Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tensknili ? |
sonda kto tensknil b o wrócilem .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tensknili ? |
tenskniułem za tobom jasiu. :)
|
|
Ja tez pozdrawiam :) Ciesze sie ze wrociles ;]
|
|
JA JUZ WLOSY RWAL GDZIES KUTWA BYL
|
|
Ze szczebiotą w Paryżu.
|
|
a byl tu i tam ....... mam dla was prezenty z wloh !!!! a tak siem opalilem rze ho ho
|
|
a ja wiem gdzie mieszka jasiu , zawsze myslalem ze jest mlodym lepkiem max 15 lat mu dawalem , hehe sie mylilem , a wiec sonda a moze licytacja kto i ile da za ujawnienie danych jaska :d Zrodlo jest pewne :D wiem ktory to jasiu , powiem tak na realu wydaje się byc normalny hehe I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
Za kazdy post ze strony jaska bede dawal info o jasku :D 1 Jest z Łomży I tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką.
|
|
to na bank jakis masturbator fanstasta , nikt o zdrowych zmysłach nie pisał by takich - niewiem jak to dosadnie nazwać - pedalskich tekstów !!! jednyne co w życiu umie robic to pierdolić głupoty na forum, jest jebanym zyciowym niedorozwojem i zapewne był pchany w cacao od małego !!! to taka krótka charakterystyka tego czegoś . szpenio - człenio!!!!
|
|
A mi to lotto skąd jest i kim jest jasiu . Jasiu na tym forum jest jedyny i nie zastąpiony. :) A w duecie ze szczebiotka to sa prawdziwe perełki.
|
|
a ja mam pytanie czy jasiu ma na realu imie ŁUKASZ :D tylko powiedz szczerze a nie pierdolniesz jakas zjebana riposte :P
|
|
haha powiec cos jeszcze tak zebym byl pewny rze wiesz to sam zalictyuje !
|
|
To ja dodam kolejna informacje o Jasiu. 1) Mam jego gg, calkiem fajnie sie z nim gada (nie podam) 2) Kiedys mial czarna vectre na lpg, ale sprzedal I nic wiecej nie pamietam, jak sobie cos przypomne to napisze ;)))
|
|
HE HE HE ! tyy skonmt wiesz ze w h9olenmdreskim gaziew !>?
|
|
...Jasiu jestes bardzo oryginalny... Ale litoisci dla moich. ,otrzuf'.
|
|
|
|
te koła się nie kręcą
|
|