Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wiersz. |
Wielu z Was na pewno w swoim życiu spłodziło wiersz , a może ktoś będzie odważny i napisze swoje dzieło właśnie tu na ty forum. Myślę że tak jak ja i inni z chęcią zapoznają się z taką twórczością.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wiersz. |
bede cie mydlil mydelkiem fa, sialalalala
|
|
i jeszcze: sialalalala chop sa lalalalasia kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Z chęcią bym coś wstawił, ale nie na tym forum, korzystam z portali o takiej tematyce. To nie miejsce na wstawianie wierszy, przykro mi. Nie ma moderatora, nie ma kontroli nad wpisami i tym co jest zamieszczane... A Ty? Wrzucisz coś? "nie wydaje mje sie" http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Tu nie wstawia się swojej twórczości, bo znajdą się chętni, by to splugawić. Są odpowiednie strony dla poetów, gdzie można pochwalić się swoimi dokonaniami i uzyskać ocenę - także krytyczną, ale sensowną, merytoryczną i nie chamską. Pozdrawiam piszących i myślących :)
|
|
Rozumiem , wielka szkoda.
|
|
boicie sie poddac wasza tworczosc pod ocene mas?co z was za artysci, odwagi troche.wpisujesz ,zamykasz oczy i wciskasz wyslij.moze akurat twoj wiersz nawrocilby kilka osob na droge cnoty i wyzszych idei. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
"(...) Szczęście z cnoty wypływa, bo reszta, zaiste, Spłynie w odmęt niebytu jak rzeka. (...)" To nie moje oczywiście...
|
|
Marika wstaw coś swojego , plis.
|
|
Tak pięknie poprosiłeś, że mówię ok, możesz się pośmiać, oto mały fragmencik:) ... powraca jesień, znów wracam do przeszłych dni, w moich marzeniach nic się nie zmienia, chciałabym byś był dla mnie tym, kim nie możesz być...
|
|
no i co?ok.fajne. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Piękne , jeszczeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
Trudno piszę ,zamykam oczy i wciskam wyślij. . . Są takie dni w tygodniu Nie jestem wtedy sobą Budzę się o świcie Budzę się w nocy I słyszę ciągle szepty Jestem przestraszony W głowie mam zamęt i zawroty i te straszne szepty.... Jestem potem zlany a szepty mówią szymek Ty jesteś pijany
|
|
Kazimierz Przerwa Tetmajer- Lubię kiedy kobieta Kto ma ochotę niech przeczyta
|
|
Kazimierz Przerwa-Tetmajer Lubię, kiedy kobieta... Lubię, kiedy kobieta omdlewa w objęciu, kiedy w lubieżnym zwisa przez ramię w przegięciu, gdy jej oczy zachodzą mgłą, twarz cała blednie i wargi się wilgotne rozchylą bezwiednie. Lubię, kiedy ją rozkosz i żądza oniemi, gdy wpija się w ramiona palcami drżącemi, gdy krótkim, urywanym oddycha oddechem i oddaje się cała z mdlejącym uśmiechem. I lubię ten wstyd, co się kobiecie zabrania przyznać, że czuje rozkosz, że moc pożądania zwalcza ją, a sycenie żądzy oszalenia, gdy szuka ust, a lęka się słów i spojrzenia. Lubię to -- i tę chwilę lubię, gdy koło mnie wyczerpana, zmęczona leży nieprzytomnie, a myśl moja już od niej wybiega skrzydlata w nieskonczone przestrzenie nieziemskiego świata.
|
|
szymek jestem pod wazeniem ekspesji w twoim utworze.tez mam podobne objawy kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
proszę (trochęnie na czasie): Lepiej jajca w kwasie moczyć, w przepoconym swetrze kroczyć, wągrów stado mieć na twarzy, dwieście kilo nawet ważyć, z ostrych gwoździ oddać stolca, usiąść na ostrego kolca, zjeść laxigen przed podróżą, w łóżku babę mieć za dużą, połknąć ogromnego pręta, niż mieć Jarka prezydenta... Pewnie lepiej też by było Wysmarować łajnem ryło Wpier…ol dostać od „dresiarza” Cmoknąć w d… ę kominiarza Złapać syfa i gruźlicę Mieć za żonę czarownicę Hemoroidy mieć na twarzy W gacie zesr…ć się na plaży W pracy spędzać wszystkie święta Niż mieć Jarka prezydenta... Lepiej boso wejść w psie gówno Pod sufitem mieć nierówno Pod kościołem być staruszką Ze staruszką dzielić łóżko Mieć skrofuły pod ogonem Alzheimera z Parkinsonem Z krematorium dostać paczkę Nic nie jedząc miewać sraczkę Budzić śmiech wyrazem gęby Stracić na raz wszystkie zęby Lepiej czuć do siebie wstręta Niż mieć z Jarka - Prezydenta. Lepiej dać się wykastrować, smołą jaja wysmarować, mieć prostatę od dzieciństwa, i na ryju różne świństwa, jazzu na okrągło słuchać, nigdy sobie nie zaru…ć, „muzg” mieć z „gombki” jak „Janosik”, tydzień żyć za jeden grosik, porażonym być przez piorun, słuchać tylko radia „Toruń”, być osra…ym przez bociana, wydymanym przez pawiana, nie mieć kibla, a mieć sraczkę niż mieć prezydenta „kaczkę”
|
|
hanes:od jarka to ty sie lewaku od......,jestes gejem lub innym 'kochajacym inaczej" ze taka nienawiscia do niego palasz?zal kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
To moje dzieło jest lepsiejsze , kaligulik zaniemówił po prostu.Mój wierszyk to jest samo życie. Chyba coś jeszcze spłodzę.
|
|
W taki dzień jak dziś.. Nie pytam gdzie jesteś.. W taki dzień jak dziś... Wiem. .oczy "wielkich" są zamknięte W taki dzień jak dziś.. Śpisz? Wiem... W taki dzień jak dziś.. łapiesz krople deszczu śmiejesz się w nos namokniętym płaszczom pełzącym po ulicy szaro-burym parasolom, dziadom tej stolicy W taki dzień jak dziś.. Wychodzę wściekła, trzaskam drzwiami znowu spóźnie się do pracy znowu kompost między nami. W taki dzień jak dziś... zmarźnięta i samotna stoję na ulicy W taki dzień jak dzis.. Lubie deszcz... Bo w deszczu nie widac łez. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
|
O Jezu ......................padam do nóg.
|
|
szymek, zyciowe bardzo.jak bedziesz cos jeszcze plodzil to co bedziesz celowal?chlopca czy dziewczynke? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nie wiem co mi w sercu zagra , co mi najdzie , oda jakaś , szumią mi w głowie blizniaczki ale jak na raz dostaną sraczki............................muszem się zastanowić do głębiej.
|
|
JADOM GOŚCIE JADOM Z GÓRY I POD GÓRĘ DO MNIE NIE DOJADĄ BO JUŻ TAM NIE MIESZKAM. . .cholerka muszem teraz wyjść ale jutro na pewno będę płodził wielką sztukę.
|
|
Jak Jarka nie lubi, to chyba ODWROTNIE...znaczy się, że nie jest homoseksualistą i ciężko znosi gejów. w połowie roku 2011 minie 10 lat odkąd powstałą partia braci Kaczyńskich. Poprzednia ich partia przetrwała....10lat. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Szymonek, proszę nie pij więcej, uwierz, że na trzeźwo też odnaleźć można szczęście. Wiem, że łatwo nie jest, nie jest i nie będzie. Życie każdemu daje wycisk, jednak proszę, odstaw wódkę, piwo. Chwytaj każdą chwilę, wyłącz kompa, wyjdź na spacer, popatrz w prawo, spojrzyj w lewo. Już tam ścieżką idzie panna, nie chowaj się za drzewo. Wyjdź na przeciw, puszczaj oczko, piękny poślij uśmiech, jakie miłe słowo, a bądź pewien, że i ona nie zostanie obojętna, wszak jest przecie białogłową, a te wrażliwe są na znaki. Cóż to, że deszcz pada, szczęśliwym zawsze słońce świeci. Uwierz w szczęście, sprawa w twoich rękach.
|
|
Super WIELKIE podziękowania Marrika. Chyba się odważę i coś napiszę. Jeszcze raz dzięki.
|
|
IDĄC ULICĄ PATRZĘ W LUDZKIE TWARZE SMĘTNE , SMUTNE , ZMĘCZONE BRAK SZCZĘŚCIA MYŚLĘ SOBIE , RODACY PRZECIEŻ JEST SOBOTA NIE MUSICIE IŚĆ DO PRACY ONI MNIE NIE SŁYSZĄ BŁĘDNIE OCZYMA WODZĄ CZEGOŚ WYPATRUJĄ SZCZĘŚCIA POSZUKUJĄ STANĄŁEM PRZED SKLEPEM Z WIELKĄ WITRYNĄ ZOBACZYŁEM ZA SZYBĄ NA PÓŁKACH STOJĄCE BIAŁE , ŻÓŁTE , KOLOROWE SZCZĘŚCIA NASTROJOWE ZAPAKOWANE W PIĘKNE SZKLANE BANIE W BUTELKACH RÓŻNISTYCH O KSZTAŁTACH KRÓLEWSKICH NALEWKI , WÓDECZKI I INNE TRUNECZKI MONOPOL SIĘ ZWIE TEN PRZYBYTEK BŁOGOŚCI MARZENIE KAŻDEGO POSZUKUJĄCEGO.... NIESTETY.... TYMCZASOWEJ RADOŚCI .. .. Od szymonka dla Marrika.
|
|
sami poeci w tej łomży. uwaga bo dadzą wam nobla za twórczość.
|
|
idąc samotną ulicą nikogo nie mijam wszędzie pusto i ciemno za rogiem skrada się strach kolorowe witryny już mnie nie zachwycą kuszące szklane banie milczeniem pomijam wracam do domu bo jest mi zimno kot przebiegł mi drogę i wskoczył na dach
|
|
|
JAWIEMONAWIE ty męski gburze
|
|
|
STOJĘ NA MOŚCIE DOŁEM RZEKA PŁYNIE SZARA JAK TO ŻYCIE WIELKA WODA PRZERAŻA BOJĘ SIĘ JEJ JAK ŻYCIA CO BĘDZIE CHMURA SŁOŃCA UŻYCZYŁA JEST PRZYJEMNIE CIEPŁO WODA NABRAŁA PRZYJEMNEGO BLASKU JEST OPTYMISTYCZNIE ULOTNIŁY SIĘ ZŁE MYŚLI BĘDZIE DOBRZE ŻYCIE PIĘKNEM STOI RADOŚĆ RZECZ WSPANIAŁA WTEM OPTYMIZM ZGASŁ JAK PROMIEŃ SŁOŃCA CIESZYŁO WSZYSTKO DOOKOŁA I ZNÓW TA SZARA MYŚL W ŚRODĘ ZACZYNA SIĘ SZKOŁA . . jak zawsze dla Ciebie
|
|
szymonek,a na którym moście stałeś?
|
|
PFFFFFFFFFF DOBRE
|
|
To jest WIELKA poezja i nie ważny jest most a przesłanie płynące z treści tak wielkiego dzieła.
|
|
Manio dla Ciebie ukłony i szacuneczek.
|
|
|
Musique polonaise Wina , wina dajcie
|
|
w smutku gubię swą radość' w ciszy dotykam nieba'lecz czy warto,sam już się gubię.Zawsze staram się by smutek niedał rady zaistnieć w mym sercu ale czy tak można.Wiem że kiedyś nadejdzie czas gdy wydam ostatnie tchnienie i wobec tego jestem bezsilny.Miłośc to jedyne co jest radosne w mym życiu ,dzięki niej potrafię się uśmiechać i iść dalej drogą życia,napotykam na tej drodze chwasty które chcą mnie zranić.Tymi chwastami są ludzie którzy ranią słowami i czynem,lecz czy tak powinno być.Wiem że niekaży potrafi mnie zrozumieć niektórzy chcą nawet zniszczyć,lecz będe walczył o radość i pogodę ducha by gdy kiedyś odejdę nikt niepowiedział on był pustką kartką bez żadnego śladu
|
|
Miłośc sprawiła iż jestem inną osobą .Idąc drogą życia czymże jest miłośc pytanie zadałem .przez długielata odpowiedzi szukałem ,czy miłość to początek czy też koniec świata,czy miłość to motyl co na wietrze lata,czy miłośc to wpatrzone oczy dwojga ludzi czy też może ranne słonko co zawsze się budzi..Wierzę że miłość to dobro i pomoc w potrzebie a dzięki swej ukochanej jestem szczęśliwy jak aniołek w niebie.i choć w niebie anioły to skrzydełka mają to gdy jestem szczęśliwy mi również urosną i nieważne kiedy to będzie zimą czy też wiosną.Mówić kocham 5to za mało by sie tego kogo kochamy serce radowało trzeba swe słowa w czyn także wprowadzić i w serce ukochanej skarby tym gromadzić.
|
|
...był taki czas i było ich wielu a każdy z nich mówił - mój przyjacielu ! i nagle spełniły się mroczne sny gdzie są te lata,miesiące,dni...
|
|
|
pięknie dziękuję
|
|
...i znowu czekam a ciebie nie ma znów karmisz mnie złudzeniami o niczym już nie marzę mam jeszcze tylko wspomnienia obraz ich jednak ciągle boli tysiące chwil za nami zostały nasze zachwyty i czułe spojrzenia ty ciągle nie wracasz nawet w marzeniach bo ich już nie ma
|
|
Miłość to uczucie głupie Zaczyna się na ustach Kończy się na dupie
|
|
poszla ola do przeczkola zapomiala parasola bo parasol byl zepsuty polamane wszystkie druty
|
|
czerwone jabluszko przekrojone na krzyz czemu ty dziewczyno krzywo na mnie patrzysz
|
|
|
troszeczke ziemi troszeczka slonca gdy dzien na dzieli a noc nas laczy
|
|
[upr]http://www.youtube.com/watch?v=Y5FFTVtYxgc[/upr]
|
|
|
|
moja kochaneczka pojechala do miasteczka chciala kupic ogoreczka oj dana dana i tak jest jak bog chce moja kochana
|
|
Nogi to są Dwa słupy Do Podpierania dupy.
|
|
przestan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Kobieta nigdy nie będzie mi rozkazywała.
|
|
zalezy ktora
|
|
Moja droga ja mało zabieram głosu na tym forum ale dużo czytam i nie wciągniesz mnie w żadne głupie polemiki. Myślę że wystarczą inni tacy jak np. jasio smietana , alibaba , szymonek , kuligula i inni, może zle podałem nazwy rozmówców a to ich przepraszam. Życzę Tobie kobieto lub mężczyzno miłych pogawędek z tymi ludzmi.
|
|
przepraszam minister, rozumiem jestes wsciekly, moze powinnismy zakonczyc rozmowe
|
|
O tych mostach szymonkowych myślałam i tak wymyśliłam: Mosty łączą mosty dzielą mosty rosną mosty niszczeją dwa kierunki wybrać możesz jeden lecz nie wiesz nigdy co jest na jego końcu. Każdy dowie się jednak po przejściu mostu ostatniego. Pozdrawiam i życzę, by ten most ostatni był jak najdalej od nas :)
|
|
mam 3 latka 3 i pol siegam broda ponad Stol mam fartuszek z mucHomorkiem do przedszkola chodze z WorkieM
|
|
KAŻDEMU STOI NA DRODZE DROGOWSKAZ ŻYCIA BEZ FORMY I KSZTAŁTU POWIERNIK WYBORU KIERUNKI WSKAZUJE BEZ KARTY GWARANCJI WSKAZUJE ,NIE NAMAWIA JAK MU WIERZYĆ STAWIA TRUDNOŚCI W GŁOWIE CHAOS TWORZY IŚĆ W LEWO , PRAWO PÓJDĘ PROSTO NIGDZIE NIE ZBOCZĘ DROGOWSKAZ ŻYCIA NA PROSTEJ TEŻ STOI NIE PATRZĘ WŁASNYCH MYŚLI SŁUCHAM DOBRZE WYBRAŁEM NAJWAŻNIEJSZA JEST NAUKA ' ' zawsze i tylko dla tej jedynej
|
|
lata komar w nocy lata komar w dzień wszędzie widać jego ZAJEBISTY CIEŃ
|
|
poszedl kuba do jakuba
|
|
do zakochania jeden krok jeden jedyny krok nic wiecej
|
|
kochac jak to latwo powiedziec kochac to nie pytac o nic
|
|
jedna baba drugiej babie wsadzila do d upy grabie
|
|
o matko jasnogorska modle sie do ciebie zbawisz mnie od wszelkiego zla
|
|
boze zlituj sie nademnjestem grzesznica, amen
|
|
"Nic tak zębów nie wybiela, jak min*ta co niedziela."
|
|
Morze nasze morze a nad morzem dziewczę hoże zbiera muszle i skorupy woda sięga jej do... kolan
|
|
won i won maro nieczysta$ samolubie zakretko losu won
|
|
Na tym forum minister już cię olał , oszczał a ty go ***** chcesz wciągnąć go w swoje jebane głupoty , z tobą szmaciaro nikt już nie będzie gadał. Napisz sobie na czole jestem jebaną kurwą i patrz godzinami w lusterko.Prostaczka.
|
|
jakie studia skonczyles???????????????
|
|
znow za rok matura, za rok caaaaaly, juz niedlugo co raz blizej, za rok caly
|
|
biedroneczki sa w kropeczki..
|
|
Chciałem mieć drzewo, Bóg dał mi las. Chciałem mieć wodę, Bóg dał mi ocean. Chciałem mieć największego kutasa na świecie, Bóg dał mi Twój numer
|
|
Jeśli będziesz tak lotny jak pszczółka, tak silny jak niedźwiedź, jeśli będziesz pracował jak koń, a do domu będziesz wracał tak, jak zmęczony wraca pies, wtedy musisz iść do weterynarza, bo być może stałeś się już osłem
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Cj7AVNlbP9k dziekuje elu
|
|
|
|
|
czy się stoi, czy się leży, dwa tysiące się należy
|
|
Autor: duch (---.titlewebsolutions.com) Data: 12-03-11 13:56 czy się stoi, czy się leży, dwa tysiące się należy A Tobie kopniak w 4 litrery należy. Weny twórczej Ci brak czy jak? Kiedy już muszę być świadkiem tego rodzaju polemiki, opowiadam świetny przedwojenny szmonces: – Zawód świadka? – Artysta. – A co konkretnie świadek robi? – Parasole. – To parasolnik jest artystą?! – Zrób pan parasol…
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |