Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIĄTEK 8.04.2005. ZAĆMIENIE SŁOŃCA |
W piatek 08.04.2005r. będzie częściowe zaćmienie słońca widoczne na południowej półkuli jest to żadkie zjawisko jak podają astrologowie. Ciekawy jest to zbieg okoliczności i to że polskie media bardzo mało o tym informują. Polecam BBC CNN itd. Jak oceniacie ten zbieg okoliczności? Łomżanin
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIĄTEK 8.04.2005. ZAĆMIENIE SŁOŃCA |
markolo5 za chwile napiszecie że babcie Juzie zaczyna 'rwać" w kolanie a kotka urodziła 4 kociaki i uwaga... wszystkie czarne. Powagi.
|
|
"W piatek 08.04.2005r. będzie częściowe zaćmienie słońca widoczne na południowej półkuli" Po co POLSKIE media mają mówić o POŁUDNIOWEJ półkuli? Zastanów się.
|
|
O tak i ludzie zaczną kryć się w jaskiniach, Apokalipsa zbliża się wielkimi krokami. O zaćmieniu było już dawno wiadomo. Na marginesie, obserwował ktoś ostatnio Jowisza przez teleskop? Pasy chmur ustawione są na godzinę 3 czy 9?? Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
Na 11:32 i 53 sekundy...
|
|
Tak myślałem, źle to nam wróży do 11 dodać 32 mamy 43 następnie 5*3 jest 15 czyli od 15 kwietnia mamy 43 dni na ewakuację w góry... Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
moja nauczycielka geografii wciąż powtarza że trzeba wiedzieć w jakim świecie się żyje :P
|
|
Taaa, tyle ze jeden z internautow napisal cos takiego: "Ostatni dzień życia Ojca Świętego nastąpił w ostatnią kwadrę Księżyca, natomiast gdy będzie trwał pogrzeb nastąpi hybrydowe zaćmienie Słońca niewidoczne w Polsce. Oczywiście to pewnie nic nie znaczy, ale czytajcie dalej. Karol Wojtyła urodził się 18 maja 1920 podczas zaćmienia Słońca :|" Ja bylem niby wierzacy, ale teraz co to sie dzieje z ludzmi i mnie zmienia... ciakaw jedynie jestem czy na dlugo tak sie poprzemieniamy...
|
|
21.37-2+1+3+7=13 02.04.2005-2+4+2+5=13 czy to jest przypadek? ? ?
|
|
Tu nie ma żadnych przypadków : 13 zawsze objawiała się Maryja w Fatimie 13 był zamach na Papieża 21.37 : 1+2+3+7=13 02.04.2005 : 2+4+2+5=13 18.05.1920 - data urodzenia : 1+8+5+1+9+2=26 razem daje to 26 lat pontyfikatu Papieża Papież umarł też w dzień Maryjny czyli w sobotę .
|
|
zobaczym co bedzie...
|
|
oj bno zaraz odwiozą mnie do Tworek... Hanka daj no szklankę akustyczną... (po co szklanka akustyczna?? zapytacie - a po to żeby obwieścić...) skończcie te typowania - w to że działania matematyczne wszyscy na tym forum znają nie wątpie, ale że takie zabobony się Was trzymają to jakoś mi się wierzyć nie chce. Przypadek czy nie przypadek... zmarł Człowiek, Człowiek pisany przez duże "C". Wszystkim nam Go brakuje. Wszyscy czujemy że skończyła się poewna epoka. Ale znam też takich, którzy nawet nie zauważyli Jego śmierci, pwiem więcej są nawet obrażeni bo to wuydarzenie zakłuciło rozgrywki Europejskich Pucharów... Niestety tak też bywa... Po co szukać dziury w całym?? Po co kombinować z tymi cyferkami?? Po co wogóle dywagować na te tematy?? Tak ja wierzę że czas w którym odszedł nie był przypadkowy, ale nie ze względu na to że akurat ktoś napisał że 2+1+3+7 = 13 a ktoś inny wyciągnął z tego silnię, wyliczył całkę powierzchniową i przepierwiastkował to przez 7/5 i wyszło mu że Mietka kot też ma na imię Marian... Ja wierzę w to bo tak podpowiada mi serce, umysł i sumienie... W moim odczuciu takie dyskusje do niczego nie prowadzą, jeśli ktoś nie chce uwierzyć w co co już zobaczył to i tak nie uwierzy, nawet jeśli pierwszy lepszy matematyk udowodni mu że 2+2 = 1. A co do samego zaćmienia... o ile mi wiadomo zjawisko to nie jest dla nikogo zaskoczeniem (znaczy nie pojawiło się niewidaomo skąd) było o tym wiadomo już od dawna że w tych dniach będzie częściowe zaćmienie słońca, a że się zbiegło to w czasie z pogrzebem Jana Pawła Wielkiego... I jeszcze to o czym piszecie... "że polskei media mówią o tym bardzo mało" a czy zauważyliście że polskie media mówia od tygodnia tylkko o jednym... czy zauważyliście że w serwisach informacyjnych nie ma miejsca na afery, na komisje śledcze, na wojny, na zamachy, zabnójstwa, gangsterkę... i nie wiem co tam jeszcze... KOGO INTERESUJE W TEJ CHWILI CZY NA PÓŁKULI POŁUDNIOWEJ BĘDZIE ZAĆMIENIE SŁOŃCA CZY NIE BĘDZIE, albo czy pies królowej angielskiej ma sraczkę a może to tylko migrena... zastanówcie się czasem co piszecie i czy wogóle jest sens zajmować miejsce na serwerze i zapychać łącza tylko po to aby napisać jakąś głupotę.... Pozdrawiam... pozdrawiam M
|
|
a i jeszcze jedno... jak macie pisać posty w stylu "zobaczym co bedzie..." ... zresztą słów mi barkuje jak na to patrzę.... tak tak ptysiu... to do Ciebie, możesz się gniewać, ale dla mnie jesteś nicnieznaczącym Trollem internetowym. Jeśli nie wiesz co to jest to kiedyś podeślę Ci linka w którym jest to bardzo ładnie wyjaśnione... Zastanów się czasem co piszesz... a może Ty się jeszcze rozkręcasz na tym forum... Pomimo to Równiez pozdrawiam pozdrawiam M
|
|
c3po..... masz w zupelnosci racje!!!! Ludzie opamietajcie sie!!! pomodlcie sie w sukpieniu, zastanowcie nad wlasnym zyciem a nie wypisujecie takie glupoty!!!
|
|
Popieram c3po
|
|
Widzieliście w którym momencie zamknął się ewangeliarz? 26 minuta - to by się pokrywało z 26 letnim pontyfikatem :))) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
"Tak ja wierzę że czas w którym odszedł nie był przypadkowy, ale nie ze względu na to że akurat ktoś napisał że 2+1+3+7 = 13 a ktoś inny wyciągnął z tego silnię, wyliczył całkę powierzchniową i przepierwiastkował to przez 7/5 i wyszło mu że Mietka kot też ma na imię Marian... Ja wierzę w to bo tak podpowiada mi serce, umysł i sumienie... " :D C3po, Nikt by tego lepiej nie ujął... :))) Pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |