środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Przyjmowanie do pracy.

Znam rodzinę w której jest niepełnosprawny chłopak , ale jego uszczerbek zdrowia nie zabrania mu pracy w zakładach do tego przystosowanych. Była oferta pracy w drukarni na Krasce , Jankowski czy jakoś tak , która pobiera pieniądze z budżetu państwa na organizowanie miejsc pracy dla takich ludzi. Pieprzony facet przy rozmowie z rodzicami i ich synem powiedział żeby kupili mu łopatę i posłali do kopania rowów.Że ten pastuch nie dostał w mordę to się dziwię.I tak to wygląda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Przyjmowanie do pracy.

Idiotów w tym kraju nie brakuje.

człowiek lasu

a jednym z nich jest szymonek wnioskujac po jego postach , dzieciaku odejdz od komputera i ochłoń troche , pisałes ze wakacje sie koncza to pewnie od tego takie chore jazdy ...

Witam Cię serdecznie Mondzio. Jak widzę nie odróżniasz spraw poważnych od błahostek a mnie nie znasz ale dla Twojej wiadomości to tak poważnego i bolesnego tematu nie poruszał bym na tym forum żeby zrobić błazenadę. Znam opisaną rodzinę i nigdy nie pozwolił bym sobie żeby ich urazić oraz ich syna.A jeśli chodzi o mój wiek to działa na Ciebie sugestia mego nick-a. Nie wiesz ile mam lat ale jeśli chcesz wiedzieć to zapraszam do poważnej konwersacji . Mogę Ci podać swój adres mail .Masz na to chęć to daj znać. Pozdrawiam serdecznie.

Rowniez pozdrawiam , dobrze sie nie spiełeś i za to masz u mnie + ale co do tematu to nie musisz tego wrzucac w kazdy temat :)

PS. Mondzio zanim nazwiesz kogoś idiotą to pamiętaj musisz mieć poważne podstawy do tych słów.

Oczywiście napisałem tę treść tematu dzisiaj na czyimś poście a po chwili namysłu postanowiłem napisać swój post o tej samej treści i to wszystko na ten poważny temat.

no i git :) czytając twoje poprzednie posty można odnieśc takie wrazenie ;)

Ja się na tym forum nie zmienię jako szymonek bo mam jeden cel , odpisywać i dokuczać porąbańcom na ty forum. Założę nowy nick na którym będę sobą i wtedy nie będzie do mnie pretensji.Wyjaśniłem chyba jasno ale pamiętaj nie ubliżaj ludziom jak ich nie znasz.

Jak poszedł na rozmowę kwalifikacyjną z rodzicami to niech się nie dziwi, że go nie przyjęli.
Do pracy też by chodził z rodzicami?
Niepoważne...

CZY TY ZROZUMIAŁEŚ SPRAWĘ , CHYBA NIE. NIE CHCIAŁ BYŚ BYĆ NA MIEJSCU TEGO CHŁOPAKA. LOS GO SKRZYWDZIŁ I RODZICÓW TEŻ. POMYŚL CO NAPISAŁEŚ. NIE ZROZUMIAŁEŚ TEMATU.

A Ty postaw się w sytuacji szefa. Po co ma przyjmować jakąś ofermę, która sama nawet na rozmowę o pracę nie przyjdzie?
Co on miałby tam robić? Ustać tam gdzie go rodzice zostawią?

...taki pracownik mu nie potrzebny....ale łapska wyciągać do kasy z budzetu państwa na miejsca pracy dla takich osób to wolno prawda..?

PRACODAWCA POWINIEN BYC PRZYKLADOWO UKARANY
TO JEST RASIZM
RASIZM POWINNISMY ZWALCZAC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OK.

http://www.youtube.com/watch?v=stLC_vOw9QQ&feature=related

Aż żem się popłakał , żetę , ja ciebia lublu , law ciebie. Ale przeżycie !!!!!!!!!!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org