Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
male pieski |
nie ma ktos na oddanie malego pieska ?coś w stylu pinczera .? bardzo pilne moruseek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: male pieski |
to szczury.! h0jowe forum
|
|
mi tam sie one podobaja . sprawdzałam . ale wszystko jest poza łomża . moruseek
|
|
taki piesek lezy przed wygoda na poboczu, jest w stylu pinczera tylko troche plaskaty taki ale zawsze mozna go wypchac.
|
|
Byłeś w schronisku?
|
|
ja tez szukam na oddanie pieska, przygarne i bede go piescila jak wlasne dziecko
|
|
dzien dobry ;) ... pieski? he spoko mam na sprzedanie za male pieniadze szczeniaki red nousa ...matka rodowodowa pittbul red nouse :) ... zostal piesek i suczka. suczka czarna z bialym krawatem, piesek pregowany kolor cos w stylu biszkoptowym ...polecam bo sa mega boskie
|
|
coś słyszałem... Szczebiotka to nie TY ostatnio mówiłaś, że masz małe pieRsi ? http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
Jeżeli mogą być troszkę większe, to mam trzy na oddanie. Po mamie bokserce, ale tatko musiał być jakiś mały. Mają 8-9 tygodni i sa przesłodkie. kontakt: rossiiee@wp.pl
|
|
zziiuuttaa czy te twoje pitbulle wyrosna na male pieski? w stylu ratlerka? h0jowe forum
|
|
Ja mam do oddania 5cio miesieczną suczkę sznaucera miniaturkę. Okazało się ze mam alergię i muszę zrezygnować z posiadania zwierzątka. Jeżeli jesteś zainteresowany to proszę o wiadomość na forum i ewentualny namiar.
|
|
Magda 40 - jeśli jeszcze masz tą suczkę to chętnie bym ją wzięła. Mój numer tel. 660464642
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |