Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
radio cb |
jakie polecacie do 200 ZLOTE z antenom . dzis zahamowalem deko pszy mocno pszez losia z pszodu i mi sie rozpupczylo moje stare bo lerzalo na siedzeniu ;D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: radio cb |
nie podprowaj sie wariacie nie wal z dupy
|
|
Auu ojej peszka masz A co antenke też ci rozpupczylo :P
|
|
ja mam nowke za 100 zl tylko bez anteny jak chcesz to odezwij sie do mnie kd753@orange.pl
|
|
jakie ? niehce szumofona ....... antenke z nerwow wyrzucilem pod warszawaom razem z radjem ....
|
|
Radio CB INTEK M130 PLUS opyla siem kupic takie radjo ?????
|
|
Raczej nie będzie mocno szumiec poszukaj czegos lepszego
|
|
Powiem tak, na który byś kanał nie włączył to będziesz słyszał Dziadka Granda tak zwanego "BIN-LADENA" przemyś czy warto ?
|
|
http://allegro.pl/cb-tcb-550-asc-2x-gratis-sklep-new-warszawa-i1191964369.html a takie cos ? nie jezdze czensto w trasy .
|
|
TTI ogólnie nie są złe, ja akurat jestem zadowolony z tym że mam 880.i to jeszcze zalezy na jaki egzemplarz trafisz.on jest sporo większy od tego i ma wiecej funkcji. ten z linku ma automatyczne wyciszanie szumów, nie wiem jak on tam działa bo może za dużo ci wycinać rozmów.
|
|
to co polecasz,daj jakis link tylko zeby cena byla podobna ..
|
|
w tej cenie presidenta nie kupisz. bierz tego tti do tego antenke sirio ml 145 i bedzie ok.
|
|
a co wy tirami po lomzy checie zasuwac???? cb uzywane jest zazwyczaj na trasach miedzynarodowych! haha juz widze jak sie scigaja tirami po lomzy haha na zakretach!!!!to dobre!!!!!
|
|
jesli bys chcial to mam cos nawet nawet na alegro kosztuje 170 zl a ja ci oddam za 100zl bo mi juz nie potrzebne
|
|
pokaz to na allegro i opisz czy to uzywane duzo itp .
|
|
ja was wszystkich pierdo le chamy jebane z suki wziety polaki cymbaly zaropiale slonie wypierdy i brudasy z nalecialosciami wsiowymi jestescie chamy sukinsy ny .uje i mam was w D tak wlasnie tam was mam D
|
|
co ja tu robie na tym prymitywnym forum zeszmacic sie tu mozna nigdy tu moja noga nie powstanie z taka bada niewyzytych cepow jajcarzy z siurkami na wierzchu
|
|
jestem swieta osoba i chce pozostac swieta, a tu mnie mierzi , od waszych blazenad, pajace! stado smierdzacych koni, z czarnymi siurakami dyndajacymi
|
|
ciho
|
|
pukne!
|
|
http://rad-sat.home.pl/sklep/gamma-iam-p-73.html nówka sztuka mialem ich kilka tylko te daje bez anteny
|
|
jak masz na nie papiery to 80 zl ci moge dac nawet dzisiaj ;)
|
|
za 80 zl to one polezy w szafie i poczeka na drugie auto ...
|
|
niech lezy^^ niewiem czy od lezenia nie straci na wartosci wiecej hehe
|
|
Tak, tak to prawda. Jesteś kolejnym frajerem, który czyta te bzdury
|