Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kamery na skrzyżowaniach |
na których skrzyżowaniach w łomży są kamery?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kamery na skrzyżowaniach |
na pewno jest na rondzie pomiędzy stokrotką a kauflandem
|
|
Skrzyżowanie Sikorskiego - Al. Legionów
|
|
|
Som wszędzie.
|
|
A tak wogóle to zastanawia mnie cały czas co to za pudełka się znajdują nad światłami (skrzyżowanie koło stacji BP) moim zdaniem to są jakieś czujki ale nie jestem pewien
|
|
a czy jest na skrzyżowaniu al. Legionów- Piłsudskiego?
|
|
- skrzyżowanie Legionów i Piłsudskiego; - skrzyżowanie Legionów i Sikorskiego; - skrzyżowanie Legionów i Polowa; - rondo Stokrotka/Kaufland - dwie kamery na rondzie kościuszki, jedna kierunek na Legionów, druga kierunek na Zjazd Na skrzyżowaniu przy BP są czujniki natężenia ruchu...
|
|
kamery w zasadzie w chwili obecnej ob serwują wszystkie skrzyżowania i większość dostepnych miejsc dla publiczności. Podgląd prowadzony jest na bieżaco przez policję. Wszysto co jest w zasięgu tych kamer jest rejestrowane i przechowywane. Często tez na podstawie tych zapisów z kamer każe się kierowców którzy popełnili wykroczenia w ruchu drogowym. Tak naprawdę na mieście nie jestes juz sam tylko towarzyszy ci oko pana policjanta który siedzi sobie w wygodnym foteliku na Wojska Polskiego i często ma dobre z tego jaja. Pifpaf
|
|
to może czasami zerknąłby na Stary Rynek
|
|
jak znacie inne strony, gdzie można lukać live w te kamery, to dawajcie stronki. kxxn tą stronę znałem. Fajnie czasami spojrzeć sobie, co się dzieje na Łomży bez wychodzenia z domu, a z tych kamer lipa na worldcam.pl ---------------------------------------------
|
|
Kamery są na każdym skrzyżowaniu i większości rond, a także w miejscach o dużym natężeniu ruchu.
|
|
Mam dobrą wiatrówkę , tarcze już są , kto chętny do postrzelania.
|
|
a myslalem juz ze padlo mi na banie, caly czas wydawalo mi sie ze ktos mnie sledzi.to tylko szklane oko komendy. kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania
|
|
uważajcie bo wszystko jest zapisane. To do kogo chodzisz , czy zdradzasz óżne wszystlo widac. Gdzie jeżdzisz , gdzie stawiasz samochód. Co bardziej zaradne zony mogą sprawdzic sobie gdzie przebywał mąż . Pifpaf
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |