Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
chrzciny |
Gdzie w Łomży kupie ubranko do chrztu i inne akcesoria w przystepnej cenie???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: chrzciny |
najlepiej na wage najtaniej wychodzi polecam
|
|
mogem ci zafundowac grats :))))))))))))))
|
|
Mam do odsprzedania komplecik dla dziewczynki, cena 50 zl. h0jowe forum
|
|
Sprzedam komplet do chrztu dla chłopca z polaru dorzucam lakierki, sandałki oraz adidasy cena za wszystko 30zł. tel. 505694070
|
|
Można kupić w Fartlandii lub też w Galerii u wójcika. Natomiast chrzczonka świeca w sklepie na przeciwko katedry kuła
|
|
najlepsze ceny są na hali targowej :) i właściwie wszystko można tam skompletować :) a i warto przejrzeć ogłoszenia i allegro :) ja za taki sam jak w fartlandi zapłaciłam na allegro 60zł mniej. ale to nie jest norma więc warto przejść sie po łomży
|
|
na allegro nie mam czasu bo to juz w niedziele, wolałabym nowy, w koncu nie codziennie jest sie matka chrzestna te pare groszy mozna zainwestowac ale dziekuje za oferty
|
|
w Bajce na Kazańskiej, nie wiem czy ten sklep dalej jest ale ja kupowałam na długiej w sklepie modny maluch, tam mi też wyszyli na chrzczonce imię dziecka i date chrztu
|
|
e-mila a powiedz mi czy ten haft zrobili od reki?
|
|
czekałam chyba 2 dni
|
|
dla mojej Wiery , szukam przeslicznego ubranka, moge wylozyc kawalek grosza, a z rynku nie chce sama ruska tandeta hihi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |