środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOSMETOLOGIA W ŁOMŻY!

Witam!
Od październia zacznę studia na PWSIP na kierunku kosmetologia w związku z tym chciałbym zapytać o poziom uczelni? Słyszałam, iż wykładowcy przyjeżdżają z Uniwersytetu Warszawskiego i z Białegostoku.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
Pozdrawiam serdecznie.

;)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOSMETOLOGIA W ŁOMŻY!

Zenujące pytanie. Poziom uczelni?????Teraz??????gdy już za 39 dni rozpocznie sie semestr!!!!!!!!!!!!!!!!Ludzie!!!!!!
Nie oczekuję wdzięczności za informację. Jedynie pozdrawiam.

następna, zapłacona, niewyuczona itd......

z nowogrodzkiej przyjezdzaja baranico

tooo się dowiedziałaś...:) a taka miła byłaś...:)

co sie prujecie dziewczyna sie normalnie pyta sie nie dziwie czemu w warszawie smieja sie z takich jak lomza !

Jaka kulturka :D Proszę o informację od ludzi zorientowanych. Nie prosilam o komentarze:P

;)

Hej:) interesuje mnie kierunek kosmetologia na PWSIiP, za każdym razem kiedy przeglądam informatory i wymagania gubię się we wszystkim. Czy jeśli będę zdawać rozszerzoną maturę jedynie z chemii plus język obcy podstawowy (tak jak to jest napisane w wymaganiach na ten kierunek....) to czy mam szanse na dostanie się na kosmetologię, czy muszę również wziąć pod uwagę opcję zdawania dodatkowo podstawowej biologii? Jak to właściwie jest? Dużo chętnych na ten kierunek i jaki mniej więcej próg punktowy?

Jeżeli przeglądając informator gubisz się we wszystkim,to znaczy,że wybrałaś wlaściwą uczelnię

Nie rozumiem?:) Chcę się jedynie upewnić jeżeli chodzi o zasady rekrutacji u kogoś, kto sam miał z tym do czynienia niedawno i wie co i jak, może źle się wyraziłam w poprzednim poście. Zresztą jak nie orientujesz się w temacie to może pozostaw sobie te uwagi:)

Na maturze będziesz miała czytanie ze zrozumieniem.Nie wróżę sukcesu.Odpowiedziałam w poprzednim poście na Twoje pytanie.

Widzę, że ktoś tutaj ma ze sobą problem, cóż, tak czy siak czekam na konkretną odpowiedź na swój pierwszy post:)

przedzwoń do dziekanatu,bo sama widzisz jakie odpowiedzi uzyskujesz tutaj.

a po nocy przychodzi dzień
a po burzy spokój

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org