Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
DZIEWCZYNA LATA 2010 !!! |
Miejski portal w Białymstoku zorganizował internetowe wybory: Dziewczyna Lata 2010 http://www.bstok.pl/dziewczyna_lata2010/ Wśród 12 kandydatek do tytułu (głównie z Białegostoku i okolic) znalazły się dwie kandydatki z Łomży. Obecny ranking wyborów potwierdza, że to w Łomży, a nie w Białymstoku mieszkają najpiękniejsze dziewczyny na Podlasiu. Prowadzi kandydatka nr. 12 Kamila (Łomża) tuż za nią kandydatka nr. 6 Magdalena (Łomża). http://www.bstok.pl/dziewczyna_lata2010/?o=wyniki Panowie i Panie komóreczki w dłoń i pomagamy dziewczynom wygrać w białostockim konkursie. Kamila : SMS o treści: Misp 12 na numer: 72480 Magdalena : SMS o treści: Misp 6 na numer: 72480
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: DZIEWCZYNA LATA 2010 !!! |
fajnie ze w polsce sa takie laseczki:D:)))
|
|
kebap to znaczy, że smsa już wysłałeś ;)
|
|
Komóreczki w dłoń i wysyłamy eski na Kamilę :)
|
|
Mój głos "poszedł' na Martę Maleszewską, bo dla mnie to ona jest najpiękniejsza, najnaturalniejsza i najsubtelniejsza z tego grona :)
|
|
hah Mikucka Madzia haha z czym do ludzi??!! hmm ciekawe czemu tam sie zakwalifikowalas?? pewnie tym samym sposobem jakim wchodzisz do yam ehh dziewczyno ogarnij troche masz wszedzie jechane a Ty dupe wszystkim lizesz ;p hm tak samo jak w szkole myslisz ze jestes tam tak porządana;p ale powiem Ci ze wcale tak nie jest , wszyscy maja polewe z Ciebie ;P no sorka takie zycie Co z tego jak jestes ładna jak Ty wogole n ie myslisz nad tym co robisz ;/ szkoda mi takich panienek . Pozdrawiam :)
|
|
aaaa1234 - sa inne sposoby na walkę ze swoimi kompleksami, niż to co zaprezentowałaś/łeś powyżej Melduję, że Kamila dostała mój głos :)
|
|
|
no to teraz mam dylemat zostało mi na karcie parę złotych, wysłać smsa na Kamile i pomóc młodej, uroczej dziewczynie wygrać konkurs Dziewczyna Lata czy wysłać smsa na konkurs Orange i naiwnie czekać, że wygram BMW . chyba jednak wyślę smsa na Kamile, bo Orange nie chce mi oddać moich (niesłusznie naliczonych karnych odsetek) 13 groszy a co dopiero miałoby mi dać BMW.
|
|
heh ja tez wole oddac swoj glosik na Kamile :) przynajniej jest bardziej subtelna dziewczyną od Madzi ehh no sami popatrzcie na Madzie jaka jest szcztuczna i zeby mogla to by sie tam rozłożyla haha ;] moze niech zglosi sie do innego konkursu ;p
|
|
Tak wogóle to Kamila pochodzi z Kolna, nie z Łomży co nie zmienia faktu, że głosować na nią warto.
|
|
aaaa1234 łatwo jest kogoś krytykować anonimowo, nie wiem co przez Ciebie przemawia zazdrość ? nienawiść ? głupota ? Dziewczyna nie znalazła się w konkursie z przypadku, drogą przypadku też nie jest, że zajmuję 2 miejsc w rankingu. Twoje oceny są subiektywne. Wcześniej zadeklarowałem oddanie głosu na Kamile, mimo to uważam, że Magda jest również piękną, młodą kobietą. aaaa1234 jeśli jesteś facetem to przepraszam za Ciebie wszystkie kobiety a przede wszystkim Magdę, że takie palanty są wśród nas.
|
|
obie są ładne ale widać że Kamila jest trochę spięta na zdjęciach, MAgda wygląda jakby pozowała od zawsze
|
|
kamila to miss lata z kontaktow jesli mam byc obiektywny to ma tylko ladna figure ... natomiast magda jest naprawde piekna
|
|
A gdzie ptysia ulubienica <^.^>
|
|
a wiec _jackass_ zaskocze Cie nie jestem mezczyzna ;p nie mam jej czego zazdroscic haha znam ja i wiem jak jest falszywa i wiele osob moze to potwierdzic :) zalatwia wszystkie sprawy swoja dupka:D:D bo od kiedy 16 czy 17 letnie panny wchodza bez dowodow do klubow od 18 lat haha jak juz powiedzialam ze co z tego ze ladna jak innymi czesciami ciala mysli; zreszta nie chce mi sie juz tego tlumaczyc i z Wami klocic. to wszystko :D e-mila - napisalas ze Magda wyglada jakby pozowala od zawsze hahah bo on jest pozerka :D:D
|
|
no a później w Yamie gówniarstwo się panoszy ;P
|
|
nastoletnie k...y wytapetowane wycackane wracające na czworaka z dyskoteki nad ranem ;P
|
|
heh no wlasnie :) i tak to jest ;P
|
|
re aaaa1234 Ogólnie wiadomo nie od dziś, że Łomża to miasto z dużym odsetkiem ludzi zawistnych, podłych, sfrustrowanych itp., ale twój przypadek to kliniczne wynaturzenie połączone z jakimś genetycznym zmutowaniem twoich patologicznych genów. Aż ciarki po plecach przechodzą na samą myśl o przebywaniu w towarzystwie osoby tak intelektualnie upośledzonej. Wyrazy współczucia dla całej rodziny i najbliższych.
|
|
Bozee mikuckaa ta suka, widac ze dziwka z daleka, jak tylko idzie... . ; ] ;)
|
|
Mnie zastanawia jedno. Z czym się kojarzy miss lata? Ładna buzia i ciało mile wyglądające w bikinii. Więc co tam robi ten nadmiar tłuszczyku i początki cellulitu? :)
|
|
patologia
|
|
sluchaj wlasnie widac kto tu jest bardzo uposledzony chyba jestes bardzo blisko z Madzia skoro jej tak bronisz ;p moze tez Ci cos za to zaoferowala ehh , bardzo ale to naprawde bardzo jest mi przykro ze jestes tak skrzywdzona przez los ze napotykasz na swojej drodze takie ofiary haha ;]powodzenia z zyciu ;p
|
|
"Ogólnie wiadomo nie od dziś, że Łomża to miasto z dużym odsetkiem ludzi zawistnych..." "Ogólnie wiadomo nie od dziś, że Łomża to miasto z dużym odsetkiem ludzi zawistnych..." "Ogólnie wiadomo nie od dziś, że Łomża to miasto z dużym odsetkiem ludzi zawistnych..." "Ogólnie wiadomo nie od dziś, że Łomża to miasto z dużym odsetkiem ludzi zawistnych..." http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
aaaa1234 jakiego używasz wibratora ? Zmień na wykonany z innego materiału, bo wydaje mi się, że masz uczulenie i masz podrażnioną psioszkę. Najlepiej zmień na materiał naturalny, na męską ożyłowaną skórę ! khkhkhkh http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
haha uwazasz ze jestes smieszny jawiemonawie ??? bardzo sie mylisz hahha widocznie doczekales juz tego czasu ze nie mozesz juz nic podzialac swoim ch*jem wiec sam kup sbie wibrator i popchaj sobie go w du*pke
|
|
o powiem Wam oficjalnie pierdolnijcie sie w łeb ;p i pochwalcie sie mikuckiej ze na nia glosowaliscie to moze sie jakos Wam odwdzieczy hahhahahah
|
|
To nerwowy śmiech, czy taki zupełnie szczery wyluzowany ? Wyślij mi zdjęcie, jeśli mi się spodobasz, to przelecę Cię mimo Twojego paskudnego charakteru, ale tylko pod warunkiem, że przedtem wsadzę Ci knebel w usta. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
hahah wiesz zupelnie wyluzowany ;p moj charakter jest zajebisty a ten knebel to mozesz wszdzic swojej pannie ;p albo sobie doczepic :)
|
|
E niunia, zapomniałem.. to nie miało być śmieszne, to tylko rada z tym wibratorem. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Z tym charakterem, to nie pisałem szczerze, lubię takie z pazurem, zaczepne. Co do knebla, to sam siebie nigdy nie kneblowałem, może kiedyś, a cholera wie co mi do łba...no nieważne hehe... Zajeb mi, proszę Cię...a później załuż mi ten knebel, skoro już tak chcesz, ale... później Cię przelecę. Okej ? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
ejj nie jestem Twoja niunia a wibrator do niczego nie jest mi potrzebny ;]
|
|
|
przelec swoja reke lepiej wyjdziesz na tym haha ;p zal mi Cebie bardzo :p
|
|
*załóż* cholera ale błąd perfidny co ? Zasłużyłem na karę... może knebel? hehe http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
o jak milo z Twojwj strony naprawde
|
|
Zostaw ten żal na później, może Ci się przyda. Ręka już dawno przestałą mnie kręcić. Dzisiaj Ty mnie kręcisz, Ty i Twoja agresja http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
haha rob sobie co chcesz;p ja to mam wyjabane na to ;p Tylko nie powies sie ;p niechce cie miec na sumieniu ;p
|
|
Mówisz, że lepiej wyjdę jednak na tym..jak przelecę swoją rękę. Niunia, aż tak słabo siebie oceniasz? Dajesz ręce ze sobą konkurować? Ręka jest lepsza od Ciebie? Nie wierzę. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
hmm ja siebie nie musze oceniac bo znam swoje wartosci doskonale, nie musze sie do niczego porownywac ehh jak niektorzy
|
|
oo i co pewnie tak bardzo sie cieszysz co???
|
|
I znowu zaczynasz, zostaw niektórych i daj spokój. Skoro nie musisz się do niczego porównywać, nie porównuj się do innych dziewczyn... Niunia hehe Bez złośliwości to piszę, bo lubię Twoje pazurki. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
aaaa1234 skoro jesteś dziewczyną to mam dla Ciebie radę, zapisz się na siłownię, pobiegaj, zrzuć te 20 kg nadwagi, następnie idź do kosmetyczki wyciśnij pryszcze, odwiedź fryzjerkę, zrób make up, ubierz się jak kobieta i odklej od tego komputera, wówczas może i Ciebie będziemy podziwiali a nie siedzisz tu od rana i szargasz czyjeś imię. Piszesz, że znasz swoją wartość, właśnie dziś dałaś świadectwo tej wartości.
|
|
|
oo haha : _jackass_ akurat ja zadnych kompleksow nie mam jestem bardzo zadbana kobieta :) ja nie musze szargac czyjegos imienia po prostu stwierdzam fakty a jak wiadomo prawdA BOLI
|
|
Ile ważysz? Ile masz lat? i DLACZEGO JESZCZE DO CHOLERY NIE ŚPISZ !? Żartuję niunia ;) haaha! Zapalenie oskrzeli mam i mnie gniecie :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
ha ;] mam ci moze podawac jeszcze wszystki swoje wymiary?? hmm napewno jestem pelnoletnia wiec spokojnie ;p
|
|
posłuchaj mnie aaaa1234 nie podawaj swoich wymiarów, zaraz idę spać, nie chcę mieć koszmarów, nie opowiadaj też bajek, że masz 90/60/60, bo pozostając anonimowa możesz tu pisać wszystko, nikt tego nie zweryfikuję. przemawia przez Ciebie zwykła zazdrość, bo jak to może być, że komuś innemu się udaje a Tobie nie. PS: jeśli Twoje frustracje wynikają z tego, że nie masz nic na karcie by wysłać smsa, to podaj numer zaraz Ci doładuję.
|
|
Niunia, wal go w mordę! hehe Podaj podaj te wymiary, zaraz będziemy weryfikować. Bardzo dobrze, że jesteś pełnoletnia prawie, to prokurator już nie stoi za Tobą. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
hahha smieszna jestes juz dawno sie tak nie usmialam jak teraz;p wiesz zazdroscic to mozesz Ty mi i Mikucka tak samo!! mi na sama mysl o Was sie nie dobrze robi !! zygac mi sie chce jak czytam co ty piszesz Ty zmutowana ladacznico !! nie musisz mi doladowywac konta bo mnie stac jeszcze na karte jak juz wczesniej powiedzialam ze bd glosowala na Kamile to tak zrobilam ;p a Ty zdziro lec zarabiac na ulicy . Milej Nocy Ci zycze i udanego zarobku ha !
|
|
a TY : jawiemonawieco juz taki szczesliwy ?? :D nic nie Bede podawala bo _jackass bedzie miala kompleksy i jeszcze nikt nie bedzie chcial jej zerznąc :P
|
|
aaaa1234 plus za głos na Kamile, minus za Twój język odnośnie Magdy, musisz być niezwykle taktowną i kulturalną dziewczyną (pewnie z dobrego domu) ;p , szkoda tylko, że masz trochę zadarty nosek i żyjesz życiem innych a nie swoim. przedstaw nam się, może znajdzie się ktoś tak samo anonimowy jak Ty na tym forum i napisze nam kilka słów o Tobie.
|
|
zebym jej nie znala to bym tak nie mowila po drugie niezyje zyciem innym wiec zastanow sie co Ty mowisz mam juz dosc Twojego Pie*dolenia. nie zabawiaj sie w Sw Tereske :)
|
|
ja nie rozumiem ona zaplacila Ci za to zebys tak jej bronila nie tylko ja mam takie zdanie o Niej : emiilkaxd napisala ; Bozee mikuckaa ta suka, widac ze dziwka z daleka, jak tylko idzie... . ; ]
|
|
Pie*dolenia ? widać z jakiego dobrego domku pochodzisz.
|
|
nerwy puszczają czy prawda boli ;p ?
|
|
Niunia, lepiej brzmi "przelecieć" niż "zerżnąć" Podaj wymiary.. Może nie mam za dużego, bo tylko 19cm, ale za to gruby i twardy jak dąb. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
wez juz skoncz i idz spac jak juz powiedzialas wczesniej panno Teresko :) Narka
|
|
jawiemonawie no to masz sie czym chwalic. Naprawde gratuluje ;]
|
|
Za krótki dla Ciebie? Niunia, to więcej niż standard w wibratorach (a on dalej z tym wibratorem hehe) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
haha : _jackass_ chyba zartujesz ;p chcesz sie dalej klocis prosze bardzo;p hahah dojebalas teraz z tym prawda boli omg ;d; smieszna jestes
|
|
aaaa1234 ja mam czas, możemy popisać :D , im dłużej tu jesteś tym większe szanse mam namierzyć Twoje IP i po nitce do kłębka dojść jaka to z Ciebie św. Teresa
|
|
no to wez sobie ten wibrator moze przyda sie Tobie jeszcze :D
|
|
hahah jaka Ty sprytna jestes ;p o moj boze po mamie to odziedziczylas?? ;d
|
|
Do niczego mi się nie przyda... Odpowiedz mi... Za krótki ? Niunia, jaki był Twój najdłuższy? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
aaaa1234 wiesz kto od przeszło dwóch godzin robi najlepszą reklamę Magdzie ? Właśnie Ty, podtrzymujesz wątek na pierwszym miejscu, inteligentni ludzie raczej czytają czego wątek dotyczy a tego co Ty masz do powiedzenia
|
|
: jawiemonawie skoncz juz z tym tematem
|
|
super bardzo sie z tego ciesze ;] hahahhaha ;]
|
|
Okej, nie chcesz powiedzieć, nie ma sprawy...ale mogłabyś powiedzieć dlaczego nie chcesz POWIEDZIEĆ !! Czy mam dedukować............. może dlatego nie odpowiesz mi na pytanie co do centymetrów bo.......... http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
aaaa1234 a jeśli Magda znajdzie się w finałowej trójce to co wtedy zrobisz, powyrywasz sobie włosy, dlaczego to nie Ty , taka piękna, inteligentna i jedyny sposób jaki znasz żeby zwrócić na siebie uwagę to mieszać z błotem innych.
|
|
PS: jak Wam się podobał mecz Lech Poznań -Dnipro Dniepropietrowsk ?
|
|
Dniepr... nie oglądałem, ledwo widziałem na oczy... Kto wygrał ? Dniepr ? Lech coś strzelił ? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
było 0:0 Lech awansował do fazy grupowej , ogólnie mecz był słaby
|
|
0:0 aaaaaa! Myślę, że Lech i tak nieźle sobie poradził. To nie mam czego żałować...mecz bez bramek. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Jak Lech to tylko zimny ...........
|
|
ciekawe kogo trafi w fazie grupowej, to ostatnia polska drużyna w pucharach, więc trzeba życzyć chłopakom szczęścia pool nie ten lech :D
|
|
aaaa1234 śpisz
|
|
Śpi niunia, zmęczyła się dialogami. Niunia, dlaczego uznałaś _jackass_ za dziewczynę? Dobranoc. i pamiętaj jeden z drugim... http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Śledczy mojej kandydatki nie ma :D
|
|
jawiemonawie bo aaaa1234 to pewnie transwestyta jest i płci mu się czasem mylą
|
|
Z Łomży nawet ładne, ale szczerze to nic specjalnego. Wszystkie trochę płaskie - takie deski - może z wiekiem uwydatnią się kształty póki co przeciętne małolaty, no ale w końcu jest to konkurs "dziewczyna lata", a nie "kobieta lata". Na marginesie zna ktoś może jakieś wybory gdzie prezentują się kształtne kobiety? (chodzi mi o prawdziwe pociągające proporcje: biust- talia-biodra- nie wykreowane 90-60-90, nie o centymetry chodzi, ale o proporcje. Przecież nie jest najważniejsze to by mieć 90-60-90 bo każda kobieta ma inny wzrost i też będzie różnica pomiędzy kobitą 160 z takimi wymiarami, a kobieta 175cm. Miejmy i to na uwadze). Co do opinii na temat porządności dziewczyn nie wypowiadam się, bo ich nie znam. Jednak samo to ze dziewczyna mając 17lat wchodzi do Jamy trochę daje do myślenia. Mimo wszystko życzę powodzenia
|
|
dziewczynko spod nicku aaaa1234 twoja osobowość, jak również to, w jaki sposób wypowiadasz się na forum świadczą jedynie o tym jak straszną patologią jesteś, i wstyd mi, że tacy jak ty chodzą po tym świecie. Przemawia tobą zazdrość, zawiść, tym samym robisz z siebie pośmiewisko. A jeśli uważasz się za taką odważną to dlaczego sama siebie nie przedstawiasz z nazwiska, tylko mówisz o kimś jakieś bzdury. Chyba nie skończyłaś nawet szkoły specjalnej nr 8 dla ludzi z lekka zdebilizowanych, gdyż mówisz, że nie mieszasz się w ludzkie życie prywatne a piszesz o jakichś wibratorach, wkładaniu ręki w dup*** itp. To wszystko świadczy o tym kim jestes maleńka istotko. I tak każdy dobrze wie kim jesteś pisząc te bzdury, i lepiej zaproponowałabym Tobie zmniejszyć nos, bo z tej zazdości powiększy ci się o 3 razy a i tak masz bardzo duuuuży... heheheh :P:P:P:P i ogarnij się ty koleżanko, bo to ty kopniaki dostajesz pod jeziorkiem, a jeśli jeśteś taka mądra taka piękna jak to piszesz a przede wszystkim taka odważna to przedstaw się po nazwiku chociaż i tak wiem, że tego nie zrobisz bo jesteś zwykłą zapryszczoną białą gnidą z dużym kulfonem, ktora nie może się odnaleźć w świecie i spędza wieczory przed komputerem szukając zdesferowanych kawalerów na czacie którzy polecą na ciebie nie widząc twojej twarzy. Jak śmieszne jest to , że widząc zdjęcia kogoś komu nie dorównuje się do pięt trzeba poświęcać swoj czas żeby pisać takie gówno na forach. Ale pamiętaj patologio zrobiałaś z siebie jajo, i to tak śmierdzące, że brak słow. Smiać mi się chce z tego co czytałam, a dziwką i ***** najwyraźniej jestes tylko ty używając takiego słownictwa. Ogarnij się dzieciaku. Idź do psychologa, albo lepiej do psychiatry , bo z twoją głową nie najlepiej. I uważaj tam żeby cię wiecej jak śmiecia nie kopali i targali za te 3 biale kłaki na wiejskich potupajkach. Pewnie ci podskoczy ciśnienie jak będziesz to czytać, więc weź od razu zimny prysznic, bo jeszcze pęknie ci jakaś żyłka heheheh
|
|
Temat zjechał z głównej drogi, może pora na powrót, a nie żale co do kandydatek i wzajem do siebie...
|
|
: Cassie popatrz na siebie dziweczyno i na swoje slownictwo bo wiekszych glupot juz dawno nie slyszalam ;p hah. a To co mysle na temat tej Mikuckiej to jest moja opinia i napeweno zdania nidgy o niej nie zmienei . a ze wy ku*wa nic tu nie ogarniacie to juz jest Tylko Wasz problem . uzywacie slow ktorych nie znacie nawet znaczenia ahh to takie przykre . i zapewne opowiadasz jak Ty sama wygladasz wiec lec do kosmetyczki i moze poprawisz swoj wyglad glupio psiutu i sie nie odzywaj !!
|
|
ty śmieciuszku jak mi ciebie szkoda, lepiej może załóż więcej nicków, bo już nie nadążasz pod jednym heheheheh. weż załóż z 10 albo od razu więcej, czy ty jesteś slepa jak wielkie pośmiewisko z siebie robisz?? dziecko ty zwracasz uwagę na moje słownictwo??? ty popatrz na swoje, dla ciebie to Pani Mikucka wywłoko, bo patrząc na toj poziom to jest dla ciebie Pani, a ty to zwykła szmatka do podłogi, nic sobą nie reprezentujesz, twój poziom jest poniżej zera. Szkoda mi czasu na ciebie, akurat zobaczyłam co wypisujesz i zse śmiechu pomyślałam że wtrace swoje 3 grosze. ale nie zamierzam spędzac weekendu przed komputerem bo mam lepsze zajęcia, i znajomych, a nie jak ty zdesperowana brudasko, siedz w domku i pisz dalej swoje wywody, bo nawet kulfonie nie masz gdzie ani z kim wyjść heheheh, aha i myślę że powinnaś ze swoim słownictwem napisać tomik poezji, na pewno ci się uda, jestes tak inteligentna i oczytana, co widać hehehehe :P:P ja znam znaczenie słow, których ty nie słyszałaś na uszy, bo jak widać, wywodzisz się z patologii... miłego spędzania czasu przed kompem brzydalu :) złość piękności szkodzi, chociaż brzydszej od ciebie nie ma klamo hehehehe :P mień swoje żółte ciżemki, to może w końcu ktoś zwroci na ciebie uwagę, bo jak narazie, to zwrasasz swoim kulfonem, i niestety ciebie do zdjęć nikt by nie wziąl, bo byś noskiem zasłaniała obiektyw
|
|
haha bardzo sie znowu ucieszylam ze tak bardzo ladnie napisalas o sobie :) moze jeszcze cos zinterpretujesz :) chetnie poslucham :) bardzo to ciekawe ze masz taka niska samoocenę ;p no ale coz bywa i tak :D no masz racje moge mowic do Mikuckiej Pani szmato bo tak lepiej :) a Ty to mozesz mi sie od razu klaniac :D
|
|
hehehehehe no pięknie, pięknie... dziewczyny opanujcie się... ani to miłe, ani dobrze się czyta, ani na temat...
|
|
wezcei sie ***** spiszcie na gadu a nie zasmiecacie forum, ja pierdole
|
|
504520906 pisac do mnie dziewczyny
|
|
Ajj dziewczyny ;-) Wracamy do tematu ja głosuję na Kamilę ;*
|
|
nie głosujcie na nikogo!
|
|
tak? a to czemu?
|
|
lepiej wysyłajcie sms na miss świata.
|
|
szczebiotka jak zwykle na temat ;/ wysłałaś już smsa na którąś z łomżyńskich dziewczyn ?
|
|
|
Ta na Jole Rutowicz wysłała ;-) bo wszystkie jak Jola wyglądają ;-p
|
|
Dziewczynki jak Bułeczki aż fajnie popatrzec jak Ładne ŁOMŻYNIANKI reprezentują swoje MIASTO.
|
|
ta blondynka taka sobie zbyt sztuczna. ta magda czarna jest ładna:)
|
|
Chciałbym żeby wszystkie były go.... hehehe
|
|
niestety takim śmieciem jak aaa1234 nie ma co sobie głowy zawracać, sama z siebie jak widać zrobiłąs zero, rację mają ci, którzy piszą, że rozmowa zeszła na boczny temat a ty potwierdzasz to, że zrobiłas to z poczucia niższości i zazdości i to jest najbardziej śmieszne, a jeśli uczyli cie w szkole to pisanie komuś takich rzeczy po nazwisku grozi ci sprawą w sądzie kochana więc szalej dalej, a zobaczysz co wtedy się stanie heheheh nie mam nic więcej do powiedzenia. hehehehe
|
|
wysyłacie te smsy czy tylko piszecie, że wysyłacie bo nam Magda spadła na 3 miejsce a to wbrew temu co pisze aaaa1234 fajna dziewczyna
|
|
|
http://www.jeux-de-fille.org/jeux-de-barbie.html lubie dziewczyny; ktore maja to cos , na co chlopcy zwracaja uwage to nie jest sex à pile--bateria), tylko usmiech i wrazliwosc na otaczajacy ja swiat
|
|
|
Ma uda takie jakie lubię i lubi thrillery psychologiczne; a pierwsze zdjęcie powinno się znaleźć w kalendarzu 2011 przy miesiącu CZERWIEC! http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Kto to w ogóle głosuje, do jasnej Anielki ! Wygrywa jakaś chudzina z dziwnym wyrazem twarzy. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
i ta chudzina zapewne wygra!!!!!
|
|
|
a własnie, że super :)
|
|
|
Zadna rewelacja z tych startujacych dziewczyn,w lomzyjest wiele dziewczyn 100% ladniejszych i zgrabniejszych.ale te tez nie sa najgorsze:) Nie wiem po co ktos na forum oczernia dziewczyne,to jej sprawa co robi albo czego nie robi.Nasza lomza uwielbia plotki,nikt nie patrzy na siebie i swoja d*** tylko interesuje sie czyjas. A pozniej zazdrosne PANIE GWIAZDECZKI wystawiaja takie opinie...zal...
|
|
kandydatka nr 2 zapomniała zaczepić sobie piersi aaaaa!!!!
|
|
kiedyś brałem kamile w aucie na mylano ale że byłem śmierdzący po dojeniu to niechciałem.... szkoda mam nadzieje że ją jeszcze tam spotkam:( aaaaa!!!!
|
|
niezle jesteś jebniety, głupota nie zna granic
|
|
DO CHOLERY PRZESTAŃCIE OCZERNIAĆ DZIEWCZYNY!!!!! CO ZA DEBILE !
|
|
dziewczyneczki BALBINECZKI
|
|
to ja!!!! ! !!! :D haha ha ha haa haha :D :) kobieta powinna być na salonach damą w domu matką a w sypialni dziwką
|
|
Kamiii to Kamila http://www.fotka.pl/profil/x3KaMiKoTeCzEkx3/
|
|
i tu nie wygra najpiękniejsza tylko ta która wyślę na siebie najwięcej smsów ( rodzinę i znajomych również wliczając)
|
|
to głosuj na najpiekniejsza to moze wygra :) i nie wysylaj moich linków
|
|
http://www.maxmodels.pl/ewolda.html jestem w szoku pozytywnym i wiem na kogo zagłosuje ! <ok>
|
|
http://www.maxmodels.pl/sweetblondie.html http://www.maxmodels.pl/mmalutkaa.html a reszty już mi się nie chciało szukać ;) powodzenia
|
|
kto wygral ..gr
|
|
najlepsza czyli najgorsza
|
|
Wyniki podobno 5 mają być. Pewnie i tak wygra Arleta, która powysyłała na siebie grom esów. Co ona robi w tym konkursie to ja nie wiem ...
|
|
Hahaha. Sylwia jest ładna. To moja opinion ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |