Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znacie może jakieś fajne dziewczyny? |
Znacie może jakieś fajne i normalne dziewczyny?które chciały,by poznać fajnego-normalnego chłopaka? A może są tu takie? I proszę Was bez głupich tekstów,bo cieżko dzisiaj o w miare normalną dziewczynę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znacie może jakieś fajne dziewczyny? |
zaraz posypią się głupie teksty.a szczebiotka na pierwszym miejscu albo jasiu
|
|
Matrcin1234 a jaki przedział wiekowy Ciebie interesuje ? Szczerze powiedziawszy era normalnych dziewczyn skończyła się gdzieś na roczniku 87-88.Od tej pory widać tylko rozkapryszone bachory palące papierosy,klnące jak szewc i zabawiające w "inteligentnym" towarzystwieM@ster napisał(a): Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
nie ma normalnych , fajnych dziewczyn, ani normalnych fajnych chłopaków! ale jak chcesz to podam ci parę ksywek z tego portalu- michalina , szczebiotka poppy,br1, paula11
|
|
lokalny patriota- przedział wiekowy to 18-21 ja mam niezanacznie więcej,ale jeszcze w tym wieku można spotkać normalniejsze,ale to w większości zajęte... dzięki za normalne wypowiedzi
|
|
opisz sie jaki fajny jestes to ci pomoge
|
|
Znam parę fajnych dziewczyn 20-22 , ale to w Olsztynie :) - bo aktualnie tam przebywam ... Tu w Łomży jak złapiesz jakąś fajną dziewczynę - to to będzie rodzynek dosłownie :) ... Co fajniejsze to "przebrane" albo wyjechało z Łomży. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
burczumucha masz już tatuaż na brzuchu,, burczy mnie w brzuchu,,
|
|
lokalny patriota- nie chcę Tobie przerywać w tej Twojej ... fantazji, ale nie zgodzę się z Tobą. "Era normalnych dziewczyn" nie skończyła się. Są jeszcze normalne i nie "rozkapryszone bachory, palące papierosy i klnące jak szewc" bo, np. ja się zaliczam do tych normalnych(nie jestem rozkapryszona, nie palę i w ogóle unikam przeklinania bo po prostu nie lubię).
|
|
lokalny patriota- masz rację,dlatego taki głupi temat założyłem i może na mało odpowiednim miejscu ,ogolnie preferuję młodsze-dlatego tylko,że mogą pozostać w normalności jak się nie zaczną zadawać z mało odpowiednim towarzystwem,ten przedział wiekowy co podałeś,to dla mnie też jest ok-w sumie wiek nie ma znaczenia,aby była to odpowiednia osoba. a wogle jak mogę zapytać,masz dziewczynę sam? i te dziewczyny co znasz w tym wieku-to wolne są?
|
|
ja znam osobiście parę normalnych dziewczyn jedną z nich jestem ja sama
|
|
skromność od Ciebie bije patka :) ... Wrzuć na luz - Bogiem nie jestem i wszystkiego nie widzę. Napisałem to co zauważyłem i wydedukowałem z własnych doświadczeń , a że nie miałem okazji Ciebie spotkać moja droga to jest ewidentny ... PECH :) Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Co do normalności to " patka" ma rację są normalne dziewczyny,ale w miejszości...,kiedyś było ich więcej....,a te co są to cieżko na nie natrafić lub są poprostu zajęte....
|
|
powtórzę jeszcze raz ! nie ma normalnych dziewczyn ani normalnych chłopaków!!!!!!!!!!!!
|
|
alibaba2010 a Ty co taka ANTY :) ... trochę optymizmu i wiary w Ludzi! Fakt ,że Łomża to "zadupie" intelektualne (przykro mi to stwierdzić) nie musisz świadczyć o tym iż są tu sami Nienormalni chłopacy i dziewczyny :) ... Trzeba poprostu się cholernie namęczyć, nachodzić, naszukać - a człowiekowi z lenistwa się czasami poprostu nie chce. Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
no jak nie ma jak są. np ja ;)
|
|
madziaVV ,ale zależy w jakim wieku jesteś? bo wiesz 15 letnich dziewczyn normalnych to jeszcze jest troszkę więcej , co nie zeszły na złą drogę,ale to niektóre w tym wieku dopiero zaczynąją,być "niby Lepsze" co w rzeczywistości jest gorsze....,ale my piszemy o wieku od 18 lat i większym....
|
|
poznalem ostatnio NORMALNA dziewczyne w doslownym slowa znaczeniu i JEJ nie puszcze:)) to jest najwiekszy SKARAB w tych czasach, takze pozdrawiam i zycze szczescia w poszukiwaniach:))
|
|
"lokalny patriota" ==> ja nie palę, nie piję, i staram sie nie przeklinać, więc nie przesadzaj... "Matrcin1234" - ja mam 16 lat tylko że nie jestem z Łomży. Chcesz to mozemy przez GG popisać :D
|
|
FrEsHpOwEr a gdzie tego skarba spotkałeś? :) ... Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
lokalny patrioto! jednak pozostanę przy własnym zdaniu- nie ma normalnych dziewczyn i nie ma normalnych chłopaków! ja bynajmniej nie spotykam w łomży takich osób.
|
|
zebrosia- dzięki,ale nie wiem,czy ma sens pisanie,bo ja jestem po 20 -sce, nie będe pisał na forum dokładnie wieku...,a jakieś granice wiekowe też muszą być-tak dla przyzwoitości.,a że jesteś z poza Łomży to w niczym nie przeszkadza,ale troszkę za młoda mi się wydajesz,że jesteś......, ale widzę,że parę się tu takich znajduję normalniejszych dziewczn z tego co piszecie-może macie po więcej niż 16 lat i chciałaby ,któraś chociażby popisać na gg,czy e-mail? hm......
|
|
Jak masz taki wąski "horyzont" myślowy to wcale się Tobie nie dziwię ,że jeszcze nikogo takiego nie spotkałaś. To jest właśnie moje kochane miasto! - choćby Bóg Nieba uchylił co poniektórym łomżyniakom to oni i tak będą wiecznie kijami Go przeganiać. Ludzie!Otwórzcie wkońcu oczy i nie róbcie z tego miasta zaścianku moralno-umysłowego :/ ... (wybaczcie za moje dywagacje nie na temat:p) Bo gdybym miał narodzić się znów to tylko w Łomży i tylko Tu !!
|
|
Matrcin1234 akurat tak się składa że należę do przedziału wiekowego 18 -21
|
|
Matrcin1234 - szukasz dziewczyny to wejdź na czata, tam prędzej jakoś znajdziesz niż tu na forum (takie jest moje zdanie przynajmniej). Ale rób jak uważasz, to jest tylko moje zdanie. :)
|
|
madziaVV -ale pewnie zajęta jesteś? i nie mówię,że nie ma normlanych dziewczyn wieku większym niż 15 lat,bo w każdym wieku są..., bo znam osobiście takie,ale zajęte...itp - itd....
|
|
nieee akurat wolna jestem i bardzo się z tego cieszę :)
|
|
wąski horyzont myślowy to twoja domena!lokalny patrioto1
|
|
No właśnie, normalne dziewczyny , łączmy się :D - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
madziaVV - masz rację,że czasmi lepeij i samemu,ale kiedyś i tak trzeba być z kimś,bo samotnośc zbyt długa nie jest dobra :-) patka - ja na temat czata to różnie słyszałem,więc daruję sobie i wątpie,że z kims da się tam normalnie porozmawiać....,a co do znalezienie to nie chodzi o szukanie dziewczyny,bo to nie tak odrazu poprostu z kimś popisać pozadawać się normalnym,a Ty patka zajęta jesteś?:-)
|
|
normalne to nijak nie jesteście!
|
|
Matrcin1234 - Hm... no jak uważasz. Nie, nie jestem zajęta. Jestem wolna. Ale nie mieszczę się w twoim przedziale wiekowym. Mam dopiero 17 lat. :p
|
|
małolaty niech idą spać.
|
|
ja jestem normalna ale idiotki na forum robić z siebie nie będę ;d
|
|
alibaba2010 - owszem zapewne dla Ciebie i jestem małolatą (bo to zależy ile ty masz lat), ale tak się składa że nie mam zamiaru jeszcze wyłączać komputera. Przykro mi ale muszę Cię zasmucić.
|
|
a rodzice wiedzą co robisz przed komputerem? a zresztą demoralizacja nieletnich jest karalna!
|
|
ja osobiście za idiotkę siebie nie uważam tylko dlatego że napisałam tutaj może akurat kogoś porządnego i normalnego zapoznam :)
|
|
madzia w pewnie w tym lidlu tylko porządni żonaci i dzieciaci!
|
|
A ciekawe co ja takiego robię przed kompem, hmm... to nawet posiedzieć przed nim nie wolno?? U siebie jestem, mogę robić co chcę.
|
|
A jak interpretujecie to :"NORMALNEGO" ?Ja jestem porządnym normalnym chłopakiem,nie narzekam na powodzenie u dziewczyn,ale 99% z nich to dno intelektualne,niby ładne,a puste.Tutaj tyle dziewczyn się ogłasza,że są normalne,to dlaczego ja na takie nie trafiam,skoro tyle Was jest?
|
|
patka jak masz 17 lat to robisz grzecznie co rodzice każą! inie dyskutuj z doosłymi , tylk o grzecznie idż spać!
|
|
ha ha ha nie powiedziała bym. w wielu miejscach można poznać ciekawych ludzi, trzeba mieć tylko oczy szeroko otwarte ..
|
|
fionix wiem,że to może nie miejsce odpowiednie,ale to chodzi o zwykłe popisanie,czy na gg,czy email-owo.A ile masz lat? madziaVV,sorki za wpis pod Twoim tematem-może przesadziłem i może chesz jednak popisać,ta wypowiedz Twoja ostatnia zmieniła moje zdanie na Twój temat....,poprostu wcześniej zle Cię zrozumiałem to,że dobrze Ci samej nie oznacza,że nie chcesz nikogo poznać :-)
|
|
Wydaje ci się tylko .. Po prostu nie trafiasz na takie ;p Może dziewczyny są normalne, ale jeśli faceci patrzą tylko na urode to nie znajda takiej;] - Umiesz liczyć? - spytał. - Tak - Odpowiedziała zaskoczona. - Więc licz... na siebie - powiedział i odszedł
|
|
normalny to porządny wychowany facet, który wie czego chce i nie szuka laski na jedną noc . to jest dla mnie ten " normalny " facet
|
|
Pff...! Jak będzie mi się chciało to pójdę. Ciekawe czy ty jak byłeś w moim wieku grzecznie słuchałeś się swoich rodziców co Tobie każą i to spełniałeś. Ale to nie powinno Ciebie interesować.
|
|
no czemu nie.. popisać zawsze można :)
|
|
patka tak grzecznie słuchałam się mamy. nie wypisywałam głupot po internetowych forach! a teraz sio ! do łózka, spać małolaty!
|
|
alibaba2010 - rozkazywać to Ty możesz komuś innemu ale nie mi.
|
|
alibaba2010 - a w jakim wieku jesteś?:-) madziaVV-a gdzie popiszemy? odbierz pocztę e-mail dochodzi coś do Ciebie? hm......
|
|
patka proszę grzecznie iść spać. tu mogą byc teksty nie dla dzieci !
|
|
alibaba2010 - cóż, zaryzykuję i zostanę. Może koszmary nie będą mi się śniły.
|
|
Matrcin1234-tak dostałam e-mail'a od Ciebie
|
|
no cóż . chyba nie masz rodziców ,że cię nie pilnują?
|
|
madziaVV-a możesz mi na e-mail odpisać moj,a nie na forum? :-)
|
|
już odpisałam :))
|
|
alibaba2010 - nie jestem sierotą, mam rodziców.! Nie martw się o to, nie Twój zakichany interes.!
|
|
za smarkata jesteś ,aby mówić takim tonem! rodzice chyba wcale cię nie wychowali?
|
|
alibaba2010 - oczywiście, jestem dla Ciebie smarkulą, ale będę mówiła takim tonem jakim mi się podoba. Rodzice mnie bardzo dobrze wychowali. Ale dla takich jak Ty to ja nie mam szacunku.
|
|
wzajemnie patka! mam gdzieś twój szacunek! szkoda tylko że tak łatwo dajesz się wciągać w bezzensowne dyskusje! nocóż miłej nocy życzę!
|
|
I wzajemnie.
|
|
To niepotrzebnie ją zaczynałeś, tą DYSKUSJĘ
|
|
inteligentnych ludzi to tu chyba nie ma! dobranoc dzieciaku!
|
|
Dobranoc "DZIADKU"!
|
|
oj dobrze,że już skonczyłyście,bo naprawdę to odbiegało od tematu,ale oglnie podziw,że nie było głupich wypowiedzi takich,na temat tego tematu,chociaż się liczyłem z tym....,że sie pojawią nie odpowiednie wpisy,co mnie zaskoczyło.Jednak z całej Łomży za wiele sie tych normalnych dziewczyn nie nazbierało,he :-) ,chociaż nie wszyscy tu bywają....
|
|
łohoho ale forum się rozkręciło :P temat bardzo ciekawy jak na XXI w :P
|
|
Idź do kościoła i tam znajdziesz fajne dziewczyny. Co to za pytanie, co widzisz pod słowem "fajne" ?
|
|
AdamPołudnie -trzeba było coś unormalnić,he :-) W końcu tak jak napisałeś XXI wiek...,ale mało tych dziewczyn normalnych napisało,a za pewnie tez byś poznał :-)he....,a może znasz już dużo takich i chesz się podzielić,bo nie każdemu było dane poznać takie dziewczyny?:-)
|
|
Damianolo-zbyt za duzo pisać,żeby napisac jakie to są fajne dziewczyny chodzi,żeby były z wyglądu jako takie...z charakterku itd... Co do kościoła zgoda,tam się znajdą porządne,ale czy fajne zdarzają się,ale nie poznasz ich od tak sobie....
|
|
Kwestia tego co znaczy' fajna' i 'normalna'... Obserwuję młodę dziewczęta i czarna magia. Wymalowane, z papierosem między zębami , słownictwo też mało literackie a na plecach jeszcze tornister szkolny z myszką Miki. Gdzieś znalazłam artykuł i tam pewna gimnazjalistka właśnie tak określiła normalność. Powracając do tematu, w Łomży zapewne jest mnóstwo interesujących dziewczyn. Trzeba umiec je widzieć. No i przełamać swoją nieśmiałość w wielu przypadkach.
|
|
Fresa ----trzeba mieć gdzie je poznać,to nie chodzi o śmiałość... to co napisałeś o tej gimnazjalistce,to przeciwieństwo normalności,ale każdy wie o co chodzi,co się uważa za normlaność,a jak nie wiem to się dowiedział :-)
|
|
Matrcin1234, gdzie nie pójdziesz masz jakieś kobiety. W parku, sklepie nawet w kolejce do lekarza. Wydaje mi się ,że na to nie ma recepty, choć wiadomo ,że np. ateistki nie spotkasz w kościele. Puby, kluby też nie są większym wyznacznikiem, bo czasem każdy ma ochotę wyjść choćby na piwo i nie znaczy to ,że jest 'mocno rozrywkowa'- jakkolwiek miałoby to zabrzmieć. Nie wiem czy szukasz dziewczyny czy poprostu damskiego towarzystwa. Bo jeśli to pierwsze to nie wiem czy jest sens jakoś wybitnie szukać- najprostszy sposób na sparzenie. Rób wszystko tak jak do tej pory a może sama się jakaś nawinie:)
|
|
hej, jeszcze ja:) jestem w miarę normalna. Ostatnio mnóstwo ludzi poszukuje drugiej połowy, może warto byłoby zorganizować wieczorki zapoznawcze dla singli ;P Jest u nas coś takiego? Matrcin1234 mam kilka chyba "normalnych" koleżanek, Ty pewnie masz kolegów, wymienimy się? pzdr:) cudwoniemi25@wp.pl
|
|
Fresa-a Ty masz kogoś?w jakim wieku jesteś jak mogę zapytać? dzięki za rady,ale są one znane,poprostu natrafiam mało odpowiednie,więc dlatego tak piszę,gdzie ich szukać :-),ale niekóre mało z domu wychodza i cieżko z nimi kontakt nawiązać-przelotne znajomości mnie nie interesują...,a dziewczynę za dużo powiedziane,jak się znajdzie dobrze,jak nie to ewentualnie koleżanka....
|
|
cudownie_mi25 -napisałem e-mail do Ciebie,a z tymi wieczorkami to nie głupie,by było,ja niestety nie wiem,czy jest coś takiego u nas...
|
|
cudownie_mi25 wierzysz ,że ktoś by wpadł na taki 'wieczorek'? :) Nie to miasto raczej. Chociaż fajne by były seanse filmowe dla singli. Ciemno na sali, klimat sprzyja :P Matrcin1234 , 19.
|
|
Jeśli jakaś dzieczyna normalna chce od mnie kontakt to mam tymczasowe gg, jak coś to piszcie nawet na niewidocznym napewno odpiszę.... o to nr. gg 25-808-597 Zapraszam wszystkie normalne dziewczyny. Nie ma sensu się rozpisywać na forum.Popisać zawsze można. Pozdrawiam
|
|
fajne to sidło w kojbanie
|
|
Szrama jest normalna, lubi fastfoody i postac pod farmalem Lomzes
|
|
hmm są fajne dziewczyny, ja osobiście też jestem faajna:) i skromna przede wszystkim, ale jestem zajęta :) ale mam fajne koleżanki. jednak te chyba za wysoko poprzeczkę podnoszą a same nie wiele oferują szczególnego, stąd wg mnie samotność.a są w przedziale 22-23. ale fakt faceci patrzą głównie na wygląd dziewczyny co nie zawsze idzie w parze z inteligencją i rozumem :) nie samym biustem dziewczyna powinna świecic Panownie, tak jaki Wy, nie ważny jaki car i kom, i czy masz skórę czy szfetkę. liczy się to jak traktujecie kobiety,jakie macie podejscie do życia.do pewnego momentu fajnie jest beztrsko żyć nie zważać na nic.ale nadejdzie taki dzień i jak się okaże ze facet jest nie poradnym to po co komu taki??? hehe dziecko w wersji max, choć ja wychodzę i tak z założenia że facet to duże dziecko, tylko zabrawki jego drożeja :) kwestia dogadania:) a co do dziewczyn:) heh nie wypowiem się, JA ugotować umiem sprzątnąc, upić się zaklnąc, pobawić i zaopiekować się dzieckiem, wg mnie dużo z domu się wynosi:) facet mój też potrafi ugotować sprzątnąc i zorganizować romantico spotkanie :) jeśłi K i M nie są "głupi" to się dogadają nawet jak któreś będzie miało więcej wad niż to drugie. NIKT NIE JEST IDEALNY.
|
|
ania1987 hmm są fajne dziewczyny, ja osobiście też jestem faajna:) i skromna przede wszystkim, ale jestem zajęta :) ale mam fajne koleżanki. jednak te chyba za wysoko poprzeczkę podnoszą a same nie wiele oferują szczególnego,-widze że nie należysz do zbyt stabilnych, na początku zdania piszesz twierdząco po to żeby za chwile temu zaprzeczyć. poco mi panienka która wyżej sra niż dupe ma, po to żeby pokazywać swoją wyższość i mieszać mnie z błotem pomimo że sama nic nie znaczy, więc jak się orientuje to w normalnym związku chyba chodzi zupełnie o coś innego
|
|
He he he niezły temat.Normalne dziewczyny łączcie się. Szukać dziewczyny na forum lokalnym to jest szczyt. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
szczyt bezsilności. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
a co myślisz że w yamie znajdzie, albo pod mcdonaldem? Lepiej niech tu poszuka;)
|
|
ania1987 - poprzeczkę bedą Twoje koleżanki obniżały wraz z wiekiem,jak same będe dużo oczekiwały,a mało dawały ,więc nie będą miały takiego zainteresowania i z wiekiem zaczną się zmieniać na lepsze :-) a jesli macie znajome normalne lub same jesteście takie to piszcie do mnie na gg 25-808-597. Lub możecie dać znajomej - normlanej,lub przynajmniej w miare normalnej :-) żeby było bez żartów,bo to i tak gg tymczasowe.... Chodzi tylko o zwykłe popisanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |