Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
po slubie |
jako ze nastepstwem slubu jest rozwod mam pytanie, czy wypada organizowac impreze rozwodowa?i jak ona moze wygladac, bo w sumie rozwod jest szczesliwszym dniem od slubu.odzyskujemy przeciez wolnosc. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: po slubie |
|
Wszystko tak jak w odbiciu lustrzanym.
|
|
raczej wypada organizowac taka impreze z tym ze oddzielnie, tak ? chyba ze rozstanie jest w pokojowej atmosferze, to mozna i razem, skoro ludzie urzadzaja stypy, to dlaczego mieliby nie urzadzic rozwodowego wesela
|
|
worze mysi nie filozonuj tu mnie kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
a jaki zespol polecacie?jaka sale? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Sale duże jak budowany stadion narodowy a orkiestry tylko dęte z remizy strażackiej.
|
|
wypraw wielkie przyjęcie z okazji odzyskania wolności
|
|
jak w odwrotnej stronie to oddaj kasę z kopert ;)
|
|
o w morde,o tym nie pomyslalem.a komu oddac koperty ktore byly puste?nie mysle zeby ktos sie po nie zglosil.ciekawe czy ksiadz odda mi kase? kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
Nie odda.
|
|
Wiecie co jest najczęstszą przyczyną rozwodów? Małżeństwo. Aaahahaha http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
kawalerem i tak juz nigdy nie bedziesz ale poudawac mozna :)))))))))))
|
|
Hehehe ;) teraz sporo rozwodów :) Można robić raz w miesiącu grupowe imprezy pożegnalne ;)
|
|
hehe a ci co jednak przezyja ze soba razem tyle ile trzeba powinni dostawac nagrode nobla :))))))))))
|
|
Właśnie bardzo modne stały się ostatnio imprezy na cześć rozwodu, a podczas nich publiczne niszczenie wszelkich symboli małżeńskich na wesoło . Myślę, że fajny sposób na świętowanie zakończenia jakiegoś etapu życiowego i rozpoczęcie następnego . Jeśli masz to w zamiarze, to koniecznie zrealizuj i dobrej zabawy .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |