Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
numizmaty |
witam. posiadam 7 srebrnych monet/medali. 6 z wizerunkiem Papierza J.P II i 1 dolary amerykańskie. ich nazwy to : ,,Audiencja dla delegatów Solidarności,, ,,Przemówienie na forum ONZ,, ,,Pierwsza pielgrzymka do Polski,, ,,Habemus Papam,, ,,Inauguracja pontyfikatu,, ,,Zamach na placu św. Piotra,, ,,United states of america Half Dollar,, orientuje się ktoś gdzie w łomży można wycenić lub sprzedać numizmaty?? dodam że posiadają one certyfikaty docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: numizmaty |
Czsc, jeżeli jesteś nadal zdecydowana sprzedać to mogę kupić o ile domówimy cenę dobra dla obu stron
|
|
jak je kupowałam to za każdą płaciłam 200zł a jaka cena Ci pasuje? docenisz jeśli stracisz....stracisz jeśli nie docenisz...
|
|
Ola zmartwie Cię , wszystkie tem monety i medale są warte góra 200 z, no chyba, że ten dolar ma dobry rocznik.
|
|
Śmierdzi mi tu Skarbnicą Narodową. Wartość tych numizmatów wynosi 5zł za wszystko.
|
|
Co do dolara to zależy od rocznika. Jeżeli jest to pół dolarówka z lat 20 XX wieku to warta około 10 zł
|
|
hahah ale kupowane po 200zl co wy gadacie ;d
|
|
wycenianie jest za odplatnoscia... trzeba sie z tym liczyc!!!!!!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |