Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zgubiono portfel |
dnia 21.08(sobota)zgubiono czarny portfel był w nim dowód,i odcinek biletu lotniczego. uczciwego znalazce proszę o zwrot dokumentów.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zgubiono portfel |
a hajs dla kogo ?? ...
|
|
ja do dzisiaj przeklinam tego co znalazł moj portfel z niemałymi pieniedzmi i kartami i wszystkim , sk*rwiel mógł chociaz odesłac pusty z dowodem ...
|
|
mi wsadzili kiedyś do skrzynki w torebce a gdzie go zgubiłeś ?? ulica :) ...
|
|
hajs niech se wezmie wzny dowód i portfel. nie jestem pewien ale Piłsudzkiego,prusa,staffa
|
|
i dobrze ja go mam
|
|
serio?
|
|
Miałeś dowód ale na kogo , ktoś kogoś teges smeges , a kawałek biletu to do czego służy bo ja zużyte bileciki wyrzucam.
|
|
pewnie trzymal na pamiątke bo byl W CZIKAGO W AMERCE ;d
|
|
niemasz co nawed sie pytac dowód to pewnie połamali radze to szybko zgłośić bo jeszcze ci pożyczek nabioro ...
|
|
: Mudżyn znowu dajesz darmowe reklamy??? osoba , ktora za toba kryje sie_ to oszust! pomiata toba a ty Mudżynnnnnnnn dajesz sie, rozumiesz, dajesz sie jak naiwna dziewka
|
|
ja pie*dole wy wszyscy macie coś na bani czy cos?? to że był bilet to jedna z rzeczy ktore sie w nim znajdowało. a wy odrazu "po co on trzymał tam ten bilet" - "dla szpanu" aaa to po co go miałem to juz moja sprawa. jak ktoś nie ma nic w tej sprawie do powiedzenia to po co sie wypowiada?? szczebiotka: jaka reklama? o co ci chodzi??
|
|
Mudżyn ale masz słabe nerwy , ale tak po koleżeńsku powiedz mi po co ci ten stary bilecik.
|
|
poprostu siedział sobie w portfelu. kiedys go tam włożyłem i tak sobie leżał
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |