Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Profesionalny (:D) pokaz mody na Starym Rynku :D |
http://www.youtube.com/watch?v=pOaSbFGtE3M&feature=player_embedded i co o tym myślicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Profesionalny (:D) pokaz mody na Starym Rynku :D |
hahaha Monika ma 19 lat i 2 tatuaże heheeh dziewczyny ruszaja sie marnie ale coz ich peirwszy raz
|
|
-czytanie z kartki przez panie prowadzące :D "hmmm" (na samym początku)
|
|
ponadto wlasnie jakie sztuczne prowadzenie - jakby czytaly opowiadanie z kartki - bardzo slabo dziekujemy firmie CTO za udostepnienie obuwia - hehe to ciekawe czy pozniej to obuwie wraca na polki sklepowe? :D
|
|
DJ dostał największe brawa, hmm..;)
|
|
od kiedy na "pokazie mody" prezentuje sie "kandydatki"? no masakra jakas.. z tymi tatuazami tez ostre przegiecie. ale w koncu jak na wieczor kabaretowy przystalo , bylo smiesznie :)
|
|
@wladek - firma CCC nie CTO (12:15) Co do samego występu odbiega on jeszcze poziomem od pokazów mody z wybiegiem jednak trzeba zacząć doceniać takie osoby oraz inicjatywy organizowane w Łomży. Wymaga to zaangażowania wielu osób, sporo pracy, stresu oraz przede wszystkim CHĘCI, których brakuje większości naszego środowiska. Starajcie się dostrzegać PLUSY takich imprez bo jeszcze trochę a nie będzie miał kto robić czegokolwiek dla Naszego miasta. Już wiele ciekawych osób 'uciekło' stąd bo tylko garstka ludzi potrafiła podziękować i pomóc im rozwijać skrzydła chodź i tak jest ciężko. Wielki respect dla tych co mają odwagę wrócić do Łomży z fajnym pomysłem i starają się zrobić coś dla Nas mieszkańców :)
|
|
Jeżeli chodzi o krytykę to idzie ona w stronę prowadzenia i organizacji, a nie że cokolwiek się dzieje. Respektem można darzyć pomysł a nie wykonanie. Jak najbardziej wielki + dla stylizacji, - organizacja, - prowadzenie, - choreografia (której wcale nie było)
|
|
To ma byc konstruktywna krytyka. Jak napisalem prowadzenie bylo rodem z kabaretu - natomiast ja wiedzac ze nie potrafie nawet bym na ta scene nie wyszedl. Takze mimo wszystko troche podziwiam te prezenterki :D
|
|
Ale chyba pomysł rodzi się w umysłach ludzi :) Każdy pewnie z nas ma/miał pomysł na Nasze miasto ale co z tego jak mało kto ma odwagę się go podjąć i zrealizować... i właśnie o tym szacunku pisałem. Wykonanie i wygląd prowadzenia imprezy również jest czynnikiem planowania człowieka. Może zwyczajnie zabrakło w Łomży osoby, która podjęłaby się profesjonalnego prowadzenia takiej imprezy, zrobiła by z tego wielkie szoł, nie czytała z kartki itp. Jednak dobrze, że ktoś przynajmniej próbuje... Krytyka jak najbardziej jest potrzebna organizatorom nawet kubeł zimnej wody ale musi ona stanowić krytykę konstruktywną :) Co do wypowiedzi @one more dress - słuszna uwaga. Moim zdaniem również trochę zamysł pokazu został pomylony między wyborami miss z pokazem mody gdzie ważne są bardziej ubrania niż same modelki. Być może organizatorzy wyciągną z tego wnioski przy kolejnej tego typu imprezie.
|
|
poczekajcie dla pewności zobaczę to jeszcze raz - bo nie wiem czy to nie był sen !!!
|
|
Nie no Serwis Historyczny Ziemi Łomżynskiej ma częsciowo rację trzeba docenić inicjatywę i nic poza tym. Jeszcze fajniej byłoby gdyby każdy w Łomży zajmował się tym co umie robic najlepiej. Samozwańczy stylista "... dla tych którzy nie wiedzą Paweł został zauważony przez znanego stylistę Tomasza Jacykowa" Tomaszkowi nie jeden chłopaczek wpadł już w oko :D . Prowadzące - powinny raczej dubbingować spektakle w teatrze lalek dla dzieci do lat 7. Modelki ! Modelki ? Gdyby u wlotu do Łomży był jakiś wiadukt, jeszcze dziś powiesiłbym tam transparent "Łomża przeprasza za swoje modelki !!!" I na koniec "Narew Street Fashion 2010 Łomża" - nie łatwiej było nazwać ten pokaz po imieniu "Łomżynski pokaz mody" lub coś w tym stylu. Ale rozumiem, rozumiem "Street Fashion" brzmi profesionalnie, dodaje prestiżu i chyba dowartościowuje organizatorów tej marnej imprezy. PS: Otworzy ktoś w koncu w Łomży klub Go Go, bo nudno jak cholera
|
|
Nie było aż tak źle. Dobrze, że cokolwiek organizują w Łomży. "Modelki" drętwe i niektóre się ruszają jakby robiły to z niechęcią. Poza tym,po co te przedstawianie dziewczyn? Przecież to pokaż mody a nie wybory miss. Żeby była większa scena to zapewne czułyby się swobodniej i miały więcej miejsca. Ale mimo wszystko ceni się organizatorów za inicjatywę podjęcia działań na rzecz Łomży.
|
|
Ta impreza poprostu nie wypaliła! Słabi prezenterzy. Słaba organizacja. Modelki - poprostu wieszaki na ciuchy. Jadnakże ja sie nie smieje tylko stwierdzam fakty. Może inny mrazem bedzie lepiej. Niestety nie zgadzam sie z tym ze to i tak dobrze bo chociaz cos sie w Łomży dzieje... Bo wychodzi na to ze w Łomży nie dzieje sie nic a jak już coś to też byle co. Nie mniej jednak chyle czoła za odwage - i nastepnym razem wiecej przygotowan.
|
|
Coccinelle bardzo przepraszam, a niby jakie to było działanie na rzecz Łomży, bo nie bardzo rozumiem ?
|
|
niewypał... niewypał... niewypał...
|
|
PS: jakby ktoś szukał modela, to też mam dwa tatuaże
|
|
to lepsze niż wybory mistera białegostoku !! :D
|
|
Jak ktoś wyżej zauważył - można pogratulować odwagi, pomysły i chęci. Brawa dla Pawła i (mimo wszystko) dziewczyn prowadzących. Na tak! Narzekających proszę o przedstawienie próby własnych możliwości.
|
|
Zrobili pokaz raz, zrobią drugi, trzeci, i w końcu będzie profesjonalnie. Każdy od czegoś zaczyna. Do : : _jackass_ >I na koniec "Narew Street Fashion 2010 Łomża" - nie łatwiej było nazwać >ten pokaz po imieniu "Łomżyński pokaz mody" lub coś w tym stylu Już spieszę z wyjaśnieniami. Narew - bo tak się nazywa medium które pomagało w organizacji. ( na 4lomza to pominięto, wiadomo konkurencja ) Street Fashion - bo tak nazywają się pokazy mody ulicznej na całym świecie. Łomżyński pokaz mody - sugerował by że jest jakis projektant a go nie było. Tym różnią się Street Fashion od Fashion. Poczytaj o tym w Google. Rozmawiając o nim i jego otoczeniu nie wiadomo kto więcej pali. On czy jego samochód.
|
|
zgadzam sie, ze to zadna korzysc dla miasta. no okej swietnie, bo odage mieli, ale co z tego, to nie wszystko, szkoda ze zabrakło w tym estetyki, sensu, jakieś glownej mysli i czegoś na czym mozna by bylo oko zawiesic. Jasne, ze agencje modelek kosztują i to wymaga ogromu pracy, ale po co pchać sie z czymś co sie nie nadaje do pokazania na scenie? czy Łomża jest najgorsza i zadowala sie byle czym ? no błagam, jak TO moze byc lepsze niz nic?! wolalabym na miejscu Pomysłodawcy i organizatora ocenić swoje możliwosci i poświęcić czas, nawet jesli mialo by to byc bardzo duzo czasu. Tym 'wydarzeniem' narobił sobie koleś wstydu moim zdaniem i nic nie zyskał (jestem pewna ze nie tylko w moich oczach) DZiewczyny, nawet jesli nie są modelkami, to mogly sie troche ogarnąc, jesli to za duzy stres dla nich to niech sie nie wyrywają, bo jak widać nic dobrego z tego nie wyszlo. Nic dziwnego, ze prowadzace przeniosly sie na wybory miss. Po co na pokazie mody opowiastki o 'modelkach'? wtf ?;o po za tym oczekiwałam( czy tylko ja ? ) ze jesli ktoś organizuje pokaz mody to ma zamiar na nim pokazywać wlasne projekty:P A jesli to 'fashion street' to chyba nie powinno to polegac na wybraniu ciuchow ze sklepu przez jednego kolesia (styliste). Czy osoba odpowiedziala za to wydarzenie ma pojecie o swiecie mody ? Bo nie trzeba mieć nawet wielkiej wiedzy na ten temat, zeby sie zorientować że cos tu jest nie tak.
|
|
totalny obciach, dziewczyny które czytają z zeszytów swoje wypowiedzi moglyby sie chociaz chodz troche przygotowac i nauczyc pare slow na pamięc, pseudo modelki poruszają się jak panie po autostradzie, tragiczne ruchy, a najlepszy chlopak stojący przy laptopie, który udaje że coś miksuje :) impreza na stojąco, drętwa, 100 % lepiej czas spęddzicie chodzby w mcdonaldzie :)
|
|
zgadzam się w stu procentach z sosweetnick, wyartykulował dokładnie to co ja chciałem napisać. 24v czy nazwanie pokazu "Street Fashion" miało na celu dodać prestiżu ? Z tego co pamiętam to wioskowe dyskoteki rozpoczęły mode na anglojęzyczne nazwy w naszym kraju. ale w sumie co ja się czepiam pokaz zalatywał wioską. PS: mam dwa tatruaże często mylę kroki - szukam pracy jakoi model w kolejnych pokazach Narwe Street Fashion :D
|
|
niech wymyślają dalej, jest z czego ryło naśmiać, jedna jest znana na pół Łomży od tyłu :)
|
|
niech w łomży zrobia np. na muszli mam talent niech zglaszja sie ludzie ktorzy by chcieli z checia cos pokazac a nie jak te modelki...chociaz uwazam ze ten pokaz mody był nudny to i tak dobrze ze wg. cos robia;p goska
|
|
wam buraki z Łomży i okolic nigdy sie nic nie podobało i nie spodoba sie , chocby tu zorganizować koncert niewiem U2 , Madonny czy czegoś innego to zawsze znajdzie sie stado baranów , którzy jedyne co w zyciu osiągnli to rekord w pisaniu postów na 4lomza , wkórwia mnie już te wieczne narzekanie " tu sie nic nie dzieje..." wyjdz chamie z domu z zorganizuj coś !!! wiem ze moze to nie było na odpowiednim poziomie ale to był pierwszy raz , następny moze bedzie lepszy - grunt ze komuś sie chce !!!!! szpenio - człenio!!!!
|
|
idz wyspowiadaj sie czlowieku z tego co powiedziales, niedziela akurat dobry moment dresiarzu
|
|
tak, tak, tak, tak, tak zadowalajcie sie byle czym ;]Dobrze,że są jeszcze osoby z wyzszymi wymaganiami :) Tych pozdrawiam.
|
|
sosweetnick dziekuję za pozdrowienia Nie wiecie gdzie można kupić takie konie na biegunach modne za komuny, bo chciałbym zorganizować na Starym Rynku pokaz Rodeo. Tylko proszę bez żadnej krytyki i uśmieszków, mój pokaz Rodeo bedzię miał tyle samo wspólnego z prawdziwym Rodeo co Narew Street Fashion z pokazem mody.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |