Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyńska wiosna 2005... |
No, to dawać mi te fotki tutaj!! :) Niezorientowanym wyjaśniam, że chodzi o wiosenne fotografie dokumentujące co w trawie piszczy...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyńska wiosna 2005... |
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wiosennie
|
|
Wiedziałam Vladuś, że mogę na Ciebie liczyć :). Wieeelkie dzięki, ale... proszę jeszcze o dokładkę...:) - byle nie po łbie :D
|
|
Ja jeszcze nie zrobilem fotek :D
|
|
...z mostu pod Bronowem... |
|
...z mostu pod Bronowem... |
![]()
|
|
...las pod Giełczynem... |
![]() ![]() ![]()
|
|
Piękne:)
|
|
skansen ![]() powroty ![]() na wiosne:) ![]() na wsi ![]() ups! ![]() °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
evaa gdzie było robione te foto z bocianami ?
|
|
okolice Wizny jak dobrze pamietam. °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Wczoraj na samym końcy Starej Łomzy n/rz bocian usiadł na jednej z latarni i troche ją przekrzywił :) (samą stalową końcówkę - pewnie za luźno przymocowali do części cementowej). Fajnie to wyglądało. :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Sami robiliśta te fotki, Robaczki?? Podobajo mi się very very much!! Ale to nie znaczy, że nie chcę jeszcze - taka ze mnie bestia nienasycona...:)
|
|
|
|
BAJKA!!! thx
|
|
To i ja wrzucę coś od siebie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ------------ Bogunow
|
|
Bogunow jestem pod wrażeniem .....
|
|
Jako i ja! Dzięki! ...i szacunek! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Dzisiejsza słoneczna pogoda skłoniła mnie do wyjazdu z aparatem na wiosenne rozlewiska w okolicach Jednaczewa. Mnóstwo ptaków: czajki, rybitwy, bociany, nawet dwie czaple i wiele innych gatunków, których nazw nie znam. Jeśli ktoś ma ochotę to cała dzisiejsza galeryjka jak i wiele innych jest pod adresem : http://www.bogunow.com-connect.pl/?page=galerie&id=50&nr=1 ------------ Bogunow
|
|
y..y...y.....ech...! :-)
|
|
Ryskago a daj teraz fotki z wiosny 2005 w Krakowie lub NH.
|
|
Nie jestem na tyle umna co by je tutaj wkleić sobie, a miałabym co wklejać, oj miałabym...:) Może Krzysio pomoże - ja Mu podeślę, a On wklei, co Krzysiu?
|
|
ADALLek, no, nie daj się prosić!!
|
|
![]() ![]() °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Przedwiośnie w Nowogrodzie |
http://foto.onet.pl/upload/13/74/_463698_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/1/3/_463702_n.jpg _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Przedwiośnie w Nowogrodzie |
![]() ![]() _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
no i jeszcze kilka zrobionych przejazdem:) ![]() ![]() ![]() °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Kefas zaiste Skansen w Nowogrodzie jest wdziecznym miejscem do robienia fotek:)))) Moze jakas wycieczka rowerowa w tamte rejony??? °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Ewcia, a Ty się nie pochwalisz czym robisz zdjęcia i jakim obiektywem? pozdrowionka Allinka
|
|
Allinka prosty kompakt canona nic szczegolnego dla amatora:)) °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Rowerki? :) ...kwestia dogadania... :) ... i w trasę :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Ewcia! Gratuluję! Naprawdę niezłe! Podoba mi się zwłaszcza to z wypasem krowy. Ja niestety nie jestem taka techniczna i zdjęcia robię normalnie, lustrzanką. A zresztą u nas wiosnę to raczej czuć niż widać. pozdrowionka. Allinka
|
|
Evciuu, Nie wiem jakeś to zrobiła, ale one... te... no... fotki są takie hm... nadnaturalne wręcz...:) Alli, A u nas to wiosnę czuć najbardziej na Łąkach Nowohuckich...
|
|
u mnie na łąkach bloki budują Allinka
|
|
Hehe, takie to u nas dziewicze tereny... :( NIE CIERPIĘ MIASTA!!!!!
|
|
Dzis, z okazji 1 maja....wybralam sie z aparacikiem do Augustowa, Suwalk i do miejscowosci Stanczyki. Polecam wszystkim taka wyprawe:)) Szkoda ze pogoda nie dopisala, bylo chlodno i deszczowo brrrr...;/ 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() ...przynajmniej ramki sa majowe:)) (C) 2005 evaa °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Takem na ten maj czekała, a ón mię zawiódł na całej linii, cholernik jeden!! Bo cóż nam przyniósł?? jeno zimnicę taką że hej! Moja prośba do Pań i Panów fotografów o fotki okolicy Zawad. Wrzućcie cosik jak macie, albo...hmm... mieć będziecie...:))
|
|
A to jakaś szczególna okolica??. O ile ja się orientuję to nic specjalnego tam nie ma. :) Ave ![]()
|
|
Nnnooo słyszałam że mnóstwo kwitnących jabłoni tam aktualnie przebywa sobie... Potem idą na Zakopane - i tam będą kwitły...:))
|
|
aaaa. To jest możliwe, jak najbardziej. :) Ave ![]()
|
|
A te... no.. płatki jabłoni to po karoseriach się walają i nikt ich nie chce sprzątnąć...:)
|
|
Właśnie !, też tak miałem :), nie sprzątałem z lenistwa a może z innych powodów, a i deszcz padał to z czasem zmył. Ave ![]()
|
|
To znaczy się że już przekwitły u Was jabłonie... ech.. szkoda..:(
|
|
Jabłonie zaczynają kwitnąć dopiero, tamte płatki były z czereśni :) Ave ![]()
|
|
Zakwitną... Ach!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |