Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Psy rodowodowe |
Od dłuższego czasu myślałam nad kupnem psa z rodowodem ale nie bardzo wiedziałam gdzie w Łomży można znaleźć naprawdę porządną hodowlę. Znajomi polecili mi wybranie się do Konarzyc do hodowli Magna, tam też kupiłam pieska Jack Russell terriera. Piesek jest przecudowny, zdrowy i radosny. Piszę o tym dlatego by zachęcić was (jezeli chcecie kupić pieska) do kupna zwierzaka u wiarygodnych hodowców, którzy mają doświadczenie i profesjonalne podejście do zwierząt.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Psy rodowodowe |
czyżby reklama tej chodowli?
|
|
raczej :) Z neostrady więc hakery forumowe domyślają sie ze to jednak REKLAMA !!!!!!!!!!!! ADMIN BANUJ JA !!!!!!!!!!! Zartuje tu nie ma admina :P
|
|
To nie jest żadna reklama tylko opinia na temat kupna zwierząt. Uważam że jeżeli ktoś chce mieć w domu zdrowego i rasowego pieska powinien najpierw odwiedzić wiarygodnych hodowców:)
|
|
i poto sie zaarejestrowalas na portalu zeby o tym powiedziec ? takie juz zycie , bez reklamy interes sie nie rozkręci
|
|
a reklama kosztuje;)
|
|
handel zwięrzętami, trzeba to gdzieś zglosic :)
|
|
ulice jeszcze mogłas podac... zal
|
|
Jak ktos chce pieska to bardzo duży, naprawdę ogromny, wybór jest na ul. Wojska Polskiego 136 w schronisku dla bezdomnych psów. Sama mam stamtąd psa i jest bardzo mądry, wierny i kochany.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |