Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ogrodki nie tyko piwne!!!!! |
powracam do tematu ogrodkow na starym rynku!! nie chce byc zle zrozumiany ale chce aby wszyscy wiedzieli ze nie chodzi mi tylko o ogrodki piwne,w slowie "ogrodki"mam tez na mysli wszystko co sie wiaze z tym co mozna by zrobic na starowce! np. ogrodki kawiarnie lub kwiaciarnie, w tym problem ze kto kolwiek chcialby cos sprzedawac na starowce to jest zmuszany do placenia drakonskich podatkow za uzytkowanie placu,a przeciez nie o to chodzi,bo moze dzieki tym ogrodkom pare mlodych osob moglo by zdobyc prace chodzby na wakacje lub wykazac sie artystycznie (mam na mysli wystawy roznych dziel artystycznych bez oplat za kozystanie z placu),mam nadzieje ze moj apel poruszy serca wladz Lomzy i pomysla co mozna zrobic z nasza starowka w czasie lata bo cos trzeba zrobic albo staniemy sie miastem nie godnym zatrzymania sie chocby na chwile!!!pozdrawiam!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ogrodki nie tyko piwne!!!!! |
Ach te ogródki...
|
|
Re: ogrodki nie tyko piwne!!!!! |
Jedzcie se do Gdańska Albo innego większego miasto i idzcie na miasto tak dokładniej na starówke i zobaczycie co tam się dzieje a nie tak jak unas :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |