Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo Jazdy Kat. B |
SIemanko mam pytanie gdzie i najlajlepiej zaczac kurs do prawo jazdów??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo Jazdy Kat. B |
w ośrodku szkolenia kierowców :) ? chyba,że sprzedają prawo jazdy na bazarze ... :) ... 1000 razy poruszany był ten temat na forum - poszukaj sobie :D Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
zalezy co znaczy dla Ciebie najlepiej;) najtaniej napewno przy pks lomza na pilsudskiego, bo kurs 850 zł, z kolei z prywatnych instruktorów polacem pana Zbigniewa Borkowskiego, świetny instruktor;) tel do niego: 606 326 371
|
|
Najlepiej idż do ferenca tam są dobrzy instruktorzy,ja sama żaluje że tam nie poszłam.
|
|
|
Traffic polowa 11 850zł w tym badania i wsio
|
|
polecam ferenca
|
|
Stare polskie przysłowie : "Skąpy płaci dwa razy".Tam gdzie 50-100 zł taniej tam zwykle brak renomy.
|
|
Nie mów że najtaniej bo ja płaciłem 800zł.
|
|
Idz do Konrada Haponika swietny gosc... potrafi nauczyc i ocywiscie fajna "L"-ka nie wytluczona i czysta.. i rowniez tanio :)
|
|
Z Haponiniem się zgodzę. Kilka kolegów brało u niego dodatkowe godziny bo robili u ferenca i nie zdali... dopiero za drugim razem po wizycie u Haponika. A on tez ma w miarę tanio.
|
|
a Kamiński?
|
|
FERENC I TYLKO FERENC onaion
|