Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRAWDZIWE OBLICZE PREZYDENTA ŁOMŻY |
Bardzo proszę o przeczytanie tego artykułu a zobaczycie prawdziwe oblicze chrześcijańskie Prezydenta Łomży. Ja osobiście wstydzę się że mam takiego Prezydenta. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=22786
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRAWDZIWE OBLICZE PREZYDENTA ŁOMŻY |
Prezydent Miasta Łomży chrześcijaninem jest prywatnie. To jest władza świecka i myślę, że źle skonstruowano zarzut.
|
|
nono zapowiada sie rozkwit bankietow i balang ,tyle pieniedzy
|
|
jedno jest jasne. Jest zwyczajnie mściwy. Ten przypadek jest nie pierwszym przykładem. Ostatnim takim gestem mściowści był list otwarty do radnego Borysewicza z PO. Zastanawia mnie czemu nie jest taki skrupulatny w innych przypadkach . Mam tu na myśli sprawę zwrotu wieży ciśnien gdzie miasto facetowi który sobie poleciał z wszystkimi w balona jeszcze dopłaciło, mam na myśli oddanie działki za darmo biskupowi . jeżeli sa inne sprawy to prosze forumowicze dopiszcie. Ja zwyczajnie już sie brzydze tymi naszymi Panami Prezydentami , szkoda słow nie ma na kogo , zekam na najbliższe wybory które zmiota ze sceny politycznej i tych prezydentów i tych radnych bezradnych. Pifpaf
|
|
prezydent Łomży jest po prostu mściwym chamem. jarek
|
|
żenujące zachowanie i kolejny wałek. całe szczęście, że niedługo straci stołek :)
|
|
Przecież on nie ma żadnego oblicza!!!!!!!!!!!!!
|
|
kogokolwiek nie wybierzemy w tej czy następnej kampanii i tak zdarzy sie coś co bedzie nie po nosie innym. współczuje tej kobiecie. nie ma co szukać pomocy w łomży własnie jej ta pomoc pewnie sen z powiek spędza ;/ jakby mało problemów miała i biedy. najedzony głodnego nie zrozumie"
|
|
Warto przeczytać , mocno polecam.
|
|
Na pohybel skur......syna łobuza i czarnych którym dupe wylizuje też na pohybel. Banda cweli sie do koryta dorwała bez odrobiny godności już nawet na niepełnosprawnych żerują łachudry. Flinta. p.c.t.s.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |