Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA OSZUŚCI "DIALOG"!!! |
Na terenie Łomży i okolic chodzą dwie dziewczyny podszywające się za przedstawicielki TP, są one pracownicami telefonii DIALOG. Mówią, że przychodzą w takiej sprawie że każdy kto opłaca regularnie rachunki może uzyskać zniżkę do 0.35 zł za połączenie podstępnie zmieniając ludziom abonenta na DIALOG. Zapewniają że TP to firma francuska a DIALOG Polska i dzięki tej małej zmianie pieniądze zostaną w Polsce. Tak dobrze kłamią że wiele ludzi zmienia nie wiedząc o tym że zawiera drugą umowę zrywając równocześnie z TP. Chcą nabyć klienta w sposób nieuczciwy. Wielu ludzi zmienia a poniżej musi płacić kary za zerwanie umowy w której przedstawicielka DIALOGU napisała co chciała.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA OSZUŚCI "DIALOG"!!! |
ic spac.
|
|
bubul pozwol , ze powiem ci jak zachwycona jestem twoja ksywka wiem, ze jestes osoba pelna taktu i zapobiegliwa, dlatego przestrzegasz przed oszustami doceniam i dolaczam sie do twojej inicjatywy
|
|
"Drogi" Jasiu ! I tak wystarczającego idiotę robisz z siebie na tym portalu więc się nie udzielaj. I IDŹ SPAĆ. Bye
|
|
zmienilas temat a to dlaczego szantazystka jestes
|
|
Jak to w Łomży, same debile i chamstwo ;]
|
|
gul gul gul
|
|
cos sie gotuje .
|
|
Bulwersująca sprawa, ale nie można wierzyć we wszystko, co się usłyszy i trzeba czytać, co się podpisuje. Taka umowa to jeszcze nie cyrograf, ale odkręcić wszystko na pewno łatwo nie jest. Nie dajmy się oszustom! Bądźcie czujni :)
|
|
Pracowałam w tej firmie i potwierdzam że z tym oszukiwaniem to prawda. Rok temu mieli siedzibe na ul. Talesa teraz to nie wiem. Wiele osób starszych sie nabiera ( i nie tylko) więc radze uważać.
|
|
No właśnie myślę, że na takich oszustów najbardziej narażeni są ludzie starsi, którym zależy na zaoszczędzeniu każdego możliwego grosza. Dlatego cieszę się bubul, że o tym wspominasz. A za te dwie "sprytne" dziewczynki ktoś powinien się wziąć.. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Od podpisanej umowy mają 20 zł. Kończą dzień zazwyczaj z 5-oma podpisanymi umowami co daje im tzw.''DZWONEK''. Czyli ogólnie 100zł na dzień. Pomnożyć przez dni robocze w miesiącu i wyjdzie niezła kwota. Siedzibę z ul.Rządowej przenieśli na Talesa. Tak było ok 2 lata temu. Goście ubrani w garniturki i rozlatujące się buty. Wciskanie głupot to podstawa. Szczególnie starszym osobom. Wiadomo, że umowy są tak skonstruowane, aby ich przeczytanie i zrozumienie stanowiło jak największy problem. Co za tym idzie, są podpisywane bez zrozumienia. Zazwyczaj osoba podpisująca wieży na słowo "sprytnym lisom". Także warto ostrzegać, a nie pi... że czyta się to co się podpisuje. A ci oszuści, mendy społeczne mogłyby się wziąć do ciężkiej pracy a nie tylko do oszukiwania ludzi. TĘPMY IMPERIALISTYCZNĄ STONKĘ. BRUDASOM MÓWIMY STANOWCZE NIE! http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html http://moto.money.pl/ceny-paliw/
|
|
tu masz podobne: Kliknij tutaj!
|
|
Firma Intermedia na Woj.Polskiego ktora zajmuje sie sprzedaza telefonow i intermetu Dialog to ta sama o ktorej piszecie?
|
|
bubul masz niestety ale nie sprawdzone i płytkie informacje. Wejdż na stronę Telefonii Dialog i poczytaj a potem zakładaj tematy. Gdyby to była nieuczciwa firma to niebyłoby w Łomży Biura Obsługi Klienta i by sie nie reklamowali. A więc jak ktoś ,, oszukał'' Twoją Babcię to możesz wysłać skargę i bedzie po wszytkim Xxxx
|
|
A teraz cos dla ciekawskich i dociekliwych: TAK BIURO TELEFONII DIALOG ZNAJDUJE SIĘ NA ULICY WOJSKA POLSKIEGO.... TAM GDZIE SĄ REKLAMY DIALOGU.... A WIĘC FIRMA KTORA OSZUKUJE I TO W ŁOMŻY MA SZYLD I REKLAMY????? JAK KTOS MA COS DO OBSŁUGI KLIENTA ( JAK JEST OBSŁUGIWANY I CZY MOWI PRAWDE) TO NIECH PRZYJDZIE OSOBISCIE I POWIE TO W OCZY A WYPISUJE POSTY I MYŚLI ŻE JEST ANONIMOWY ;-) Xxxx
|
|
Heh jedna z tych kobietek była u mnie i podawała się za przedstawicielke TPSA. I oczywiście ta sama śpiewka o opłacaniu regularnie rachunków i o zniżkach;) Ale w moim przypadku jej to nie przeszło. Wyszła oburzona i rzuciła tekst że jeśli chce płacić dalej drożej to mój wybór!!! Wyszła i trzasneła drzwiami Piękna kobieta to raj dla oczu, piekło dla duszy i czyściec dla kieszeni.
|
|
z życia wzięte. z resztą po zachowaniu tej kobiety widać czy byla przedstawicielka firmy TP czy dialogu... Nie chodzi mi o to zeby oczerniac firme. Bo robia to pracownicy, ktorzy chca miec wieksze profity przez to ze zdobęda klientów. ten temat założyłam żeby ostrzec innych ludzi. A wszelkie bulwersacje prosze zostawic dla siebie.
|
|
Kazik drogi wlascicielu biura dialogu.. Skoro nie oszukiwales to czemu go nie ma juz w Łomży??
|
|
Dave..... wiem kim jestes i zastanawiam sie dlaczego nie zapytasz przez tele tylko na forum....... gdybym był tak perfidny jak Ty to powinienem Ci napisac: H.......... Cie to obchodzi,ale,że jestem kulturalny to Ci powiem: łazisz po tej Łomzy z nudów i braku zajęcia i jestes ślepy;-), bo biuro nadal jest ii bedzie..... i powiem Ci więcej dugie biuro jest w Białymstoku i ma sie całkiem dobrze;-)- zaspokoiłem twoja ciekawość?
|
|
Ale widze,że dalej sie interesujesz życiem biura- mimo to,ze od momentu kiedy Cie zwolniłem z powodu twojego lenistwa i legactwa mineło juz troche czasu a Ty dalej błąkasz sie po Łomzy bez celu i sensu życia nie kwapiąc się szukać pracy mimo tego,że nowe zobowiązania doszly...........finansowe Xxxx
|
|
Dla tych co nie wiedzą: Dialog to Polska firma i to jest prawda sam kiedyś tam pracowałem i wcale nie oszukują jest taniej i lepiej TP Polską już od paru lat jest sprzedana francuzom. Tylko nazwa została Polska. To jest zwykła zmiana operatora jak to jest w telefonii komórkowej Play,ERA , PLus itd tam gdzie korzystniej to się korzysta . To więc jakie oszuści?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |