Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
marny narod |
same pacholki i popychadla na uslugach!!!!!!!! wyzbawieni czulosci!!!!!!! zgroza!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: marny narod |
aha. Ja bym na twoim miejscu z tego powodu...konto usunął na tym Forum :)
|
|
jestes mieczakiem piszesz nie na temat
|
|
DOBRANOC SZCZEBIOCIŃSKA I IDZ SPAĆ.
|
|
Takie ofiary jak szczebiota powinni gazować i problem w narodzie znikł by sam
|
|
wspominalam o narodzie jestem obrzydzona zachowaniem nieletnich osob , arogancja, popychanie w autobusie, zaczepki zadnego milego slowa sa wyjatki , ale o nich nie bede wspominac chyba ze o jednym, nawet czarujacym chlopczyku, niesmialym, czysto ubranym , spodnie uprasowane na kant, pachnocy kolonska woda (nazwy wody niestety nie znam)otoz ten kawaler ustapil mi miejsca w autobusie.... dodam, ze byl okropny ..tlok.., powiedzialam mu -oh naprawde , jak milo oh nie dotykajac mnie , utorowal mi droge do siedzenia, a sam popchnal jednego faceta na chama lokciem i usmiechnal sie do mnie ,mowiac -przyjemnosc po mojej stronie laskawa pani nie wiem, czy swiat mi sie w glowie zakrecil, ale az buzia mi sie otworzyla sama, zamrugalam oczami, zaczerwienilam sie , potem oslablam i on widzac to , podtrzymal...mnie i bezwladna padlam na niego calym ciezarem co prawda zycia mi nie uratowal ale, ale..
|
|
Jak o narodzie może pisać ktoś, kto nie mieszka w Polsce ?! NP. 'szczebiotka' że o innych nie wspomnę. ________ Malachit
|
|
odpaliłaś mu za przystankiem ?? ...
|
|
nie, ale zaprosilam go na kawe
|
|
jelopy!!!!!!!!!!!!!chamy!!!!!!!padalce! jatrza wasnie won!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |