Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gdzie w gory? |
Witam gdzie polecacie jechac w gory z dziewczyna zeby mile spedzic czas? Wyjazd planuje na listopad. Z gory dziekuje za wszystkie wypowiedzi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gdzie w gory? |
karpacz- karkononosze sa bardzo malownicze i stad sa fajne wycieczki-czwlaszcza praga noca i morawski kras
|
|
BIESZCZADY ! nic wiecej... Bieszczadzka Jesień....mmm :)
|
|
Ja też polecam Karpacz i wycieczki do Pragi i Skalnego Miasta:) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Listopad to najgorszy miesiąc,jaki mogę sobie wyobrazić na taki wyjazd. Trochę pózno/wcześnie,wiele możesz nie zdziałać,jeśli rzeczywiście chcesz chodzić/jezdzić w górach a nie np. po Krupówkach itp. ,,atrakcjach''.Szkoda czasu i kasy na siedzenie w pensjonacie czy hotelu. Bieszczady we wrześniu super.Mało turystów i te krajobrazy...
|
|
no tak rozumiem przedmowce ale chodzi o to ze to wyjazd zwiazany z urodzinami dziewczyny oraz zareczyny wiec sam rozumiesz miesiac a wczesniej nie moge bo niebedzie mnie w polsce a pozniej odpada bo za duzo turystow
|
|
Bona:)
|
|
Jak zaręczyny to do czeskiej Pragi.Chyba,że to zapalona taterniczka i musi być w górach,wówczas na Slowację,raki na buty,czekany w dłonie i na Sławkowski lub Krywań.
|
|
polecam jednak zakopane i wypad na słowacje tzw tatralandia wycieczka dookoła gór od strony słowacji zwiedzanie lodowych jaskiń itp a na miejsce oswiadczyn polecam ci karczme po zbóju lub góralskie jadło tez na krupowkach po godz19jest bardzo fajna atmosfera w sam raz na oswiadczyny przy kolacji we2 no i jedzenie super
|
|
O tej porze roku polecałbym jednak Lanckoronę. Spokój, niezbyt dużo szwędaków, ceny przystępne (noclegi, wyżywienie), widoki i mikroklimat. Jeżdziłem tam bardzo często - właśnie póżną jesienią i na przedwiośniu. Myślę, że tam moglibyście odsapnąć. Pozdr.
|
|
na strzelnice kolo fontany klekniesz i bedzie gicio a jak co to i sie wymyjesz blisko lody sprzedaja pajacu z koza w nosie
|
|
do gdanska
|
|
burczymucha po co sie wypowiadasz jak niemasz nic w tym temacie do powiedzenia. Za robote bys sie lepiej wzial z nie siedzisz o okazujesz brak inteligencji.
|
|
Bieszczady lub Świętokrzyskie w tych 2 byłem w tym tygodniu to świetne uczucie
|
|
mietekk mietekk uwazaj
|
|
a jeszcze ewentualnie bona w zasiegu
|
|
ok dzieki za wypowiedzi. Zamykam temat
|
|
do Zakopamego jest tam wiele miejsc godnych zobaczenia chociażby morskie oko, dolina pięciu stawuw a wieczorem romantyczne spacerki po Krupówkach a jeżeli narty polecam Bukowine Tatrzańsko dużo stoków w pobliżu ładniejszy widok na panorame Tatr a do centrum macie 15 minut drodi samochodem
|
|
A nie lepiej przeczekać do zimy i czmychnąć sobie do Zakopanego na Sylwestra?Jest super,a widok Gór w Zimie zapiera dech w piersiach.Ja bylam w tym roku i naprawde bylo super.Zostalismy sobie do 4 stycznia,padał śnieg,był kulig-coś wspanialego:) Przemyśl to:)
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |