środa, 19 lutego 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przeniesienie do innej szkoły

Czy w kwietniu można się przenieść do innej szkoły? Do "gorszego" liceum? Jeśli tak, to jak wygląda sprawa z ocenami? Trzeba wszystko zaliczać z II semestru? Jeśli ktoś się orientuje to proszę o odpowiedź.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przeniesienie do innej szkoły

Trza juz dochodzic ten rok bo nienadrobisz w kilkanaście tygodni całego II semestru.

No ja już wolę nadrobić kilkanaście tygodni niż powtarzać rok...Wiadomo o co chodzi

Nie wiem musisz sie podpytac w szkolach

Trzeba mniej buszować po internecie, a zająć się tym z czego w przyszłości będzie się jadło chleb. Tatuś nie będzie karmił całe życie.

Pozdrowienia.

Eeee no Maciek, net też ma właściwości kształcące...:)

Ptysiu uwazaj bo awansujesz do przedszkola jak dalej będziesz spędzał tyle czasu przed komputerem.

marta50 w jakiej szkole sie uczysz;

Nie wiesz w jakiej?
Otoz Ci powiem,w Mechaniaku,a dokladnie w LO, ktore istnije w dawnym ZSM.....Czyzby nastappil koniec edukacji w tej szkole?Aj nie fart....Jak zwykle pewnie wine beda ponosic nauczyciele bo nie nauczyli sie za ucznia na zajecia.Powodzenia w dalszej edukacji..

Lex

No i czego się wpieprzacie? Macie problemy z osobowością? Lex ciebie biedactwo to już chyba naprawdę jakieś mega nieszczęście musiało spotkać i starasz się sobie naprostować rozumek? Biedny...Maciuś z klanu weź się powstrzymaj od sądów ok? Prosiłam cię o wyrażenie swojej opini na ten temat? Nie nauczyli w podstawówce czytania ze zrozumieniem?

Ciebie widac nie nauczyli czytac,bo takiego..... poprostu sie nie da.Prznies sie do ZDZ-nikogo nie urazajac,tam swoja osobowoscia naprawde pasujesz,zreszta inteligencja rowniez....
Prznies sie do innej szkoly,gdzie nie trzeba sie uczyc a najlepiej wogole do niej chodzic.Nie wszyscy musza miec wyksztalcenie,Ty rowniez.Przyznalas ze masz problemy z edukacja,kazdy jakies tam ma,mial ale Twoje Cie przerastaja.Emocje u Ciebie sa gora bo naprawde brzydko sie zachowujesz.Ptys91 majac zaledwie 13-14 lat wie jak sie zachowac w sytuacjach ktore moga wyprowadzic z rownowagi.wez przyklad z niego i spusc glowe nisko.Czas chyba dojrzec a nie cofac sie w rozwoju.

Lex

Zanim zdobędziesz, to co ja zdobyłem w swoim życiu, to do końca swego życia tego nie zdobędziesz, sądząc po twoich wypowiedziach to raczej do nauki za bardzo nie przykładasz się, inteligencją też nie grzeszysz. Nie chcę być złym prorokiem, ale Twoją przyszłośc widzę w czarnych kolorach, chyba że bogato wydasz się za mąż, ale kto zechce nieuka.

Pozdrowienia.

Ps. Jeżeli napisałaś taki temat, to sądziłem że masz trudności w szkole i prosisz o poradę.

Lex: biedactwo, chyba jesteś homoseksualistą, bo widzę u ciebie ogromną niechęć do płci przeciwnej.No cóż, taki już jesteś, skrzywienia się zdarzają. Co do emocji, nie bój się umiem nimi dobrze kierować. Ty niestety nie bardzo. Widzę, że jesteś życiowym nieudacznikiem i życzysz mi tego samego.A co do osobowości-ile lat się znamy, bo jakoś ciebie nie kojarzę? Do ZDZ się nie przeniosę,tam trafiają tylko takie ofiary jak ty. Wogólę się nigdzie nie przenoszę. Miałam chwilowy kryzys a ty się tak podniecasz jakbyś 6 w lotka wygrał.
Maciek: Co do zdybywania-wiesz dużo hektarów w Wiźnie mnie nie pociąga, zdobędę coś innego niż ty. Do nauki przykładam się tylko z tego, co mnie interesuje. Z inteligencją jest u mnie o niebo lepiej niż u ciebie. Widzisz przyszłość w czarnych kolorach? Czyżbyś był prorokiem?
PS: Nie prosiłam o poradę. Zadałam konkretne pytanie. Człowieku cofnij się do gimnazjum,tam uczą CZYTANIA ZE ZROZUMIENIEM

buhahahahah

Opowiadzasz opowiesci skrypty.To nie ja zaczalem prowadzenie dialogu w takim tonie jak Ty to robisz.Dla Twojej wiadomosci jestem heteroseksualny,jesli nie wiesz co co znaczy to poszukaj info w internecie.
Nie potrafisz kierowac swoimi emocjami jak piszesz.Jestes wlasnie ofiara i powinnas rozwazyc przniesienie do szkoly, gdzie jest znacznie nizszy poziom niz w Mechaniaku.Spojrz prawdzie w oczy,Ty sie tam poprostu nie nadajesz.
Ja Mechaniak ukonczylem ale czy Ty rowniez ukonczysz??Tak jak piszesz,widze to w czarnych kolorach i nie jestem prorokiem..:)
Opowiadzsz swoja tragedie zyciowa w drugiej osobie,zacznij wkoncu pisac w pierwszej.
Poziom Twojej inteligencji i ile takowy istnieje nie jest wysoki.Maciek napisal Ci prawde a Ty odrazu musisz mu sie odgryzc.Jesli on ma te hektary i wie co z nimi zrobic to tylko lepiej dla niego.Napwno w zyciu wysoko zajdzie,z Taba juz moze byc znacznie gorzej.
Czekam na kolejna smieszna odpowiedz z Twojej strony.Wysil sie choc troche i napisz cos madrego z czego nie bedzie mozna sie smiac.Chyba ze to co piszesz teraz sprawia ze na nic wiecej Cie nie stac.

Lex

Marto!
Nie będę zniżał się do twego poziomu i nie będę z Tobą polemizował. Współczuję tylko rodzicom z powodu córeczki z takim charakterkiem. Nauczyciele z Mechaniaka (który też skończyłem dość dawno temu) powinni dać na mszę świętą , że dobrowolnie pozbędą się tak pilnej uczennicy.

Pozdrowienia.

Ps. Tyle mam do powiedzenia w tym temacie.

Hahaha fajni jesteście nie ma co. Jak to jest, że te wasze wypowiedzi to takie lanie wody. Czemu Lex uważasz, że nie skończę mechaniaka? Nie martw się skończę. Złośliwość to nie to samo, co głupota. Każdy, kto ma inne zdanie niż to ty idiota? Masz bardzo niskie poczucie własnej wartości i starasz się to zmienić głupimi odzywkami. Powodzenia. Maciek-hehe tobie to już wogóle chyba nic nie powiem, bo zwyczajnie słów mi brak. A co masz do moich rodziców? I do charakteru? W mechaniaku jest wielu kretynów, ja do nich nie należę. Zresztą co ja się będę tłumaczyć. Pieńcie się dalej. A ja się pośmieję.

E tam koniec gadki. To i tak nie ma sensu. Zamykam temat.Chyba, że ktoś się chce "odgryźć" to możemy to ciągnąć bez końca.

Bardzo słusznie!

Powodzenia.

Marta to raczej Ty sie pienisz a nie my,ja sie przy tym dobrze bawilem,a swoja wartosc znam i nie jest wcale tak jak uwazasz.
Byc moze ukonczysz Mechaniak,zycze Ci tego ale sama wiesz ze roznie to w zyciu bywa,a w mechaniaku najbardziej.Pani dyrektor nie raz pokazala na co ja stac jeszcze za mojej kadencji.Z jej tez powodu w szkole nie uczy czesc nauczycieli,dobrych nauczycieli.Wiekszosc z nich ona poprostu wyrzucila za przeciwstawienie sie jej.Dobra rada to miec jak najmniejszy kontakt z p E.B, badz wykonywac wszystko to co karze.
Na tym juz koncze.Powodzenia i pozdrawiam

Lex

Lex no to teraz w drugą stronę: Świetnie się bawiłam przy tych twoich nerwowych gadkach. Co do dyrekcji mechaniaka: właśnie to miałam na myśli mówiąc, że mechaniak to nie taka dobra szkoła. Dobrze, że w końcu załapałeś. Późno to późno, ale zawsze to lepiej niż wcale. Z E.B nie mam żadnego kontaktu, osobiście zupełnie jej nie znam. Wiem tylko tyle, ile usłyszałam. Wiem też tylko o jednym zwolnionym nauczycielu-w-f

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org