biwakowym. Dojazd na miejsce biwaku pokazany będzie na planie umieszczonym na stronie internetowej www.skodarapid.prv.pl lub przesłany na adresy poczty elektronicznej osób zainteresowanych Można będzie także uzyskać informacje telefonicznie ( pod nr tel. 501 585 072) bezpośrednio ode mnie. Zakwaterowanie u pani Małgorzaty Gwizdy, jak w tamtym roku, (właścicielki kwater i pola namiotowego) w domku czteroosobowym dwupokojowym, kwaterach (pokojach) lub na polu biwakowym (pod namiotem).Opłata za domek i kwatery do uzgodnienia z właścicielką (nr telefonu do właścicielki, pani Małgorzaty Gwizdy, podam na życzenie osób zainteresowanych takim noclegiem - mój adres rapid110@interia.pl lub nr tel. 501 585 072), natomiast opłata za pobyt na polu biwakowym jest w trakcie ustalania ale nie powinna być wyższa niż 7 złotych od osoby (w cenę jest wliczany prysznic i toalety). Plan zlotu Skody: 30 maj, piątek: 16.00 - ..... przybycie uczestników na miejsce biwaku, wynajęcie kwater, rozbicie namiotów, 19.00 - 20.00 - objaśnienie spraw dotyczących dnia następnego: np.: rozdanie nr startowych, kart do głosowania, itp. 31 maj, sobota: 10.00 - wyjazd na tor wyścigowy w Miedzianej Górze w celu przeprowadzenia konkursów sprawnościowych, Od 11.00 konkursy na Torze Wyścigowym w Miedzianej Górze: 11.00 - przejazd na czas po małej pętli toru, 11.50 - przejazd na czas po owalu, 12.50 - przejazd Skodą Fabią na czas po małej pętli toru z niespodzianką, 13.50 slalom, Trzy możliwości, do ustalenia ze sponsorem w najbliższym czasie: 14.50 wyścigi równoległe, 14.50 niespodzianka, 14.50 Caruso (przejazd samochodem z przymocowanymi rolkami na tylnej osi), 16.00 powrót do Borkowa na miejsce biwaku, 19.30 zakończenie zlotu wspólną biesiadą przy ognisku, piwie itp., rozdanie nagród za konkurencje na torze oraz rozstrzygnięcie głosowania na najciekawszy "Tuning" Skody, na najfajniejszą ("Rulez") Skodę na zlocie oraz nagroda dla posiadacza najstarszej Skody na zlocie itp.(inne kategorie są jeszcze w fazie rozmów ze sponsorem) Tor Wyścigowy w Miedzianej Górze będzie udostępniony dzięki INVEST - MOT dealera SKODY w Kielcach. Biesiada przy ognisku, piwo itp. też sponsorem jest INVEST - MOT dealer SKODY w Kielcach. Proszę Was abyście przysyłali mi mejle z odpowiedziami i najlepiej żeby to były odpowiedzi pozytywne czyli - "Jestem na TAK !!" na 100% ;) Jeżeli są jakieś pytania to proszę przesyłać je na mejla. Prośba: Proszę abyście we własnych okolicach puścili wieść o zlocie.Namawiajcie na przyjazd właścicieli starych jak i nowych Skód.Do wsystkich gotowych pomóc mi w tej sprawie prześlę mejlem (w przyszłym tygodniu) ulotkę o zlocie. Pozdrawiam Janusz Kubicki
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |