Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Roznoszenie ulotek |
Witam. Chciałabym wraz z koleżanką zając się roznoszeniem ulotek . Jeśli wiece gdzie jest taka możliwość i ile płacą to z góry dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam, Kaśka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Roznoszenie ulotek |
forum jest od 16 lat to po primo a po drógie to 8 zl za 2 godziny chodzenia po schodach wienc lepiej wes od mamy te 10 zl na cukierki i spokuj,.
|
|
a po trzecie szkoła idzie, był czas w wakacje iść do pracy czemu nie poszłaś?!
|
|
w łomzy to trudno nawet o prace w roznoszeniu ulotek:P
|
|
Kur*wa juz sie zapytać nie można ? może ja sie nie ucze co ? po szkole mam chyba czas... jak nie wiesz , nie znasz odpowidzi na pytanie to nie odpisuj do holeryy... nikt cie o zdanie nie pyta . swoje teksciki to mozesz dzieciom albo zonie gadac ale nie mi !!! - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
I może ejscze w wakacje chce rozwijać swoje pasje i9 nie mam na to czasu ? myslsiz ze tylko ty siedzisz tym tłustym tyłkiem na kanapie ?? ja w porównaniu do cb przynajmniej ruszam się i ponagam innym !!! - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Spokojnie dziecino, to prowokacje, a Ty niepotrzebnie tępisz pazurki. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
kasiu do nas powinnas sie zwracac na pan i nie uzywac wulgaryzmuw i nie pyskowac ; /
|
|
zgadza sie ... ale roznoszenie ulotek nie jest oplacalne za takie marne grosze za duzo latania...
|
|
Jasiu.. ja dla ciebie jestemcna pani a nie adna kasia, wiec skul dziub . A moze co innegio ? jakas pomoc w sklepach itp. ;dd ? - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
ot dziołcha, troche szacunku dla starszych osób bo najpierw ja zajme się Tobą a potem Poprawczak. W sumie temat jest ciekawy proszę państwa wiadomo, nikt nie pójdzie latać po piętrach za psi grosz, dlatego uczcie się! bo rzeczywiscie skończycie na ulotkach
|
|
hahhaha . ale sie boje.. zal mi ciie. istny poj*b .. - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Ulotki od 18stego roku życia...pomoc w sklepach- niet Nie wybaczę sobie tej wulgarności! http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
W sumie to mam dla Ciebie oferte pracy. Potrzebuję sprzątaczki do mojej kancelarii ah... zapomniałem, do tego trzeba mieć wykształcenie ;) nie przyjme dziewy bez wychowania i bez wykształcenia bo niemiałbym kszty wstydu
|
|
Jak chcesz możemy razem uciec za granicę...gdzieś na tereny zachodnie: Niemcy, FRANCJA, Hiszpania. Znam Hiszpański, jeśli znasz FRANCUSKI możemy jechać uciekać ć ć ć http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
legendarny .. wykształcenie to ja mam .. a kultire to lepiej na siebie popatrz, bo od nas sie kulruty wymaga ale starsi nie patrzą na siebie... uciekamy ;P - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
wyksztalcona i pisze "do holeryy"?????
|
|
jak rok sszkolny idzie to zero zainteresowanych o ulotki jak wakacje sa to kazdy chce zarobic. Do łopaty !
|
|
wyksztalcenie podstawowe to ty masz .. nie rozmawiam jusz z tobom bo mnie znirzysz do sfojego pozieomu .
|
|
Kaśkaa, ale znasz chociaż trochę ten francuski czy nie ? To dużo by mi pomogło, takie wsparcie.. http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
udziele lekcji frncuskiego za darmo
|
|
Zatrudnie do Kancelarii Od Zaraz!!!
|
|
|
jawiemonawie nie pajacuj juz .
|
|
REKLAMA Marzyłeś kiedyś żeby zostać szpiegiem? Marzyłeś kiedyś o karierze szeryfa? Marzyłeś kiedyś by być taki jak Chuck Norris? Pamiętaj marzenia się spełniają ! Już teraz zasil szeregi kancelarii Rzetelny And Partnerzy i zostań szeryfem, zwalczaj zło, podsłuchuj i donoś. Wysokie wynagrodzenie. Wymagania: -Licencja na pilota -Zezwolenie na broń -Dobre układy z tajnymi organizacjami wywiadowczymi -Kontakty z Al Kaidą -Licencja na zrzucanie bomb -Wykształcenie wyższe (mile widziany profesor) -Dobry słuch -Wymagana dobrze zbudowana sylwetka ciała (minimum 10 lat stażu na siłowni) -Nie pijący -Nie karany -Przez kobiety chciany Zapraszam.
|
|
Jasio, nie wpierniczaj się.. z Tobą nie wchodzę w konflikt http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
|
Hhee, nie,, hiszpański znam ... tak w miare.. po francusku mało.. :P weś, bo ty se co myslisz, że ja jestem jakaś gówniara ? i tu sie mylisz .. xdd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
|
o głupiutka...
|
|
kaska ja wiem ze nie skonczylas nawet gimnazjum :)))))
|
|
Kaska zapraszamy ponownie na forum jak ukończysz gimnazjum.
|
|
haha. to niedługo;p nie.. o tej gówniary to było do jasia ;dd - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
Kaśśśśśka maleństwo kochane, to jak z tym naszym francuskim ? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
pana JAna !
|
|
Ehh nie kuma dalej o co chodzi z tym francuskim-kretynka. DO KSIĄŻEK!
|
|
|
jawiemonawie.. trza sie nauczyć, a ty ile lat masz ;dd ?
|
|
|
Aha . ;D Maleństwo, ja ci dam maleństwoo :P ----------------------------- To było na melanżu ;DDD . Hahahha . ;P
|
|
Po pietrach za jakie wynagrodzenie skłonni bylibyscie roznosic ulotki, bo moze cos by było ... vanna.1@vp.pl pozdrawiam :) ----------------------------------- Profi Credit : tel. 506 930 248 ; https://lp.proficredit.pl/?prt=MTAxMjYz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |