Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jaka tv wybrac ??? |
Witam. posiadam mieszkanie na ul mazowieckiej. planuje zalozyc tv. spoldzielnia perspektywa. jaka tv byscie wybrali ?? kablowa czy moze cyfrowy polsat ?? (tv lg full hd) cyfra + i tv N odpada poniewaz musze miec kanal polsatu. jakie pakiety sa w kablowce ? ilosc programow itp... . i jaki jest odbior z kablowki ? slyszalem ze kablowka nie nadaje sie do tego tv musi byc tv cyfrowa. podpowiedzcie z wlasnych doswiadczen. --- SaMi2009 ---
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jaka tv wybrac ??? |
Napisz tak ładniej i składniej.. __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
|
Ja mam cyfre+ za 40 zł z kawalkiem i vectre za 5 zł miesiecznie. Polsat mam. Wiec o co problem??!!
|
|
"slyszalem ze kablowka nie nadaje sie do tego tv musi byc tv cyfrowa" zartujesz czy nie wiesz jak telewizor dziala? a jakie to telewizory w Polsce akceptuja wylacznie sygnal cyfrowy? nawet w stanach, gdzie nadaje sie tylko cyfrowo, telewizory wciaz sa wyposazone w tunery analogowe, tak na wszelki wypadek gdyby wpadlo tobie do glowy odkurzyc stary magnetowid i poogladac stare tasmy. w "normalnym swiecie" wiekszosc programow jest rozprowadzana po kablu: koncentryczny czy swiatlowodowy, ale zawsze kabel, a sygnal na kablu moze byc analogowy lub cyfrowy. nie zawsze mozna antene na dachu postawic!
|
|
ja proponuje SSA satelitarna telewizja bardzo dobry odbiór
|
|
ja proponuje SSA satelitarna telewizja bardzo dobry odbiór parę tyś kanałów tych tych .. znanych aktorów
|
|
TV Trwam :):) Jedyna prawdziwa Polska telewizja.:)
|
|
ja oczywiscie proponuje n duzo ciekawych programow i tanio
|
|
wez taka telewizje zeby bylo TV TRWAM!
|