Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
osoba |
widzialam przypadkiem oferta pracy na jakims slupie praca , co prawda na czarno, bez odprowadzanego podatku -poszukiwany byl tlumacz , bez dyplomu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: osoba |
umiem poslugiwac sie dwoma jezykami, w stopniu srednim
|
|
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee daj se na spokoj kurcze e!!!!
|
|
nie wiem na ktorym dokldnie slupie i gdzie ten slup sie znajduje musze pochodzic po miescie
|
|
ktorym jezykiem lepiej wladam????????
|
|
gdyby ewentualnie , przez przypadek , odnaleziono dana oferte prosze do mnie powiadomic jestem uczciwa osoba , bardzo potrzebuje..pracy
|
|
zamykam temat
|
|
|
nie mow rze to tfoja tfasz !!!!
|
|
Rzeczywiście "tfasz" brzmi lepiej niż "twarz" hahahaha tfasz- piękne słowo http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Daj spokój szczebio myślałem że swoją twarz zachowasz tylko dla mnie , tak mówiłaś , jestem zdradzony.
|
|
w zyciu razem nie rozmawialismy................................................................
|
|
To nie jest jej "tfasz" a ja nie jestem ja jestem Pan Prowokacja http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Ale mi serducho rozdarłaś , kłamczucha jedna a 16 lipca tego roku to co , takie piękne słowa były , oczko w oczko , ustka w ustka a teraz to już nic. ZDRADZONY JESTEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
glupku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nierozmawialismy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
won
|
|
|
|
ok
|
|
Coś mi przeszkadza w konwersacji , jakieś ktoś się przykleiło. Ja nie zapomniałem 16 lipca i to tego roku. Szczebiecię pamiętasz tę upalną noc w tataraku nad jeziorem Mamry , ach wspomnienia.
|
|
ok
|
|
Powrócimy do wspomnień ale nie dziś , muszę iść teraz w siną dal , do ewentualnego jutra. AJ LAWIU.
|
|
Nie pasujesz mi tu Panie Szymonek, będę zmuszony zesłać na Ciebie 3KRÓLI.. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Nie krępuj się , dawaj tych królików marchwi u mnie dostatek.
|
|
szczebiotka no co Ty nie powiesz, umiesz posługiwać się dwoma językami ? rozumiem, że jeden z nich to francuski a drugi ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |